Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Clio Sport vs Peugeot 206 GTI

לSheDevil206
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע נוהגת בפיז'ו 206xs ואני מחפשת משהו יותר ספורטיבי.

אני רוצה לשאול את דעתכם לגבי שתי המכוניות הבאות:

Clio Sport vs Peugeot 206 GTI

אני לא רוצה פרטים בסיסים כמו הספק מנוע וכוחות סוס, אלא איך הם מתנהגים בכביש, ההבדלים בגיר, שילדה, תקלות וכו' וגם ניסיון אישי עם המכוניות.

אני מחפשת נהיגה מהירה אבל גם מרגשת בסיבובים (לדוגמה בנס הרים איפה שאני נוסעת כל יום).

אם מישהו מכיר איזה 206GTI או רנו ספורט משנת 2002 ומעלה למכירה - אני מאוד אשמח.

יעל

"The winner ain't the one with the fastest car its the one who refuses to lose"

פורסם

מה שלא יכתבו לך כאן לא יפתור לך את הדילמה, משום שהבחירה בין השתיים היא עניין של סגנון נהיגה מועדף וטעם אישי וצריך לנהוג על כל אחת מהן על מנת להחליט איזו יותר לטעמך, ואת זה קשה לדעת מתיאורים של אחרים.

אבל, בגלל ששתיהן מכוניות טובות ומהנות לנהיגה ומכיוון שעוסקים במשומשות שהן די נדירות במקומותינו אני דווקא הייתי ממליץ לקנות את האקזמפלר הכי מוצלח שתוכלי למצוא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מציע שתנהגי על שתיהן.

לא נהגת על הרכבים של מאור ואביב כבר?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני משוחד אז אני לא יגיב מה עדיף,

אני רק יגלה לך במה אני בחרתי,נראה לי שאת כבר יודעת.:-)

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
לא נהגת על הרכבים של מאור ואביב כבר?
מאור כן, אביב לא

קשה מאוד לבחון רכב של מישיהו אחר. לא רציתי לבחן את הגבולת שלו, כיוון שזה לא הרכב שלי ואם קורא לו משהו . . . .

"The winner ain't the one with the fastest car its the one who refuses to lose"

פורסם

אם את מרוצה מהפיג'ו שלך, אז תארי לך את אותו דבר, קצת יותר אוחז וקצת יותר חזק.

אם בא לך משהו טיפה מעבר לזה, לכי על הקליאו.

מה שכן הייתי לוקח בחשבון זה שידוע על כמה מחלות בקליאו, וכשתטפלי בהן את תאלצי לעמוד מול קרסו, ושאלוהים ישמור אותך (כי רק בגלל היבואן הזה אני לא מתקרב למותגי רנו, ניסאן וכו').

בגדול, אם תמצאי משהו שמור במיוחד - לכי עליו, עם נטיה לפיג'ו שלדעתי עדיפה בשבילך.

ושיהיה בהצלחה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני מחפשת נהיגה מהירה אבל גם מרגשת בסיבובים (לדוגמה בנס הרים איפה שאני נוסעת כל יום).

יעל

אפשר להתחתן איתך?

פורסם

יעל

אפשר להתחתן איתך?

תגיד לי, יא אהבל, מה שאתה רוצה זה להתחלק באוטו עם אשתך...:screwy:

:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הקליאו מכונית פחות סלחנית מהפיז'ו וגם יותר חזקה, בקשר לאחיזה, אני רק יודע שבשתיהן האחיזה טובה מאוד, אני לא יודע כ"כ מי עדיפה מהבחינה הנ"ל.

הקליאו מכונית תעוות סל"ד יותר מהפיז'ו, והכוח בא יותר מאוחר טיפה.

אבל תשמעי עיצה:

בנאדם אחד יכול לאמר לך שהוא מעדיף את הקליאו בגלל X, ובנאדם אחר יאמר לך שהוא אוהב את הפיז'ו יותר בגלל Y.

אף אחד, ואני מתכוון אף אחד לא יכול לאמר לך מי יותר טובה בשבילך, כי לכל בנאדם (וכמובן בת אדם)

יש את הדברים האלה ש"עושים לו/ה את זה" יותר, וזה משתנה מאדם לאדם, מנוחות עד לכוח בקו ישר טורפת סיבובים, שלדה "מטורפת", יופי וכו'...

אז מה שאת צריכה לעשות עכשיו באמת, למצוא בעל של 206 GTI ובעל של קליאו (יש את זאב 206)

ומאור, אני בטוח שאפילו שלא תלחצי יותר מידי על האוטו תצליחי לקבל פרספקטיבה מי יותר מתאימה לך

ואז פשוט תחפשי את מה שאת מעדיפה.

ואם קורה מצב שבו את לא יכולה להחליט מי עדיפה בשבילך, תחפשי את שתי המכוניות והראשונה במצב

טוב שתזדמן לך, תקני!

בהצלחה בקניה, וקבלי ח"ח.

יונתן

פורסם
תגיד לי, יא אהבל, מה שאתה רוצה זה להתחלק באוטו עם אשתך...:screwy:

:lol:

וואלה לא חשבתי על זה מהזווית הזאת...

אני חוזר בי מהצעתי

ניזכרתי שאני לא אוהב נשים יותר

פורסם

חברה מה קרה לכם ברור שהקליאו...

ראיתי פעם בקניון הזהב בחור (לא זוכר את שמו )שאימפרזות נוסעות אחריו....

לפי מה שהבנתי מהבחורה זה עיניין יותר של טעם אישי, אבל שוב הקליאו הרבה יותר יציבה הרבה יותר מהירה ולפי דעתי הרבה יותר יפה...

אבל כמו שנאמר כאן ליפני הקניה תעשי סיבוב על כל אחר מהם ותיראי מה ההרגשה שלך לגבי כל רכב בניפרד

(הלוואי וחברה שלי היתה בראש שלך )

רז...

פורסם

את לגמרי נעולה על הנעה קדמית דווקא?

ממממממ

יאטה!

:wink:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...