Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306 נפח 1400 ביצועים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני הולך לרכוש פיגו 306 משנת 2000 עם רק 26,000 קילומטרז... נפח מנוע 1400,תיבת הילוכים ידנית.

השאלה שלי היא איך המכונית מבחינת הביצועים...כי ה306 היא לא מכונית מיני היא יחסית גדולה...ונראה לי שמנוע 1400 סמ"ק זה קטן מדיי בשבילה...

אני יודה לכם אם תוכלו לתת לי מפרט טכני שלה...או כל מניי פרטים על הרכב מבחינת ביצועים...

כי באמת חבל לפספס רכב כזה...הוא מציאה...אבל חשוב לי גם הביצועים.

תודה.

פורסם

תודה תשובה לעניין...

*לאיזה משפחתית 1600 היית משווה אותה?

*ויש לך נתונים לגבי המהירות המירבית והתאוצה שלה למאה קמ"ש?

תודה.

פורסם

יצא לי לנהוג על 306 1400 לא מזמן , תראה היא לא עגלה אבל היא גם לא זריזה מידי

תלוי מה ההעדפות שלך

אני במקומך הייתי קונה רכב יותר קטן עם אותו מנוע , 106 למשל

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

בדף נתונים ששלחת לי רשום שיש לה הנעה 4X4....זה נכון? לא אמור להיות לה הנעה קדמית?

תודה.

פורסם

זה רכב בגודל בינוני על מנוע קטן, לא משנה הגיר - היא עגלה.

מה שכן, הנתונים שלה נשמעים מצויין ואם היא באמת שמורה, ובתנאי שהביצועים הם לא בראש סדר העדיפויות שלך, לך על זה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
בדף נתונים ששלחת לי רשום שיש לה הנעה 4X4....זה נכון? לא אמור להיות לה הנעה קדמית?

תודה.

רק קדמית , והנתונים הכי קריטיים בשבילך הם משקל והספק

75 כ"ס על 1000 ק"ג זה על גבול העגלתיות :-)

שורה תחתונה היא סוחבת וגם עם מזגן דלוק

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לי יש כזו, מודל 95. נכון שהדרישות שלי לא מאד גבוהות, אבל מעולם לא היו לי תלונות לגבי הביצועים שלה.

אבא שלי, שנוהג בד"כ במכונית הרבה יותר חזקה, לקח את הפיג'ו שלי לירושלים לא מזמן, וחזר מבסוט מהביצועים.

בקיצור, שווה לך לבדוק אותה ברצינות לדעתי.

פורסם

לא יודעת לאיזה ביצועים אתה בדיוק מתכוון, אבל הרכבים מסוג זה הם לנסיעות "רגילות" בלבד.

המנוע קטן(1400), אבל מאידך הרכב אמין.

בתור רכב ראשון הייתי ממליצה עליו, אך אם אתה מחפש רכב עם "ביצועים" הייתי הולכת על הדגמים עם נפח מנוע גדול יותר וכמובן גיר ידני.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שלום אני הולך לרכוש פיגו 306 משנת 2000 עם רק 26,000 קילומטרז... נפח מנוע 1400,תיבת הילוכים ידנית.

השאלה שלי היא איך המכונית מבחינת הביצועים...כי ה306 היא לא מכונית מיני היא יחסית גדולה...ונראה לי שמנוע 1400 סמ"ק זה קטן מדיי בשבילה...

אני יודה לכם אם תוכלו לתת לי מפרט טכני שלה...או כל מניי פרטים על הרכב מבחינת ביצועים...

כי באמת חבל לפספס רכב כזה...הוא מציאה...אבל חשוב לי גם הביצועים.

תודה.

מנוע 1400 של הפגו הוא האמין ביותר ממנועי פיגו וההפרש בבציעים בין 1400 ל 1600 לא גדול לפחות לא מבחינת הרגשה .

פורסם

גיר יותר קצר ,ואופי פחות "עצל" , גורמים ל-1400 לבצע כמעט באותה רמה של ה-1600.

ההבדל הגדול הוא במומנט. צריך "למשוך" יותר את ההילוכים ב-1400.

פורסם

אה באמת? חשבתי שיש הבדל ממש משמעותי בין המנועים....1400 לעומת 1600...ואתם ממליצים לי למשוך את ההילוכים? זה יעזור כי המומנט מורגש יותר בסל"ד גבוה יותר?

תודה רבה לעונים.

פורסם

יש הבדל של כ-15 אחוז בהספק המירבי.

אנחנו לא ממליצים לך למשוך הילוכים ,אלא אם אתה רוצה. קח בחשבון שזה מבזבז דלק וגורם לשחיקה (לא היסטרית ,אבל קיימת) של רכיבי ההנעה.

אתה לא מרגיש את המומנט בסל"ד גבוה ,אלא את ההספק הגדול יותר (אתה מתקרב לשיא ההספק של המנוע).

• תוכן חדש...