Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרוצה מהאוריון, יש לו קרוס מדהים ותדרים נמוכים שמוציא הבאס בוסט.

אצלי הוא מגביר סט קדמי של מורל פולס 6 וסאב של דראגסטר. אני לא עובד עם המגבר בגיין מקסימאלי ועדיין מוציא ווליום גבוהה עם דיוק בתדרים . דבר נוסף לוקח לו הרבה מאד זמן להכנס לפרוטקשן, אם בכלל, אצלי רק אחרי שהוא חם בצורה שאי אפשר לגעת במגבר אז הוא בפרוטקשן אבל הוא גם חוזר מפרוטקשן מהר יחסית.

לסכום : אני נהנה ממנו.

נ.ב

לא שמעתי את הקיקר כך שדעתי היא לא כל כך אובייקטיבית

Don't Let Yourself Get Attached To Anything

You Are Not Willing To Walk Out On 30 Seconds Flat

If You FEEL THE HEAT Around The Corner....

®[email protected]

פורסם

מה זה "לוקח לו הרבה זמן להכנס לפרוטקשן" מגבר לא אמור להכנס לפרוטקשן בכלל !!....פרוטקשן זה מעגל הגנה כדי שלא ישף.....הוא לא אמור להגיע לשם בכלל

פורסם

אצלי הוא מגביר סט קדמי של מורל פולס 6 וסאב של דראגסטר. אני לא עובד עם המגבר בגיין מקסימאלי ועדיין מוציא ווליום גבוהה עם דיוק בתדרים . דבר נוסף לוקח לו הרבה מאד זמן להכנס לפרוטקשן, אם בכלל, אצלי רק אחרי שהוא חם בצורה שאי אפשר לגעת במגבר אז הוא בפרוטקשן אבל הוא גם חוזר מפרוטקשן מהר יחסית.

לסכום : אני נהנה ממנו.

נ.ב

לא שמעתי את הקיקר כך שדעתי היא לא כל כך אובייקטיבית

ממש שכנעת אותו עכשיו.... :roll:

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

סליחה שאני נידחף אבל האם המגבר הזה של אוריון יוכל להרים קומפוננט של מורדל דוטק וסאב של קיקר קומפ VR בצורה מכובדת ולהזיז אותם כמו שצריך או עדיף משהו עוצמתי יותר.?

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

תלוי אם כל חמש דקות תכבה אותו לשתי דקות אולי הוא לא יכנס לפרוטקשן והכל יהיה בסדר....

המלצה שלי תביא מהדיוטי JBL ב900 שקל אין מתחרים !

פורסם

איזה דגם הקיקר...

הלינק שננתה נכנס להתחלה של האתר שלהם... לא מראים דגם...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם
אני מרוצה מהאוריון, לוקח לו הרבה מאד זמן להכנס לפרוטקשן,

לסכום : אני נהנה (?) ממנו

אתם יודעים אני חושב על זה ואומר, ראבק איך לוקחים בן אדם שלא מבין...נותנים לו מגבר שמייסר אותו (ולהכנס לפרוטקשן זה לייסר כי זה אחד הדברים הכי מעצבנים שיש!!!!!!) והוא מרוצה...למה ? כי הוא לא יודע מה קורה בחוץ.....זה כמו כל מיני דתות שאנשים חיים את החיים שלהם וחושבים שהכל סבבה כי הם לא יודעים מה קורה בחוץ

פורסם

ידידי היקר, כמה דברים קטנים.:)

1. הבאס בוסט,לא "מוציא"תדרים נמוכים,הוא רק מדגיש אותם ורצוי להשתמש בזה כמה שפחות.

2. הGAIN זה לא עוד כפתור ווליום למערכת שלך, וזה לא פוטנציומטר עוצמה,זה מיועד להשוות את סף מתח הכניסה למגבר שלך למתח הסיגנאל היוצא מהHU. ובגלל זה אתה גם לא "מדייק בתדרים"(הכיוון הנכון ימנע עיוות) למרות שזה נראה לך.

3. אם המגבר שלך נכנס לפרוטקשיין,זה אומר שיש בעיה, פרוטקשיין=הגנה , המגבר מגן על עצמו כדי לא להשרף,זה נובע מהמון דברים ואם זה חום זה בכלל גרוע,מגבר טוב(כמו המגבר הנ"ל) לא אמור להתחמם מהר , במיוחד לא מגבר כזה.

ולגבי "ההמלצה" שלך,זה כמו להמליץ למישהו לקנות רכב שמתחמם,תגיד לקונה שלך "הרכב נוסע מצויין,אני נהנה ממנו,ורק אחרי 50 ק"מ הוא מתחמם,אני עוצר בצד לכמה דקות ואז הוא בסדר".

לא נראה לי שתוכל למכור כזה רכב,כמו לא נראה לי שמישהו יקבל את המלצתך.

under construction..

פורסם

הרגתם אותי. כנראה שאני צריך להיות צבוע ולכתוב שהכל ורוד. אגב חלקכם הסיק מסקנות לא נכונות ואף הכניס לי מילים לכתיבה שלי, תודה חברה .

כיף לכתוב בפורום הזה.

avil84:

לצורך הדיוק, המגבר נכנס לפרוטקשיין אצלי רק פעמיים וזה היה כאשר עבדתי בווליום גבוה לאורך זמן ארוך של 4-5 שעות רצוף בדרך לאילת וחזרה לפיכך אין להסיק מכך דברים שנאמרו.

עד כאן קו ההגנה שלי, העו"ד שלי יתן תגובה בהקדם ;-)

Don't Let Yourself Get Attached To Anything

You Are Not Willing To Walk Out On 30 Seconds Flat

If You FEEL THE HEAT Around The Corner....

®[email protected]

• תוכן חדש...