Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק של סוני :

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40334

לפי מה שהבנתי (לאחר שנה וחצי שאני משתמש בוא) הצליל שלו בעייתי

המליצו לי לא פעם לעבור לרדיו דיסק חדש ...

כגון פיוניר ..

כאן נכנסת השאלה :

יש את הדגם לדוגמה DEHP4700MP

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2700,normal_sales

שהמחיר שלו הוא 840 ש"ח

ויש את הדגמים היותר מתקדמים לדוגמה DEHP7650 :

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=54

שווה 1420 ש"ח

השאלה היא האם האבדל בין 4700MP לDEHP7650 הוא כל משמעותי למערכת ולצליל ,כך שכדי לי לקנות את הDEHP7650 (ב1420 שקל ,600 שקל הפרש ) ולא את ה4700MP ב800 שקל..

תודה לכל העוזרים

מתן.

פורסם
אילו רכיבים יש לך באוטו ?

אפשר גם לחפש יד שניה ביותר זול.

לגבי הרכיבים זה לא רלוונטי כי הם עומדים להשתנות...

לכבי יד שנייה..כל הרדיו דיסקים סידרה 7 יש שנייה עולים 800-900 ש"ח ו99% בני שנתיים לפחות.. :/

בכל מיקרה מה לגבי השאלה האם האבדל משמעותי עד כדי כך שאני צריך להוסיף 650 שקל לסידרה 7 ???

פורסם

אני זקוק לתגובה כדי לקנות..!

מקווה שתסלחו לי שעברו רק 15 שעות..

לא סלחנו. הנושא יפתח מחר.

פורסם
תקנה את הדגם הכי פשוט מהסידרה שבא מתח היציאה למגבר הכי גבוה[

תיראה:

התקשרתי לחנות בשם AUDIONET הוא אמר לי

שהדגמים של DEH-P5750MP ,DEH-P6750MP,DEH-P7700MP הם אותו דבר מבחינה טכנית ,יש רק אבדל לוגיסטי של תצוגות ..

זה נכון???

ושורה תחתונה ביותר!

איזה רדיו דיסק לקנות עד 1400 שקל גג !???

פורסם

עד 1400 שקל לא ניראה לי שאין מערכת עם מתח יציאה "גבוה"

אבל אתה גם צריך שהמגבר שלך יהיה מוכן לקבל מתח כזה כי אם הוא לא מיועד לזה אז הוא לא ינצל אותו ואז יוצא שזה לחינם....

וגם אם אין לך תקציב אתה בכלל לא צריך את התצוגות האלה חוץ מזה זה רק מושך את העין של אנשים שלא הייתה מעוניין שידעו מה יש לך

אני אישית גם אם היה לי תצוגות של דולפינים פילים או מכוניות מרוץ עדיין הייתי שם את השעון בתצוגה כי זה הכי נח לי

פורסם
עד 1400 שקל לא ניראה לי שאין מערכת עם מתח יציאה "גבוה"

אבל אתה גם צריך שהמגבר שלך יהיה מוכן לקבל מתח כזה כי אם הוא לא מיועד לזה אז הוא לא ינצל אותו ואז יוצא שזה לחינם....

וגם אם אין לך תקציב אתה בכלל לא צריך את התצוגות האלה חוץ מזה זה רק מושך את העין של אנשים שלא הייתה מעוניין שידעו מה יש לך

אני אישית גם אם היה לי תצוגות של דולפינים פילים או מכוניות מרוץ עדיין הייתי שם את השעון בתצוגה כי זה הכי נח לי

יש לי מגבר של פלטיניום אודיו ,אבל בקרוב אני מביא מונובלוק בתקציב של 1600-1900 שקל

"

וגם אם אין לך תקציב אתה בכלל לא צריך את התצוגות האלה חוץ מזה זה רק מושך את העין של אנשים שלא הייתה מעוניין שידעו מה יש לך"

איזה דגם הוא אותו דבר טכנית, רק בלי כל התצוגות ??? (והאם זה משמעותי כספית???)

פורסם
ההכי פשוט מהסידרה...תבדוק את המפרטים הטכניים שלהם באתר של החברה(שממש לא בעיה למצוא)

צר לי אבל אני לא מבין כמעט כלום..

על איזה סידרה אתה מדבר..?

אני באמת יודה לך אם תעזור לי רק עוד קצת כדי שאני יוכל להזמין וזהו

כי אין לי כסף מיותר ואם טכנית זה אותו מכשיר אז אולי כדי לי ללכת על מכשיר קצת פחות מפואר אבל טכנית אותו מכשיר ,אבל אם בשביל עוד 200 שקל אני יכול לקבל עיצוב יותר יפה אולי כדי לי להוסיף ...על איזה הפרש של כסף מדובר???

תן לי בבקשה דגמים שאנ יוכל להזמין ...

תודה

מתן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...