Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני מחפש רכב אמין נוח ושיהיה כמה שיותר חסכוני מצד אחד שלא יהיה מנוע 4200 אבל מצד שני שלא יהיה 1600 משהו בסביבות ה2000 סמ"ק, לא חייב שיהיה לקסוס גבוה מאזדה 626 זה גם בסדר, השאלה מה לבחור ? אני יודע שזה קשה למצוא אחד כזה.

אבל בכל זאת אם אפשר, אז אני יודה לכם מאוד. תודה מראש!

:smilecolr:snipersmi
פורסם

אם אתה מחפש אצילות סלון מרווח ואמינות תנסה למצוא וולבו 940 מנוע 2.3 שנת 98 .

מדובר במנועים מתקדמים ואמינים עם LPT טורבו בלחץ נמוך שרחוק מבעיות ובלאי.

אוטו זריז, מאיץ ומהנה.

כמובן שמן הסתם אחרים ינסו להמליץ על מזדה 626 או משהו דומה.לא אותה ליגה!!

מה גם ניסן מקסימה יכולה ליהיות אלטרנטיבה מעולה ותמורה מלאה למחיר!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

פיג'ו 406, מהדור החדיש יותר, שנת 2000 ואילך בדגש על 2001, השנה בה נעשה גם שדרוג פנימי לדגם ה - ST, שלמעשה הפך להיות כמעט SV, מכונית נוחה בטרוף, מדהימה בביצועים, ללא בעיות של תת היגוי וכיו"ב, אמינות טובה הרבה יותר משחושבים (גם יחסית ליפניות ) טיפול פעם ב - 30.000 ק"מ, ובטיחות גבוהה במיוחד ראה מבחן, פלוקסם.

פורסם

מאזדה קסודוס - רכב מעולה

אולי שבי לומינה = מנוע קצת גדול אך רכב די מפנק ומאוד נוח

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אם אתה מחפש אצילות סלון מרווח ואמינות תנסה למצוא וולבו 940 מנוע 2.3 שנת 98 .

מדובר במנועים מתקדמים ואמינים עם LPT טורבו בלחץ נמוך שרחוק מבעיות ובלאי.

אוטו זריז, מאיץ ומהנה.

כמובן שמן הסתם אחרים ינסו להמליץ על מזדה 626 או משהו דומה.לא אותה ליגה!!

מה גם ניסן מקסימה יכולה ליהיות אלטרנטיבה מעולה ותמורה מלאה למחיר!!

אורן

הוולבו 940 מתאימה אך ורק לאוהבי הז'אנר של...וולבו מהשנים ההללו ומוכנים לשלם את חשבונות הדלק. בנוסף על כך אני מכיר שיש קצת בעיות עם מחשב הרכב ב940. לחבר שלי היה ניסיון דיי מר עם 940 LPT (הייתה לו גם אחת ללא טורבו והוא היה מאוד מאוד מרוצה ממנה).

אם וולבו אז הייתי דווקא מחפש S70 GLE באיזור 98.

אין על מושבים של וולבו!

אם מחפשים פינוק ואיכות אז יהיה קשה לתת פייט לפיז'ו 406 שתיתן איבזור, נוחות ומרווח בשנתון דיי גבוה לתקציב.המינוס היחידי הוא האמינות הצרפתית שעלולה להפתיע (גם לרעה).

פורסם
פיג'ו 406, מהדור החדיש יותר, שנת 2000 ואילך בדגש על 2001, השנה בה נעשה גם שדרוג פנימי לדגם ה - ST, שלמעשה הפך להיות כמעט SV, מכונית נוחה בטרוף, מדהימה בביצועים, ללא בעיות של תת היגוי וכיו"ב, אמינות טובה הרבה יותר משחושבים (גם יחסית ליפניות ) טיפול פעם ב - 30.000 ק"מ, ובטיחות גבוהה במיוחד ראה מבחן, פלוקסם.
מדהימה בביצועים?? 136 כ"ס תיבה אוט' "לומדת", האוטו נחשב לבין החלשים מהמכוניות בז'אנר הזה.

אם הטיפולים כל 30000 אלף ק"מ זה לא אומר שהאמינות כזו טובה.. היא יכולה להפתיע, מאוד, לרעה וגם לטובה לפעמים.

פורסם

אם וולבו אז הייתי דווקא מחפש S70 GLE באיזור 98.

אין על מושבים של וולבו

איפה אתה חי??

מחירון של 80000 +.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...