Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלטר רעשים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ALPINE 9855, MAC AUDIO Z4200, סאב MAGNAT TRANSFORCE 1200, MAGNAT XTREMA 2130, MOREL PULSE 6.5 . יש רעש (כמו שריקה) וכמה שיותר אני לוחץ על הגז הרעש עולה. אם אני אקנה פילטר רעשים לקבל + זה יפטור לי את הרעש? הפלטרים:

http://cgi.ebay.com/High-Power-Alternator-Noise-Filter-By-Ace-Auto-60A_W0QQitemZ5800192725QQcategoryZ102568QQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/NEW-40-Amp-Car-Noise-Filter_W0QQitemZ5801154660QQcategoryZ4950QQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Noise-Filter-For-Car-Stereos-Or-Any-Device-12V-Output_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ43948QQitemZ7995741000QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

פורסם

תבצע חיפוש על יללת אלטרנטור.

יתכן ומקור הרעש אינו בכבל +, תבצע נסיעה עם כבלי RCA מנותקים ובתבדוק מה קורה עם הרעש.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

יכול להיות שאתה לא צריך שום פילטר.!!!!

פשוט תסדר אץ החוטים אצלך באוטו..... תרחיק את החוטי חשמל(+-) מהחוטים של הרמקולים....

וגם מה-RCA ... זה בדר"כ הבעיה של רעשים כאלה....

אפשרות שניה ... תבדוק את החיבורים של המינוס שלך לאוטו... אם הצבע מגורד וכו'... שהחיבור יהיה מקסימלי.... בהצלחה......

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

גם אם פילטר יעזור הוא יוריד את איכות הסאונד

סביר להניח שאפשר לפתור את הבעיה בצורה אחרת, כמו שפרטו למעלה

פורסם

פילטר הוא מפחית רעשים.. רק "מסתיר אותם " וזה אף פעם לא 100% ובגלל זה הוא גורע מהאיכות ומהעוצמה

במקום להסתיר את הבעיה... פשוט תקן אותה.. לא אמורה להיות בעיה כזאת עם התקנה מקצועית וכבלים מקצועיים.. ולא אלה שב 50 שקל

פורסם

הפתרון הכי פשוט והכי טוב שיש לבעיה הזאת היא:

קחו חוט חשמל לא משנה איזה (אפילו של רמקול) תגלו אותו ותלפפו את הכניסות של הRCA במערכת כאשר הRCA מחוברים. את הקצה השני תחברו לגוף של המערכת (שיהיה גם גלוי) ותראו שלא יהיה יותר רעש.

תנסו ותחזרו עם תשובות.

לירן

פורסם

בעבר שהיו לי רעשים זה לא עזר...והדבר היחיד שעזר היה החלפת RCA (שאגב לא היו איזה זבל...אלא RCA של רוקפורד,) לRCAים של סאונד קווסט

פורסם

מניסיוין כל החברים שלי שהיו להם רעשי אלטרנטור ועשיתי להם את "הקומבינה" הזאת זה עבד בצורה מושלמת ללא שום הפרעה בסאונד.

לירן

פורסם

אז אני אומר לך שזה לא עזר - אני גם מכיר את השיטה הזאת של פריקת הארכה לגוף הרכב במקום לתוך הסיגנל....ואני גם מכיר רכבים שזה עבד אצלם...אבל עובדה שזה לא תמיד עובד

פורסם

בגלל זה אני לא בא להתווכח איתך עתיד.

אני אומר מניסיוני כל מי שעשיתו לו את זה זה עבד. יכול להיות מצב שזה לא עובד בכל רכב ובכל מערכת אבל אני חוזר מניסיוני בלבד זה עבד ובתור אחד שיש לו הרבה יותר ידע ממני אני מסכים איתך שזה לא בטוח עובד בכל רכב אבל שווה לו לנסות את העיניין אין לו מה להפסיד. מקסימום אם זה לא מצליח לו אז קונים משתיק.

לירן

פורסם

שווה לנסות זה בהחלט משפט המפתח!!

מסכים איתך 100 אחוז !

אגב, משתיק זה אופציה אחרונה....אחרי שזה לא יעבוד באם לא יעבוד...יש עוד הרבה בדרך ! משתיק זה גלגל הצלה שגובה קורבנות (בתחום האיכות....אף עלפי שכמו שכבר אמרתי : המשתיק של סטינגר לא עשה לי כל נזק למוזיקה אבל הוא יקר...מעל 350 שקל)

• תוכן חדש...