Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לקנות פולו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של עד 40K, ואני מחפש רכב טוב, אמין, בטיחותי, חסכוני בדלק בעיקר לנסיעות בין עירוניות (25K בשנה בערך). יש לי נטיה לגיר ידני, והעדפה של רכב קטן יחסית (אבל שיושב יציב על הכביש).

הציעו לי לקנות פולו קלאסיק 1600 שנת 2000. האם כדי ללכת לכיוון הזה? (מה בכלל ההבדל בין פולו קלאסיק לפולו רגילה?)

מה היתרונות/ חסרונות שלו (צריכת דלק, אמינות וכד')?

האם יש סוגי רכבים אחרים שמתאימים לדרישות ולתקציב?

תודה רבה.

פורסם

פולו רגילה זוהי גירסת ההאצ'בק (5 דלתות).

פולו קלאסיק זוהי גרסת הסדאן (4 דלתות).

לגבי טיב הרכב, מצויין. חלפים יקרים (גרמני, בכל זאת) אבל אמין מאוד עם נוחות נסיעה גבוהה מאוד,

ביחס לשאר הקטגוריה. הקלאסיק קצת פחות מגרה את החושים (פחות מרשים חיצונית)

לגבי שאר השאלות ששאלת, אני מקווה שמישהו עם הבנה קצת יותר רחבה ממני על הרכב הזה-יעזור לך.

(יאריס 1.0 00' יכולה להתאים לך אבל היא פחות שכיחה)

חוץ מזה, אתה בטוח שהתקציב שלך מספיק לפולו 00'?

פורסם

לגבי הפולו, יש לי הצעה ספציפית שנכנסת במגבלות התקציב.

לגבי היאריס, היא יפה בעיני, וגם של טויוטה, שאמרו לי שהיא חברה מצוינת.

למרות שהיא טיפה מעל התקציב שלי (42K בערך) הייתי מחפש כזאת, אבל נפח המנוע הקטן הרתיע אותי.

יש לך מושג האם מנוע 1.0 מספיק בשביל נסיעות בין עירוניות ארוכות כולל עליה לירושלים?

פורסם

לא מדובר בטיל, אבל למי שלא מחפש ביצועים, אבל כן מחפש אמינות + צריכת דלק מאוד נמוכה, היאירס בהחלט יכולה להיות פיתרון טוב, גם עם מנוע 1.0 (וגיר ידני).

פורסם

ברשותי פולו 2001 , לרכב אמינות די גבוהה , צריכת דלק די נמוכה

(220 ש"ח "טנק מלא" = 550 ק"מ) כמובן בהתאם לאופי הנהיגה...

חלקים - היות והרכב גרמני , החלקים והחלפים אינם זולים אך הרכב בהחלט אמין.

הנסיעה חלקה ונינוחה , והרכב בהחלט "יושב" על הכביש.

זריז ונח במיוחד לשימוש עירוני.

לחבר שלי פולו שנת 97 , אמנם ישנם הבדלים בין הרכבים - אך כל מה שנכתב לעיל תקף גם לגבי הרכב הזה.

ממליץ בחום . קח בחשבון שטויוטה יאריס רכב בעל אמינות גבוהה מאד , אחזקה זולה וחסכוני בדלק.

אני אישית חושב שהפולו מהנה יותר לנהיגה.

בהצלחה...

3 אהבות בחיי - מכונית,אשה,כסף !!!

פורסם

פולו בהחלט רכב נורא אמין וחסכוני

חזרתי עכשיו מפורטוגל ושם השכרתי פולו 2004 מנוע 1.2 גיר רגיל נסענו עליו 3 ימים 2000 ק"מ (מדריד סביליה וחזרה לליסבון)

בכל יום עשינו בערך 600-700ק"מ ומילאנו דלק ................... 5 פעמים

פורסם

דייהטסו סיריון (תבדוק איזו שנה נכנסת לך לתקציב). אמינות גבוהה, צריכת דלק נמוכה, חלפים זולים. מבוססת על פלטפורמת יאריס.

חיצונית? אני אישית לא אוהב, אבל אני יודע שהרבה חושבים שהיא יפיפיה.

פורסם

דהייטסו סיריון חלקים זולים? הצחקת אותי. רק זוג בולמי זעזועים יעלו לך ברכב הזה כ1000 שקל ללא עבודה (לשם השוואה בפיאט טיפו שהיתה בבעלותי זוג בולמים כולל עבודה עלו כ600 שקל..תעשה לבד את החשבון..סיריון היא המון דברים.אבל זולה לאחזקה היא לא!)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

הכל יחסי... השוואה לרכב איטלקי עם רזומה של מעל 10 שנים על הכביש היא לא השוואה נכונה.

השוואה לרכב אחר מאותה השנה היא כן נכונה.

תשווה ליאריס, פולו, איביזה ואפילו לפונטו. תגלה שהיא מבין הזולות.

• תוכן חדש...