Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעשיתי חיפוש בפורום על אזעקה פשוט ובצדק נכנסתי ללחץ! הפורום מוצף פשוט בסיפורים על זה שהאזעקה הצילה אותם פשוט מגניבה אפשרית של המערכת שלרובנו כאן המערכת היא אחד הדברים החשובים ביותר בחייהם אני פעם בשבוע לפחות מגיע אם רעיון חדש למערכת שלי שינוי פה החלפת כבל כזה תמיד יש מה לעשות! עכשיו השאלה אני יכול להביא אזעקה כזאת: http://www.x-shield.x3performance.com/XS%20800.htm אחרי הזמנה אני יגיע ל 650 שקל בערך השאלה אם היא שווה את זה או שעדיף ללכת לחנות להזמין MVP או גארד מה עדיף? ואם איזה תוספות להגיד למתקין להוסיף ? וכמה לדעתכם אני אמור לצאת בנזק כספי בגלל זה?

פורסם

אני חושב להוסיף שטח + נפח

בכלל אני הולך לשגע את המתקין של האזעקה שלי יש לי בקשות מיוחדות אבל אני דואג שאני ידע מכל ציפור שתגע לי באוטו הגיע הזמן להתחיל לישון בשקט בלילות

פורסם

יש לי גארד והיא מחוברת לצופר של האוטו קטלני+:wink:

(שהיא הייתה רגישה מדי ואוטובוסים היו מפעילים אותה אנשים היו יוצאים למרפסות, קצת פדיחות אבל שווה)

פורסם
יש לי גארד והיא מחוברת לצופר של האוטו קטלני+:wink:

(שהיא הייתה רגישה מדי ואוטובוסים היו מפעילים אותה אנשים היו יוצאים למרפסות, קצת פדיחות אבל שווה)

כן זה באמת קצת בעיה...

אם אני יעבור ליד האוטו שלך אני אפעיל לך את האזקה:wink: .

ועוד בעיה שאם אתה יוצא למסיקה הבאס שיוצא מהמועדון גם יפעיל לך אותו זה קצת מוגזם לדעתי.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...