Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

יש בבעלותי מיני DVD.

יש לו כמובן מתאם למצית של האוטו.

הבעיה שהמסך לא נדלק באוטו.

הוא בא עם סוללה גדולה ועובד חלק.

הוא דיי חדש אגב.

וברכב במצית הוא לא עובד.

הוא קורא את הדיסק משמיע אותו והמסך ריק (האמת אולי רואים צלליות זזות במסך).

אבל הראות קרובה ל-0.

מצורף דף קטן באנגלית שרשום עליו באנגלית.

שאם התצוגה ברכב לא עובדת כמו שצריך שהאוטו מונע אז צריך לנתק את החיבור ולחבר שוב ולהפעיל את היוניט.

ניסיתי הכל.

אני עובד עצות.

בבקשה בבקשה כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה לעונים.

ROVER=~~

פורסם
אולי יש לך איזו אפשרות לעשות את המסך יותר בהיר לשחק עם הכיוונים של הנידויות והצבע במסך עצמו.

לירן

לא זה לא ממש קשור.

שאני יחבר לו את הסוללה המסך הראשוני הוא כחול בוהק..... ובאמצע רשום DVD בגדול.

ובאותו אולי א ני רואה את הצללית של הDVD שרשום.

אבל הכל שחור.

ROVER=~~

פורסם
לדעתי כנראה לא מגיע מספיק זרם..

או שיש בעיה במסך.. אמרת חדש, גם בחדש יש פאקים, קח שיבדקו לך אותו..

לירן.

אני מסכים איתך שאולי לא מגיע מספיק זרם.

אבל מה עושים בנידון?

ובקשר למסך אין מצב שהוא לא טוב.

הוא עובד חלק ויפה.

ROVER=~~

פורסם

לדעתי אכן הבעיה של זרם אני מעריך הערכה גסה שהיות והרכב הוא לא הכי חדיש המצית לא מספקת זרם...תחבר לחיבור של המצית שלך חוטים קצרים מהמצבר (30 סנטימטר) תראה אם זה מפעיל...אם זה יפעל לך...תריץ חוטים חדשים למצית...כנראה המקוריים כבר לא עושים את העבודה

פורסם
לדעתי אכן הבעיה של זרם אני מעריך הערכה גסה שהיות והרכב הוא לא הכי חדיש המצית לא מספקת זרם...תחבר לחיבור של המצית שלך חוטים קצרים מהמצבר (30 סנטימטר) תראה אם זה מפעיל...אם זה יפעל לך...תריץ חוטים חדשים למצית...כנראה המקוריים כבר לא עושים את העבודה
תודה...... אני ינסה.

ROVER=~~

פורסם
מה הקשר לפיוז ? הריי הוא אומר שזה נדלק רק שכנראה אין מספיק מתח כדי להדליק גם את המסך...

אתה צודק.

הDVD נדלק עובד והכל.

חוץ מהמסך.

אולי אני לא מבין גדול.

אבל איך יש מספיק זרם להדליק את הDVD להזיז את העינית לסובב את הדיסק להשמיע את הסאונד מהדיסק.

אבל להדלקת המסך אין מספיק זרם..... הגיוני בכלל?

ROVER=~~

פורסם

היתה לי אותה בעיה - הכל עבד גם התמונה עלתה אבל בקושי ראו אותה - בסוף שיניתי הגדרות מ AUTOMATIC ל PAL

והכל הסתדר

זה פשוט ההגדרות של התמונה - תשנה ל PAL - והכל יסתדר ( תתקשר לחברה שממנה קנית)

הסבירו לי בטלפון מה לעשות כשהתקשרתי - 2 3 לחיצות והכל עובד פיקס.

:silly: Cx5 - 2012

• תוכן חדש...