Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים התקנתי לחבר מערכת עם רמקולים והכול, אך משום מה הרדיו בקושי קולט ערוצים.

הוא קולט את ערוץ 87 נקודה משהו ו103 כול שאר הערוצים אינם נקלטים כלל.

בדקתי את חיבורי האנטנה והכול מחובר לפי הספר,בדקנו כיוונים ברדיו (אפ אמ 1 אפ אמ 2 וכו').

אם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה אני אודה לו מאוד

תודה מראש לעוזרים.

פורסם
לפני יומיים התקנתי לחבר מערכת עם רמקולים והכול, אך משום מה הרדיו בקושי קולט ערוצים.

הוא קולט את ערוץ 87 נקודה משהו ו103 כול שאר הערוצים אינם נקלטים כלל.

בדקתי את חיבורי האנטנה והכול מחובר לפי הספר,בדקנו כיוונים ברדיו (אפ אמ 1 אפ אמ 2 וכו').

אם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה אני אודה לו מאוד

תודה מראש לעוזרים.

יתכן וצריך להגדיר במכשיר סקאלת רדיו אירופאית.

פורסם

השאלה היא מה זה לא נקלטים...אתה מצליח לייצב אותם על הסקאלה אבל לא שומעים כלום או שבמקום נגיד 91.8 אתה יכול לשים רק 91.7\91.9

פורסם

עתיד הבעיה שאמרת זה בדיוק מה שקורה.

הרדיו של ג' וי סיי הדגם אני לא זוכר בדיוק אני יבדוק

ולפעמיים הוא בכלל לא עוצר על התחנה, וכשמשחקים עם ה-fm 1 אפ אמ 2 ואפ אמ 3 זה לפעמים קולט תחנות ערביות או שנעצר על תחנות שלא שומעים כלום , הוא קולט רק שתי תחנות ממש ברור וגם בתחנות הללו שומעים ממש חלש.

הדגם זה

kd-g310

jvc וזה באמת לא קולט תדרים זוגיים (הבנתי משהו עם כיוון לאמיקה או משהו)

איך משנים את זה לישראל?

• תוכן חדש...