Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לרכוש לעצמי מגאן קופה 1.6 ידנית וראיתי שיש שני דורות או בשפת רנו, PAHSE, הבנתי שהדור הראשון מיוצר עד 99.

על פי מראה חיצוני לא ממש רואים הבדל אבל אולי זה רק אני, בכל אופן אשמח אם מישהו יסביר לי מה ההבדלים בין הדורות.

תודה מראש.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

VW RaCiNg, אכן יש הבדל חיצוני קל שבכלל לא ראיתי אבל בשאלה העיקרית היא האם יש הבדלים במנוע ובגיר?

בכל אופן תודה

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
VW RaCiNg, אכן יש הבדל חיצוני קל שבכלל לא ראיתי אבל בשאלה העיקרית היא האם יש הבדלים במנוע ובגיר?

בכל אופן תודה

הבדל חיצוני בין שני הדורות: לדור השני פנסים קדמיים שונים, פנסים אחוריים שונים... רמת איבזור ועוד...

הבדל מנועים: בדור שני מנועי 1.6 ו-2.0 קיבלו ראש 16 שסתומים במקום 8... כלומר - ה-1.6 קפץ מ-90 כ"ס ל-110 כ"ס, 2.0 דווקא ירד מ-150 כ"ס ל-140 כ"ס - לא יודע למה בדיוק אבל יש לו הזרקה ישירה. אם תרצה עוד פרטים, אני מציע לך לעשות חיפוש בפורום או לפנות אלי בה.פ.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני יודע שהרבה אנשים בפורום מתייחסים אליה כאל "מכונית פוזה" וזהו.

האם הדור השני זכה, מעבר למנוע חזק יותר, גם לשיפורים בשלדה, מתלים וכו' כך שהרכב כעת הוא גם מעבר ל"פוזה"?

תודה.

פורסם

חברים תודה על התשובות, אז הבנתי שמנוע שונה מ8 ל16 שסתומים ואכן ה1.6 עדיפה בדור השני, הבנתי שיש שינוי קטן בעיצוב.

אם יש שינוי חוץ מהשיניים האלה גם בשילדה וגם באמינות?

ובכללי האם מגאן קופה נחשבת לאמינה?

בכל אופן תודה לכל מי שעזר וימשיך.

פורסם
חברים תודה על התשובות, אז הבנתי שמנוע שונה מ8 ל16 שסתומים ואכן ה1.6 עדיפה בדור השני, הבנתי שיש שינוי קטן בעיצוב.

אם יש שינוי חוץ מהשיניים האלה גם בשילדה וגם באמינות?

ובכללי האם מגאן קופה נחשבת לאמינה?

בכל אופן תודה לכל מי שעזר וימשיך.

לגבי שינויים בשלדה וכיול בין דור 1 לשני אני לא יכול לעזור כי לא נהגתי על דור 1... מה שכן הרכב לא ספורט אבל גם לא "רכב פוזה" לגמרי...

לגבי אמינות - בגדול לכל רכב יש תקלות... אין רכב מושלם מבחינת אמינות ! אבל כאשר אתה מתעסק עם "קרסו"... אתה מאבד כל חשק להחזיק רנו בבית. הייתי בהרבה מורשים של רנו, עדיין לא מצאתי מוסך אחד אמין ובעל שרות טוב !!!

Veni Vidi Vici

פורסם

Wiking תודה על התשובה, אני יודע שאין דבר כזה רכב עם 0 תקלות אבל האם תוכל לפרט לי על תקלות אופיניות במגאן חוץ מבעיית הסאן רוף?

מוסכים זאת לא הבעיה בשבילי יש מישהו שיתקון לי בלי בעיה.

פורסם
Wiking תודה על התשובה, אני יודע שאין דבר כזה רכב עם 0 תקלות אבל האם תוכל לפרט לי על תקלות אופיניות במגאן חוץ מבעיית הסאן רוף?

מוסכים זאת לא הבעיה בשבילי יש מישהו שיתקון לי בלי בעיה.

דווקא עם הגג חשמלי לא היו לי בעיות. מה שכן היה:

1. בעייה עם חלונות פרפר אחוריים - בעיה תמידית, בדרך כלל בכפתור עצמו.

2. חלון נהג שעשה רעש כאילו משהו נשבר בתוכו - הוחלף במסגרת אחריות (עולה ברגיל 2500 המנגנון).

3. הגה עור שהתחיל להתקלף - הוחלף במסגרת האחריות (עולה רגיל 2500 הגה חדש).

4. תושבת מנוע.

5. אלטרנטור שהלך שהיה בדרך למוות - הוחלף במשופץ (600).

6. חיישן הצתה - הוחלף במסגרת האחריות.

7. צבע מתקלף על מכסה מנוע (את זה אני אספר לך בה.פ - אין לי כח לכתוב פה).

זהו נדמה לי...

נ.ב.

שים לב שקיימים שתי רמות גימור לדור שני. המאובזרת שיש לי נקראת DINAMIC ומזהים אותה לפי ספוילר אחורי, מגנזיום ומושבים חצי עור + הגה מעור.

עוד דברים אם תרצה לשאול, שלח ה.פ.

Veni Vidi Vici

פורסם
הבדל חיצוני בין שני הדורות: לדור השני פנסים קדמיים שונים, פנסים אחוריים שונים... רמת איבזור ועוד...

הבדל מנועים: בדור שני מנועי 1.6 ו-2.0 קיבלו ראש 16 שסתומים במקום 8... כלומר - ה-1.6 קפץ מ-90 כ"ס ל-110 כ"ס, 2.0 דווקא ירד מ-150 כ"ס ל-140 כ"ס - לא יודע למה בדיוק אבל יש לו הזרקה ישירה. אם תרצה עוד פרטים, אני מציע לך לעשות חיפוש בפורום או לפנות אלי בה.פ.

מנוע ה2.0L היה בעל 16 שסתומים גם בדור הראשון ונקרא F7R וזהו אותו מנוע כמו בקליאו וויליאמס, מנוע מוצלח מאוד.

המנוע בגירסא החדשה יותר נקרא F4R והוא גם נמצא בקליאו ספורט עם ראש מנוע שונה.

STI 2004

• תוכן חדש...