Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שכמה וכמה אנשים דיברו איתי בפרטי על להפגש בסופ"ש הקרוב, עלה לי רעיון....למה לא מי שגם ככה מגיע לרמת גן בשישי בצהרים...נפגש כל החבר'ה של פורום אודיו ונעשה לנו פינה משלנו ? אפשר לעשות את זה איפה שחניון האוטובוסים שככה זה יהיה מעט מבודד משאר האנשים.....

בכל מקרה כדי לדעת הענות אז יאללה מי שבא לו שישרשר אנחנו מדברים על יום שישי הקרוב בסביבות נגיד 4 ברמת גן (כל שומרי השבת - הפעם אין לכם תירוץ הינה הזדמנות למפגש ביום שישי)

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה שיותר רחוק ממוקד ה "בלאגאן"

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש שם מפגש שפעם כל קארספורום היו באים אליו...היום רק ניצנים...מלא ערסים מלא מכוניות בקיצור הפנינג מוטורי :D

פורסם

עתיד, בשישי לא מסתדר כ"כ

בגלל המפגשים שאנחנו עורכים בסופרלנד...

מה דעתכם לקיים את המפגשים ביחד - בחנייה של הסופרלנד...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

היי! אני בפנים!

16:00 שעה מצויינת. אבל לדעתי מול הפאב הבראזיליאני לא טוב - שמה זה ליד הערסים... אף אחד מאיתנו לא היה רוצה לסיים עם אופנוע בתוך הדלת וחקירה במשטרה...

שוב, עדיף רחוק מהבלאגן...

עריכה: אוראל הקדים אותי בשנייה. הסופרלנד מקום מצויין, ובנוסף יש שם חבר'ה טובים (כולנו כאן בפורום טובים ;-)). להבדיל מהבהמות של רמת-גן.

פורסם

אוקי....בעקרון אני מקבל את העתקה לסופרלנד...אני גם חושב שזה מקום טוב....שקט ומבודד בלי חומדי מגברים וHU יוקרתיים שלרובינו יש

איפה שתהיה הענות טובה יותר שם זה יתקיים

פורסם
אז קבענו?

בסופרלנד ב-16:00!

מי שבא, שיודיע.

אגב, את המפגש הקבוע (סופרלנד) אנחנו מקיימים בשעה 16:30...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אגב, את המפגש הקבוע (סופרלנד) אנחנו מקיימים בשעה 16:30...

אם נקבע ב-16:00 עד שכולם באים כבר 16:30...

וחוץ מזה זה לא קשור... תבואו ותצטרפו בשמחה :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...