Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי יהיה עוד איזה מפגש בצפון?

מתייייייייייייייי תפסיקקקקקקקקקקקקקקקק ללחוץץץץץץץץץץץץץץץץ כלללללללל כךךךךךךךךךך הרבהההההההההההה?

פורסם

עדיין באותה שאלה מתי יארגנו מפגש בצפון...... עדיין לא הייתי במפגש של הפורום ובפעם האחרונה שהיה בצפון עבדתי בתל אביב אז אולי שבוע הבא יום שישי או שבת תארגנו משהו

פורסם

אין מה לעשות עם כל הצער והכאב אף אחד (כלל אותי) לא יצפין לחיפה או משהו בסגנון למפגש שיגרתי....

גם ככה תנועה על סקאלה גאוגרפית בין ראשון לרעננה זה כבר מספיק רחב !

פורסם

כמו שכבר נאמר, נראה לי שמפגש ברעננה יהיה הכי צפוני שאפשר...

בכל מקרה אם יהיו הרבה חברה מהצפון שירצו להפגש פשוט תארגנו לכם מפגש גדול, אם תהיה הענות גבוהה, ותעשו איזה משהו מיוחד, לי לא אכפת לנסוע בשיירת מערכות על כביש החוף, אבל לי עוד קשה לנסוע לרשל"צ, אז נראה לי שנסיעה לחיפה זה יהיה רק לכבוד איזה אירוע מיוחד כמו איזה תחרות רצינית או משהו בסגנון.

under construction..

פורסם

אני הוא זה שארגן עד לפני חודש את מפגשי הצפון.

לפני כחודש בערך הודעתי על פרישה (חלקית) מהפורום אודיו שאותו אני מנהל, וגם אירגנתי מפגש

צפון גדול לסיום עם אנשים רבים, כיבוד ועוד...

מכיוון שאני לא מתכוון לארגן מפגשים (אך אולי אקפוץ לבקר אם יהיה), צריך מישהו אחר לעשות זאת.

אני לא בטוח אבל שההיענות תהיה גדולה כפי שהיתה פעם...

בכל אופן, שיהיה בהצלחה.

גל

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
כמו שכבר נאמר, נראה לי שמפגש ברעננה יהיה הכי צפוני שאפשר...

בכל מקרה אם יהיו הרבה חברה מהצפון שירצו להפגש פשוט תארגנו לכם מפגש גדול, אם תהיה הענות גבוהה, ותעשו איזה משהו מיוחד, לי לא אכפת לנסוע בשיירת מערכות על כביש החוף, אבל לי עוד קשה לנסוע לרשל"צ, אז נראה לי שנסיעה לחיפה זה יהיה רק לכבוד איזה אירוע מיוחד כמו איזה תחרות רצינית או משהו בסגנון.

מפגש בקריות 23.9.2005

אנשים יש מיפגש בצפון מי שרוצה לבוא שיצור איתי קשר בדחיפות

אני צריך כמה שיותר מכוניות משופרות אז יאלה רציתם מיפגש יאלה

אני הרגנתי לכם...!!!

צרו איתי קשר..0546316894

שמי:יניב.

אז אני מחכה לתשובה אנשים יאלה זה הולך להיות חזק.!!

פורסם

יניב היקר, אורגן כבר מפגש בצפון בתאריך הנ"ל.

Hu: Alpine 9855R / Amp: JBL GTO75.4 / Compnenets: Kicker K65.2 / Sub: Planet Audio M2-P212

• תוכן חדש...