Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב מערכת של רדיו דיסק, הבעיה היא שלדיסק אין בולם זעזועים (Anti shock), כך שאין מצב בעולם לשמוע מוזיקה תוך כדי נסיעה.

(אני לא מבין איזה אהבל צריך להיות כדי לייצר דבר כזה לרכב)

עכשיו ככה, אם היה לי רדיו טייפ, הייתי יכול לחבר קלטת מיוחדת שמתחברת מצד אחד לרדיו טייפ, ומצד שני לדיסקמן של הMP3 שלי.

הבעיה היא שיש לי רדיו דיסק כך שאין לי שום אפשרות לחבר אותו לדיסקמן של הMP3.

שאלתי אליכם - האם יש פתרון כלשהו לחבר את הדיסקמן של הMP3 לרמקולים של הרכב,

או שאני מוכרח לקנות רדיו דיסק MP3 לרכב. (דבר שאין לי כסף כרגע בשבילו).

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אם תגיד איזה רדיו דיסק ואיזה דגם אולי נוכל לעזור לך

אפשרויות שעולות לי כרגע לראש זה לקנות מתאם כזה שבד אחד אתה מחבר את הדיסקמן וצד שני נכנס לכניסת צ'יינג'ר

יש גם עוד מתאם שאתה מחבר אליו דיסקמן והוא משדר את זה על תדר קבוע ואתה שומע את זה ברדיו

פורסם

תודה עתיד על התשובה,

הדגם של הרדיו דיסק הוא philips dc902 לא מצאתי עליו מידע ברשת.

האפשרות הראשונה שהעלת נשמעת מעניינת, רק שלא ממש הבנתי אותה, אין לי ברדיו דיסק כניסה לצ'נג'ר.

האפשרות השניה גם נשמעת מצויין, רק יש איתו 2 בעיות, 1.המחיר זה בטח עולה הרבה. 2.אם זה עובד על רדיו, מה קורה כשהתדר משתנה? אם אני נוסע מחוץ לעיר התדרים משתנים כל הזמן.

פורסם

לא הבנת....המשדר שלך הוא בתדר קבוע..נגיד המשדר שמתחבר אליו הדיסקמן הוא נאמר בתדר - 89.0FM

אז אתה שם את הרדיו על התדר הזה וזהו לא משנה איפה אתה נוסע

זה יותר זול ממה שאתה חושב - ואם אתה חושב שזה יקר....אז כנראה שאין לך מושג ירוק לגבי מחירים של דברים מהסוג הזה

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2679,'normal_sales')

פורסם

אהממ... כנראה זו האלטרנטיבה הזולה ביותר שאוכל למצוא, 150 שקל.. חשבתי כבר על אופציות זולות יותר.

אני עושה חשבון שאם כבר אני מוציא 150 שקל, אולי עדיף להחליף את הרדיו דיסק ברדיו טייפ (לא'דע ממי אולי גם אוסיף כסף), ואקנה את הקלטת הזו ב20 שקל..

מה עדיף?

פורסם

שמע, להחליף את הרדיו דיסק בטייפ מיושן ? לדעתי רעיון גרוע.

בשביל מה?

יש לך את האפשרות לקנות את הרדיו דיסקים הסיניים הפשוטים זה 400-500 שקל למשהו סביר.

ב600-700 שקל אתה קונה JVC פשוט עם MP3 והכל.

להשקיע על זה כסף? חבל.

Race Smart

פורסם

יותם, זה בדיוק מה שאני אומר.

חבל לי להשקיע כסף בזה, אני יכול למצוא MP3 ב400 שקל

http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=2372

אבל אני לא רוצה להשקיע בכלל.

כשאני שם דיסק בכל מקרה אני לא שומע כלום, יש קפיצות כל הזמן.

אני עושה חשבון שעדיף לי את הרדיו טייפ, כך אוכל להכניס קלטת בעלות של 20 שקל, ולחבר אליה את הדיסקמן של הMP3.

פורסם

כמה זמן עד שהרדיו דיסק המעפן הזה יתחיל לקפוץ גם ?

לדעתי תביא ב400 שקל פיוניר 1650 משומש או קאנווד 2020 משומש...וזהו אז לא יהיה MP3 לא קרה כלום יש דיסקים רגילים ברוך השם עד לפניט כמה חודשים גם לי לא היה MP3 וזה לא ממש הציק לי

פורסם

אם יש לך רדיו טייפ להחליף אז כן

אבל אם אתה מתכנן רכישה של רדיו טייפ זה דבילי...

בכל אופן, לא יודע מה איתך, אבל הסיני הבא שאני ארכוש (כמובן שזה לא יקרה)

יהיה זה:

http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=4255&CatCode=202

כניסת USB כבוד!:mmangel:

Race Smart

פורסם

יותם שוב התחלת עם השטויות ? :D

USB בלה בלה SB

רדיו דיסק MP3 זה כבר יותר מידי

שני דיסקים אתה מכניס את כל השירים שרצית ותרצה לשמוע

פורסם

יותם, זה באמת דבילי לקנות רדיו טייפ, אבל אני מדבר על החלפה של הרדיו דיסק ברדיו טייפ.

אגב, יש למישהו מושג איפה אני עושה את זה? יש פורום אולי שקשור למכירה/החלפה?

בקשר לסיני ההוא עם החיבור של הUSB, זה בהחלט דבר חביב..

אבל לא הייתי משקיע עוד 200 שקל בשבילו.

כבר יוצא לי יותר זול לקנות דיסקים ולצרוב עליהם את השירים בMP3.

• תוכן חדש...