Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן הוא יכול לתת לו בטוסיק.....

סתם.......עכשיו אתה מוכן להסביר מה זו השאלה הגרועה הזו?

תמיר

פורסם

תמיר בחייך, אתה יודע למה הוא התכוון...

למרות שהוא ניסח את השאלה בצורה של ערס מצוי, לא צריך לרדת עליו..

ועכשיו לשאלה:

המגבר הזה בהחלט יעשה את העבודה...

השאלה היא באיזה מצב המגבר, כי הדגם הזה הוא מאוד ישן

הוא מסוגל לספק 1200 ר.מ.ס

וזה אני חושב, די והותר למפלצת (הסטרוקר).

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

אין הרבה מגברים שיכולים לפרק סטרוקר.

1200 יניעו אותו היטב אין ספק, אבל הצריכת זרם של המגבר הזה מטורפת. עדיף שתחפש קלאס D יותר ידידותי שיתן הספק דומה ב 1 אוהם.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

זה יותר מורכב,

צריך לבדוק אם הוא יתאים מבחינת התנגדיות אם הוא יהיה אפקטיבי לסאב בכלל

מבחינת צריכת חשמל והספק

תמיר

פורסם

אנחנו "פורום על" נא להיצמד לתיאורים כגון מהיר, דינאמי, מפורט ומהיר ולא למושגים כגון לפרק לתת בראש ולפתוח ת...:wink:

זה סאב שצריך את כמות הוואטים שרידינג מייצרת בשביל "לעבוד נכון"

ויש לי עצה בשבילך לשיפור הסאונד תחליף מדחס (כמעט התאדתי אצלך ביום שבת בתקווה שזה באמת היית אתה כי לעוד כמה אנשים יש בעולם בכלל ובארץ בפרט סטרוקר ועוד ברנו קליאו:wink: )

פורסם

איזה מדחס אתה מדבר ...לא משנה???

בלכ מקרה, מה רידינג ומה שטויות, זה לא סאב של 6000 וואט RMS סה"כ סטרוקר, ואפילו לא פרו, מה שכן, מכיוון שהוא לא ממש נציל הוא צריך הרבה וולטאז על מנת להפיק ממנו משהו, אך מכיוון שהאלטרנטור של הבחור למרות שהוא משודרג מוציא 90 אמפר, אני חושש שה1000A של רוקפורד, יצרוך לך המון חשמל ברכב, ואולי תשקול להחליף את האלטרנטור, מכייון שכבר גם ככה יש לך עומס...(אתה אמרת שהם נכנסים לפרוטקשיין.)

בכל מקרה , מגבר מצויין, יניע היטב את הסאב הנ"ל, כמו שכבר אמרתי לך במפגש, אתה לא מדגדג לו עם האלפסוניק שלך, במיוחד לאור העובדה שאין לי מושג איך חיברו לך את הסאב, מה שכן, כבר אמרנו לך לפני זה , תחליף את הכבל מתח מהמפצל, אתה לא יכול לפצל 2G ל10G ובתוך התיבה להשתמש ב8G, פשוט לא הגיוני, תפצל ל2 של 8 לפחות אך עדיף 4G, במיוחד אם אתה הולך להניע אותו עם האלפסוניק בהספק מקסימלי או עם הרוקפורד הנ"ל...השמעתי לך במפגש את הדיסק, ואמרתי לך שזה לא מזיז את הסאב אפילו בקצת, הוא סאב שדורש המון מתח הוא גם יושב לך בתיבה פתוחה מאוד גדולה, אתה צריך הרבה כדי להפיק ממנו, וכפי שכבר אמרתי, תחליף את הכבלים ותכוון אתה זה באופן יותר הגיוני מאשר 4 אוהם, הרי המגבר שלך יציב ב1 אוהם, למה לא להשתמש בזה..??? מקסימום מורידים קצת בוסט או מנמיכים טיפה את הגיין ואפשר להשתמש בו גם בלי להגיע למצב של פרוטקשיין, למרות שאני עדיין חושב שזה בגלל ההתקנה של המגברים מאחורי הכסאות שיוצרת פשוט תעלת חום אדירה, ראית איך המגברים שלך מתלהטים בשניות,אולי 5 דקות של הספק רציני וכבר הם כמעט הזיעו שמה...

תדאג להכל, ואח"כ תראה אם להחליף את המגבר זה מה שיעשה את העבודה, האלפסוניק יעמוד בזה זה בטוח, הוא מיועד לזה, הוא לא "מתאמץ".:)

תמיד שמח לעזור.

G.Mr

under construction..

פורסם

הסטרוטקר, לפי הנתונים זקוק ל-2000 וואט, הספק המגבר 1200 וואט ב-4 אום. לעניות דעתי, המגבר לא ימצא את הפוטנציאל של הסטרוקר, ב-4 אום.

האם המגבר יציב ב-1 אום? האם אתה מתכוון להפעיל את המערכת ב-1 אום?

נדמה לי שהסטרוקר כן נציל, כמו כל שאר הסאבים של סרווין ווגה.

פורסם

זה שרשום על הסאב 2000W זה לא אומר שהוא "זקוק" להם. מדובר בהספק הRMS שבו הוא יכול לעמוד מבלי שיגרם לו נזק.

מה שכן, מכיוון שהוא לא ממש נציל הוא צריך הרבה וולטאז

הוא סאב שדורש המון מתח

G.Mr

הספק, לא מתח.

מכיוון שמדובר בשני מוצרים של אוטופרט לא הייתי מהסס ומתקשר אליהם. סך הכל יש להם ניסיון עם שניהם והם יוכלו לתת לך חוות דעת טובה יותר.

פורסם
הסטרוטקר, לפי הנתונים זקוק ל-2000 וואט, הספק המגבר 1200 וואט ב-4 אום. לעניות דעתי, המגבר לא ימצא את הפוטנציאל של הסטרוקר, ב-4 אום.

האם המגבר יציב ב-1 אום? האם אתה מתכוון להפעיל את המערכת ב-1 אום?

נדמה לי שהסטרוקר כן נציל, כמו כל שאר הסאבים של סרווין ווגה.

אף אחד לא דיבר על "למצות" את הפוטנציאל,כי המגבר כן המגבר הנ"ל יכול לעבוד עם הסאב יפה.

מה שכן, הסטרוקר לא ממש נציל , נצילות של 84DB, ולכן הסאב הנ"ל יתחיל להפיק את המירב רק עם הספק עבודה רב.

under construction..

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי לו, המגבר שלו יכול לעבוד עם הסאב הנ"ל יופי יופי...

כרגע יש לו סטרוקר שמקבל אולי 400 וואט RMS,ועם הנצילות של הסאב הזה, הוא ישמע עם הספק כזה חלש מאוד ולא יצליח להתחיל להפיק ממנו משהו.

under construction..

פורסם

כרגע לבחור יש את האלפסוניק שהוא כן מסוגל לעבוד עם הסאב הנ"ל והתוצאה תהיה טובה...

אני לא חושב שיש צורך להחליף את המגבר לזה של רוקפורד כמדובר...מה שכן, הוא כרגע עובד אצלו ב4 אוהם,והמגבר כרגע מוציא רק 400 וואט RMS בערך, שזה לא מספיק לסטרוקר,וכן בגלל הנצילות שלו...

לכן הוא צריך לחבר אותו כמו שצריך על 1 אוהם ולתת לו את ה1200 וואט שסאב הזה צריך על מנת לעבוד בצורה שלה הוא תוכנן...

under construction..

• תוכן חדש...