Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרדיו דיסק שלי מוציא 4X50

את שני הרמקולים הקדמיים אני רוצה לחבר למגבר.

האם אוכל בדרך כל שהיא לחבר כל שני ערוצים של הרדיו דיסק יחד, כדי לפתוח שני רמקולים אחוריים?

(האם אפשרי פשוט לחבר את הפלוסים ושני המינוסים יחד לדוגמא?)

פורסם

בדרך כלל מכשירים של פיוניר מאפשרים את זה..... חיבור מקבילי של שני יציאות,

איזה בדיוק? תבדוק בחוברת במידה ואם בכלל המכשיר שלך הוא פיוניר או מכשיר אחר שתומך בגישור.

תמיר

פורסם

אני ניסיתי תרעיון אם דגם כמו שלך והרדיו דיסק פשוט מבטל באותו רגע יציאה אחת אין לי מושג איך ולמה הוא עושה את זה אבל שגישרתי את 2 הערוצים כמו שאתה רוצה לעשות לא היה שום הבדל

פורסם

חיבור שני יציאות מהרדיו דיסק - כנראה שזה לא רעיון טוב.

מה לגבי חיבור רמקול למגבר וגם ליציאת הרדיו דיסק?

המגבר נותן 50W והרדיו דיסק עוד איזה 25W

נשמע הגיוני? או שיהיו הפרעות?

אני מחפש דרך לנצל את היציאות המיותרות שברדיו דיסק (כבר יש שני פיוניר במגש האחורי)

ולשים רמקולים בדלתות האחוריות קצת לא ישים, כי אין מקום מובנה בשבילם, וצריך לעשות "שיפוץ" שאין לי עצבים לעשות.

פורסם
חיבור שני יציאות מהרדיו דיסק - כנראה שזה לא רעיון טוב.

מה לגבי חיבור רמקול למגבר וגם ליציאת הרדיו דיסק?

המגבר נותן 50W והרדיו דיסק עוד איזה 25W

נשמע הגיוני? או שיהיו הפרעות?

אני מחפש דרך לנצל את היציאות המיותרות שברדיו דיסק (כבר יש שני פיוניר במגש האחורי)

ולשים רמקולים בדלתות האחוריות קצת לא ישים, כי אין מקום מובנה בשבילם, וצריך לעשות "שיפוץ" שאין לי עצבים לעשות.

מה???

תגיד אשאל אותך את זה ככה, מה יותר כואב כפה מצד אחד או שתי כפות משני הצדדים?

הגיוני?? לא זה לא נשמע הגיוני.

אל תעשה את זה.

או שתשדרג את המגבר שלך או שתשכח מכל הקומבינות האלה זה לא שווה את זה..

אני מניח שיש לך מגבר זול ופשוט, תחליף אותו ל4 ערוצים סביר ותהנה מצליל.

או שתביא עוד מגבר...

בכל אופן אם כסף אתה לא רוצה להשקיע, תחבר כמו שאמרת את הקדמיים למגבר ואת האחוריים

לרדיו דיסק רגיל. אתה לא צריך "לפתוח" אותם. גם אם זה שמכר לך אותם אמר לך "זה רמקול 400 WATT זה" , זה לא ממש אומר שאתה חייב פה מגברים היסטריים ואם כן אז חבל שקנית אותם.

Race Smart

פורסם

חחחחחח

תקשיב, עוד לא קניתי את הקומפוננט הקידמי, זה משהו שאני אעשה בקרוב וישארו לי שני יציאות פניות ברדיו דיסק , זה פשוט רעיון שעלה לי.

נראה חבל לבזבז יציאה

אפילו חשבתי על רמקולים מתחת לכיסאות :lol:

זה לא שאני לא מרוצה מהעוצמה שיש עכשיו (זה אפילו יותר מידי לפעמים)

אבל אני פשוט אוהב לעשות קומבינות ואילתורים ( זה בטח ישרוף לי את האוטו מתי שהוא...), אתה צריך לראות איך המחשב שלי מחובר לכל רכיב אלקטרוניקה בבית......

הפרוייקט האחרון אגב, היה כפתור לניתוק המגבר - למקרה שסתם יבא לי לשמוע רדיו בלי להניע ובלי לחשוש יותר מידי מריקון מהיר של המצבר.

לגבי הכפות, כפה הרבה יותר כואבת כשהיא חוזרת....

• תוכן חדש...