Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו משדרג את המערכת שלי באוטו .

מעוניין להוסיף מונובלוק שיסחוב טוב את הסאב החדש שלי קומפ וי אר 12" של קיקר...

המתקין שלי המליץ לי על פניקס גולד r5.0:1 שב2 הום מגיע ל 300 rms.

הבעיה שלי עם ההמלצה הזו היא שהסאב הוא 400 rms ונראה לי שעדיף מגבר יותר חזק בישביל למצות את הפוטנציאל שיש לסאב...

אז אם למישהו יש המלצות למונובלוג חזק שהוא לפחות 400 rms ב 2 הום ובסבו\יבות המחיר 1300 ש"ח אשמח אם יגיב פה..

תודה מראש.

פורסם
מגנט פנטום מונובלוק ירים לך גם זוג סאבים .

לדעתי זאת האופציה הכי טובה בסכום שלך .

קודם כל תודה על העזרה.

עכשיו דיברתי עם המתקין הוא אומר שהמגבר הזה של מאגנט לא יתן לי סאונד טוב ודיי יהרוס את מה שכבר קיים ...( קומפננט קידמי של פוקאל ואחורי של אמ בי קוואירט).

אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע.

פורסם

אני המלצתי לך על המגנט מניסיון אצלי ברכב,שאצלי היו מחוברים לו זוג V NAX 10 אינץ הסאונד היה פשוט קטלני .

לדעתי המתקין שלך לא יודע על מה הוא מדבר כשהוא טוען שאין למגבר הזה סאונד,או שיש לו אינטרס לדחוף לך משהוא אחר ויקר במקום .

פורסם
אני המלצתי לך על המגנט מניסיון אצלי ברכב,שאצלי היו מחוברים לו זוג V NAX 10 אינץ הסאונד היה פשוט קטלני .

לדעתי המתקין שלך לא יודע על מה הוא מדבר כשהוא טוען שאין למגבר הזה סאונד,או שיש לו אינטרס לדחוף לך משהוא אחר ויקר במקום .

יכול להיות שאתה צודק בכל מקרה אם יש עוד הצעות טובות אשמח לשמוע...

וגם חוות דעת על המגבר מונובלוק PHASE EVOLUSION CC1400

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=549&CatCode=169

הבנתי שהוא גם חמור לא קטן אבל עוד פעם פה נכנס המתקין ואמר שצריך מאוד להיזהר כי יש הרבה שיחזורים בשוק הזה והיבואן שנותן אחריות למוצר הזה הוא לא היבואן האורגינל של phase.

אוףףףףףףף עכשיו אני מבולבל לגמרי אם עוד אנשים יוכלו לתת את דעתם אני אודה מאוד.

פורסם
אם כבר הציעו לך פיניקס גולד, אז תיקח את הקסנון 400.1, יש לו ספק מתח מיוצב והוא נותן 400 וואט ב4 עד 1 אוהם...

אתה יודע מאיפה אני יכול להשיג אותו?

כי לפי מה שהבנתי יש בארץ רק את ה 600.1 וה r5.0:1

יכול להיות שיש עוד אבל הבנתי שאין את ה 400.1

פורסם

אולי באמת עדיף שתקנה את הPHASE, המגנט חזק מדי!

המגנט בשני אוהם מוצהר:

RMS power output (DIN 45 324) into 2 Ohms, 14,4 V 675 W

והפייז:

RMS power output into 2 ohms

Mono: 475 W

וד"א לגביי זה שהמגנט יהרוס לך את הסאונד ברכב -

שטויות!

מגברים כאלה לא משפיעים על סאונד, בטח שלא מגברים שמגבירים סאבים.

אה וד"א גם הפייז זה סדרות נמוכות אז מה הוא לא יהרוס לך את הסאונד ברכב? אבל זה גם גרמני?

תחליף מתקין או שתיקח בחשבון שהמתקין הזה מחפש למכור ואל תסמוך על דיעותיו, כי

האינטרס שלו פה ברור.

Race Smart

פורסם

ד"א עוד שאלה קטנה על הדרך..

משמעותי אם אני יביא לסאב 400 רמס מגבר שהוא יתן לו 300 רמס או שנותן לו 400 רמס ...

יענו השאלה היא כמה משמעותי יהיה העוד 100 רמס והאם שווה לי להוסיף עוד כמה גרושים כדי לספק לסאב את העוצמה המירבית בישבילו.

• תוכן חדש...