Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהסובארו לאונה שנת 91 יד שניה עם 100K ק'מ החלטנו להיפרד לאחר כ 10 שנים

שבשנים אלה עשיתי סה'כ כ40K ק'מ

אני רוצה לקנות רכב אך אין לי מושג בתחום ואין לי עם מי להתיעץ

הדרישות

רכב קטן

אוטומט

יסע כחצי שעה ליום ת'א חולון וזהו

התקציב עד 40 אלף שח (אם יהיה צריך להוסיף עוד 5 נסתדר)

הכי חשוב צבע אדום (כן על איכות לא מתפשרים )

הציעו לי כמה המלצות

פיז'ו 206

יונדאי אטוס

אבל ראיתי היום דיהטסו סיריון רכב שנראה נחמד (מה דעתכם?)

זהו נואשת מחכה לעזרה והמלצות

תודה

פורסם

רוכשת יקרה.

תסתכלי אם הסיריון 1.3 נכנסת לך לתקציב,כי סיריון 1.0 בשידוך עם תיבה אוטומטית תהיה די עגלה.

הסיריון אופציה טובה וכנראה תהיה הכי אמינה מהאופציות שנתת,ה206 כרכב בהרבה יותר טובה אבל כנראה תהיה פחות אמינה עם תיבה אוטומטית.

אני עדיין לא נתקלתי בסיריון אדומה אלא בורדו.

פורסם

רק חשוב לבדוק טוב טוב את העבר של הסיריון כי הרבה מהם היו בתחילת חייהם בהשכרה. ולפי דעתי 206 לא תיכנס לך בתקציב... בכל אופן בהצלחה בקנייה!

פורסם

הסיריון תתאים לך בול אם כי לא ראיתי אף פעם סיריון אדומה :)

היא קטנה אך מספקת, זריזה, מאובזרת, חמודה מאוד לדעתי, ובקיצור תמורה מעולה ביחס להשקעה.

רכבים נוספים לבדיקה הם טויוטה סטרלט 96-97, אולי סוויפט, או דמיו שנת 2000.

פורסם

הסיריון רכב די מוצלח , עלות אחזקה זולה , צריכת דלק נמוכה כפועל יוצא מנפח המנוע.

הטיפולים , אם יתבצעו בזמן לא יהיו יקרים.

קחי בחשבון כי ביום חם (3/4 שנה) נסיעה עם מזגן ועוד שני אנשים ברכב - בואי נגיד שתהיי קרובה להפעלת 4 איתותים...

בהנחה והרכב משמש אותך לנסיעה של חצי שעה לעבודה וחזרה - זו קניה טובה.

אני אישית הייתי ממליץ על סוזוקי סוויפט מהשנים החדשות יותר - רכב אמין וחסכוני בצורה שלא תאמן.

בהצלחה...

3 אהבות בחיי - מכונית,אשה,כסף !!!

פורסם

ללא ספק דייהטסו סיריון, רצוי 1.3 כי 1.0 תרגיש קצת חלש - למרות ! שאת בקושי נוסעת אז גם 1.0 יהיה מצויין !

אוטו מאוד מאוד אמין , מאוד מאוד נחמד , ונוח , אני ממליץ בחום ! אפשר להביא שנתון גבוה בכסף שלך. בהצלחה !

פורסם
האם יש הישהו שממש ממליץ על הסיריון

כרכב מוצלח או סתם בסדר כבררת מחדל

הסיריון הוא הרכב בשבילך:שנתון מתקדם,אמינות,צריכת דלק שפויה ,זולה יחסית לאחזקה.

אומנם נראית כמו הביגבגים האלה על השוקו אבל היא די חמודה.

אם את יכולה לוותר על הסעיף של האוטומטית יש פונטואים מהשכרה מודל 2003 ב39K.

פורסם

אני מצטרף לכל מי שאמר לפני ומחזק את העובדה שאם הדרישה הבסיסית שלך היא צבע אדום.. יש לך בעיה עם הסיריון, כי גם אני מעולם לא ראיתי אחת אדומה.

תומר.

פורסם

דבר ראשון השיקול שלך נכון לגבי סוג הרכב. נסיעות עירוניות לא מצריכות רכב גדול וכבד.

דבר שני סיריון לא הגיעה לארץ בצבע אדום. הכי קרוב לאדום זה בורדו וכאלה יש מספיק.

דבר שלישי יש את היפניות המומלצות הקבועות של הפורום שזה דייהטסו שרייד (שנת 97' ומעלה ויש אדומות), טויוטה סטרלט (96 ומעלה.יש אדומות, קצת), ומאזדה 121 (שיש הרבה אדומות... המון).

אלה רכבים שנועדו להגיע מנקודה א' לב' בתנאים הכי בסיסיים.

אם את מחפשת יותר פינוק זה הכיוון של האירופאיות (פז'ו 206, פולקסווגן פולו ודומיהן).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם הנסיעות הן עירוניות ברובן,גם היונדאי אטוס תהווה תמורה מצויינת.

היא חסכונית,אמינה מאד וזלה לתחזוקה,ובתקציבך תוכלי "לגרד" אפילו מכונית משנת 2003(!)שזה ממש אוטו בן זמננו,שעדיין נמצא באחריות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על היסריון אוטו זול כמעט מכל הבחינות .. אבל חסר כוח יחסית, אבל את לא שומכאר לכן זה לא משנה . . (אני מקווה שזה לא יפתח לך איזה סוג של עצבים כשתרצי להאיץ ויקח איזה שנה וחצי עד שהאוטו יזוז., כי לי זה קרה .. ).

היונדאי אטוס זה באמת אוטו מסריח, עגלה עם גלגלים , והוא באמת יעצבן אותך .. כי הוא לא מגיע ל100 קמ"ש בקלות, אבל הוא מרווח ונוח :) יחסית לגודל שלו, בנוסף התצרוכת דלק שלו זולה אבל אפשר למצוא זאת גם בסיריון , לדעתי האטוס הוא אוטו לעיר ולזקנות שנוהגות בעיר.

ממליץ על הסיריון.

• תוכן חדש...