Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

עקב גניבת הפאנל של הרדיו דיסק sony cdxr3300 ועוד לא מעט מסמכים וכו' אני נאלץ להשתדרג. אני לא מכיר מערכות יותר טובות והייתי מאד מרוצה מהסוני הנ"ל.

מכיוון שאני ללא רקע בתחום הנ"ל מבקש את עזרתכם והמלצתכם למערכת טובה באלף ש"ח ומעלה (שלא יעבור 1500). כמובן גם המלצתכם למתקינים מומלצים.

אני חיפאי.

בתודה מראש ושלא תדעו מצרות, גניבות.

sony cdxr3300.jpg

פורסם

אני הייתי ממליץ לך ללכת על 770 או 7700 של פיוניר .... הוא 1400 שקל חדש 1000 או אפילו 900 חבר השיג יד שנייה אחלה מערכת .....

פורסם

שזה אומר 4 רמקולים ? זהו

מספיק לך HU הכי פשוט שקיים .

חבל על הכסף ,חפש משהו שקורא MP3 בסביבות ב600 שקל , מספיק לך דיי ויותר- במידה ובעתיד לא תשתדרג ותרכוש מגבר וסאב ועוד...

שוב אני אומר ואני יגיד, אפשר לחפש גם ביד שניה , אני יודע על חבר שלי שמוכר פיוניר 4700 חדש עם אחריות במחיר טוב.

פורסם
יש לי הכל בסיסי מהיצרן.

ואתה מרוצה מזה ?

כי אם כן, יספיק לך הד יוניט פשוט של פיוניר כמו למשל 1650, סביבות 650 שקל.

או, אם אתה מחפש MP3, אז פיוניר 4700, סביבות 950 שקל.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

לא תיצטער על זה לאח שלי באוטו יש כזאת, מערכת ליגה מילה שלי.

אם ליגה א' דרום זה ליגה, וגם "הליגה למקומות עבודה" זה ליגה.

אז אפשר לומר שהסוני זה ליגה.

סוני זו אחת החברות המגעילות ביותר לתחום הרכב, למה להמליץ על גועל שכזה?

מי קונה סוני? רק אם יש לך קרוב שעובד במעבדה שיכול לתקן לך את העין האופטית שנדפקת

כל פרק זמן קצוב.

אחרי שנה כל גרגר-חול על כביש, חצץ עדין, במפרים (קטנים), הכל גורם לו לקפוץ.

אם מחפשים מכשיר עד 1000 ש"ח לא צריך , וממש לא מומלץ לקחת סוני,

אם כבר עושים טעות ומשלמים עליו (ולא קיבלנו מתנה) ,

לשלם מחיר מינימלי של 700 ש"ח , לדאוג לאחריות של שנה

וזהו.

ZZR

פורסם
אם ליגה א' דרום זה ליגה, וגם "הליגה למקומות עבודה" זה ליגה.

אז אפשר לומר שהסוני זה ליגה.

סוני זו אחת החברות המגעילות ביותר לתחום הרכב, למה להמליץ על גועל שכזה?

מי קונה סוני? רק אם יש לך קרוב שעובד במעבדה שיכול לתקן לך את העין האופטית שנדפקת

כל פרק זמן קצוב.

אחרי שנה כל גרגר-חול על כביש, חצץ עדין, במפרים (קטנים), הכל גורם לו לקפוץ.

אם מחפשים מכשיר עד 1000 ש"ח לא צריך , וממש לא מומלץ לקחת סוני,

אם כבר עושים טעות ומשלמים עליו (ולא קיבלנו מתנה) ,

לשלם מחיר מינימלי של 700 ש"ח , לדאוג לאחריות של שנה

וזהו.

תגיד לי, לפני שאתה מדבר אתה בודק?, עובדה שכבר יש לו שנה וחצי ת'מערכת הזאת והיא לא ראתה שום תקלה.

חוץ מיזה שהיא גם סוחבת אצלו בלי מגבר רמקולים פיוניר 6X9 של 80 rms ורמקולים פיוניר קידמיים של 6.5 פיוניר 30 rms בלי מגבר ומנצלת אותם טוב מאוד. בקיצור אני עדין ממליץ

פורסם

ואני עדיין נגד.

אני לא בודק, אני יודע מה עבר לי ברכב,

2 סוני-יותר מדי תקלות, יותר מדי בעיות עם דיסקים.

לא צריך להיות גאון- צריך להבין רק שזה לא טוב.

ZZR

פורסם

דיי כבר להמצליץ מערכות ב1000 ש"ח לבנאדם עם 4 רמקולים שאפילו רדיו טיפ עם קלטת וחוט שיחובר לווקמן יספיק לו.

שמע לי , או יד שניה 700 שקל -+ פיוניר נחמד קצת יותר מתקדם. כמובן שקורא MP3.

או חדש היותר פשוט של פיוניר ב650-550 ש"ח ולא יותר !

פורסם

חבריה תודה רבה על העצות!

דיברתי אם הסוכן של ישפאר, האדון אמר כי ניתן להזמין פאנל חדש מחו"ל ב450 ש"ח כולל מע"מ.

אבל לאחר שקראתי קצת על הסוני שלי בביקורות הבנתי כי זאת הזדמנות טובה לשדרוג לרדיו רציני והשאר יבוא אח"כ (בגלל בעיות תקציב).

בקיצור ולעניין, רובן של ההצעות שלכם נטו לכיוון פיונר, נכון? איזה דגם אתם ממליצים ספציפית? אני מתכנן על בערך 1200 ש"ח בשביל לא להגזים.

עוד דבר בקשר למתקין, אני אישית מאד מרוצה מהשירות של מצת אור בחיפה והטיפול שהוא נתן לרכב ולכן גם מעוניין להתקין אצל דני. האם יש להם מחירים סבירים=נוחים בתחום הרדיו? והאם יש סיכוי לקבל איזה שהוא זיכוי על הגוף של הסוני?

פורסם

לאחר שקראתי קצת על הסוני שלי בביקורות הבנתי כי זאת הזדמנות טובה לשדרוג לרדיו רציני והשאר יבוא אח"כ (בגלל בעיות תקציב).

אם זה המצב, אז כדאי באמת שתלך על משהו יותר מהפשוט, תריץ חיפוש בזאפ, תנסה למצוא סדרה 5 או 7 של פיוניר.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

• תוכן חדש...