Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי רדיו דיסק של פיוניר פרמייר דגם DEH-P740MP והרדיו דיסק היה מחובר לי באוטו שאני יכול להדליק את האוטו בלי סויט'ץ ורציתי שהוא ידלק לי רק שאני מסובב את המפתח אז חיברתי אדום של הרדיו דיסק לאדום היחיד בצמה של הרכב וצהוב לצהוב קבוע הכול טוב ויפה הרדיו דיסק נילדק שאני מסובב את המפתח ושהכנסתי את הרדיו דיסק לפחית שלו איך שהוא נגע נהיה ניצוצות והיה קצר והפיוז של השעון ושל המצית נשרף זה שאחראי להפעיל אחריי סיבוב המפתח לבסוף התבאסתי והחזרתי את זה למצב הרגיל.

רציתי לדעת למה זה קרה כל החוטים היו עטופים כמו שצריך עכשיו זה מחובר שאפשר להדליק את הרדיו דיסק בכל מצב גישרתי חוט צהוב של הרדיו דיסק עם החוט האדום שלו לצהוב הקבוע של הרכב כמו שזה היה בהתחלה. רציתי לדעת האם נגרם נזק לרדיו דיסק כתוצאה מהניצוצות שהיו והקצר? ואיך אני יכול לחבר את הרדיו דיסק שהמפתח יסתובב אז הוא ידלק? ועוד משהו רציתי לשאול כתוצאה מהוצאת הצמה של הרדיו דיסק המכשיר התאפס ועכשיו יש לי משהו שלא היה לי לפניי. הרדיו דיסק הוא תצוגות של דולפינים ואחרי כמה זמן המסך נהיה כחול בהיר לגמריי ואחרי כמה שניות חוזר למסך הרגיל ממה זה יכול להיות?

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...