Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנו לי הצעות למגבר סאב וקומפוננט של 6.5 אינץ' (עד 4000 ש"ח) יש לי כבר פאנל של רוקפורד אז בבקשה תנו בראש עם הרכיבים!!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי ממליץ לך להתחיל דווקא באיטום בדלתות במקום יש לרוץ ולבזבז אלפי שקלים על רמקולים שיתעוותו מהר מאוד בגלל הרזוננס מהדלתות. להשקיע 700 שקלים באיטום נורמלי יעלה את רמת הסאונד ברכב לאין ערוך.

לגבי קומפוננט, איזו מוזיקה אתה שומע?

קומפוננט שאישית מאוד אהבתי (ואם הייתי יכול להכניס 6.5 הייתי קונה בלי לחשוב פעמיים) זה הרוקפורד פוסגייט פאנצ' 6.5 עם שני טוויטרים. עם איטום טוב יש לו סאונד מדהים!.

לגבי סאב ומגבר, באיזה רכב מדובר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצטרף להמלצה להשקיע באיטום הדלת+סט טוב,

במקום לרכוש סט ב1400 ש"ח שלא ינוצל ורק יגרום לעיוותים כתוצאה מרעידה של הדלת.

ולפני שכל אלה עם הסט הנ"ל קופצים שמדובר באחד מהטובים,

אני מבטיח לכם חגיגית ,שב1400 ש"ח- אני קונה סט

ב700 ש"ח + איטום ב700 ש"ח-ומגיע לרמה גבוהה יותר.

אף אחד לא מנצל את ההספק שהרמקול מסוגל לעמוד בו- הדלת מתחילה לרעוד הרבה לפני.

ZZR

פורסם

בדיוק מידן.

אני חושב שהגיע הזמן שאנשים יתחילו להשריש לעצמם בתודעה שמערכת טובה מתחילה בבנייה והכנה טובה, ולאו דווקא במותג.

אם יורשה לי לתת דוגמה מהמערכת שלי, שמורכבת מסט זטק סירקט בגודל 5.25 ועם מגבר שמוציא להם "רק" 45 RMS - האיטום שינה את כל הסאונד. אין בכלל מה להשוות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אם יורשה לי לתת דוגמה מהמערכת שלי, שמורכבת מסט זטק סירקט בגודל 5.25 ועם מגבר שמוציא להם "רק" 45 RMS - האיטום שינה את כל הסאונד. אין בכלל מה להשוות.

איתמר.

איזה מגבר זה?

המגבר היחידי עם 45 ואט שראיתי זה בוסטון,

http://www.bostonacoustics.com/ca_product.asp?ProductID=245&CategoryID=19

ZZR

פורסם
מצטרף להמלצה להשקיע באיטום הדלת+סט טוב,

במקום לרכוש סט ב1400 ש"ח שלא ינוצל ורק יגרום לעיוותים כתוצאה מרעידה של הדלת.

ולפני שכל אלה עם הסט הנ"ל קופצים שמדובר באחד מהטובים,

אני מבטיח לכם חגיגית ,שב1400 ש"ח- אני קונה סט

ב700 ש"ח + איטום ב700 ש"ח-ומגיע לרמה גבוהה יותר.

אף אחד לא מנצל את ההספק שהרמקול מסוגל לעמוד בו- הדלת מתחילה לרעוד הרבה לפני.

לא יודע מה איתך ולא יודע מה רמות שלך , אבל אצלי אין שום רעידות ולא בטיח ....

אין לי שום אטימה , דלתות של פיאט פונטו ספייס (אם אתה יודע איך היא נראת מבפנים זה נראה כמו בניה מיוחדת לרמקול שמופרדת מהדלת ולא צריך לפרק את כולה אלא רק את הכיסוי של הרמקול).

אני לא מזלזל ביכולות האטימה , אבל לגבי הרעידות ועוד ... בולשיט...

פורסם

אני לא יודע באיזה רכבים אתם נוסעים אבל לא בפאסאט ולא בגולף שום פלסטיק לא קרקש גם שהמוזיקה היתה מאוד גבוה והמראה הפנימית רצתה להחזיר נשמתה לבורא....

פורסם

אני מסכים שגולף/פאסאט/במוו/מרצדס, זקוקות פחות לאטימה מאשר ,נניח מזדה.

אבל תעשו ניסוי קטן, תורידו את הHPF במגבר לקומפוננט הקדמי, ותראו מה קורה.

אני מבטיח שכמות הרעידות תהיה מזעזעת ,(ללא איטום).

במידה ויש אטימה , הצליל נהיה ברור יותר ללא רעידות נלוות,

לא ניתן לקבל את מלוא הפונטציאל של מגבר+קומפוננט ללא אטימה בדלת רגילה .

ZZR

פורסם

מידן למה לא באת למפגש ? אנשים ציפו לראות אותך.....

שמע ברור שב50 הרץ הכל ירעד אבל תאחלס גם ככה אתה חותך את הקומפ' גבוה יותר אז מה אכפת לך...ב80 הרץ חיתוך ב6 אוקט' זה אומר שב50 הרץ עדיין יש מספיק עוצמה אצלי גם בווליום גבוה אין רעידות בפאנל של הדלת (אתה יכול לשאול אנשים ששמעו אצלי היום)

• תוכן חדש...