Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר חיפוש אחר רכב אוטומטי לא יקר, משנתון 97 ומעלה, הצתמצמתי לשני רכבים:

פיאט בראבה 97 אוטו'

דייהו לאנוס 98 אוטו'

המחירון של שניהם 20K

בשני המקרים אני לא אקנה אוטו מעל יד שניה או מעל 100K ק"מ.

אשמח לקבל המלצות / השוואות וכו' על שני הרכבים.

הפרמטר החשוב להשוואה הוא האמינות (קראתי את כל השרשורים על לאנוס ובראבה, והבנתי ששניהם

לא מתקרבים לאמינות יפנית, אך בכל זאת, מה ביניהם עדיף).

תודה מראש,

פאשה

פורסם

הפיאט בראבה מכונית טובה בהרבה בכמעט כל הפרמטרים,בייחוד במה שנוגע להתנהגות הכביש.

אבל,וזה אבל לא מבוטל,הלאנוס מכונית אמינה למדי,עם תחזוקה בסיסית וזולה,ובהיבט הזה היא עדיפה על הפיאט שמכילה יותר אלקטרוניקה ומיכללים מורכבים יותר.

אם ההשוואה היתה בגירסאות הידניות,אזי הפיאט עדיפה בהרבה.

בגירסאות האוטומטיות,לפחות בתקציב הזה,הלאנוס עדיפה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מבין 2 המכוניות הייתי ממליץ לך ללכת על הפיאט.

2 המכוניות לא אמינות במיוחד אבל אם תשווה בין שניהם, הפיאט תעשה לך פחות צרות מהדייהו.

פורסם
מבין 2 המכוניות הייתי ממליץ לך ללכת על הפיאט.

2 המכוניות לא אמינות במיוחד אבל אם תשווה בין שניהם, הפיאט תעשה לך פחות צרות מהדייהו.

לא נכון.

הדייהו לאנוס הוכיחה בציי רכב אמינות גבוהה מאד,וגם שמגיעים לתיקון גדול,הוא יהיה זול בהרבה מבפיאט.

לשפץ גיר בבראבה עולה 5000-6000 שקל,בלאנוס חצי(והגיר עצמו אמין בהרבה).

אמנם הבראבה טובה מהלאנוס בהרבה,אבל תחזוקתה יקרה יותר,וכך גם פוטנציאל התקלות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא נכון.

הדייהו לאנוס הוכיחה בציי רכב אמינות גבוהה מאד,וגם שמגיעים לתיקון גדול,הוא יהיה זול בהרבה מבפיאט.

לשפץ גיר בבראבה עולה 5000-6000 שקל,בלאנוס חצי(והגיר עצמו אמין בהרבה).

אמנם הבראבה טובה מהלאנוס בהרבה,אבל תחזוקתה יקרה יותר,וכך גם פוטנציאל התקלות.

חן צודק.

הייתה לי לאנוס ידנית כשנתיים - הרכב היה אמין בצורה מוחלטת ועל אף קילומטרז גבוה והתעללות נהגים (רכב צמוד שעבר מספר ידיים) הפגין אמינות גבוה ביותר ללא תקלות, החיסרון הוא איכות הרכבה נמוכה וקרקושים מתא הנוסעים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

הדייהו לאנוס עדיפה פי כמה ולו בגלל האמינות הטובה שלה יחסית לבראבה בעלת אמינות מפוקפקת או במילים אחרות , עם הפיאט אתה תמצא את עצמך לא פעם ולא פעמיים....תקוע באיזה חור , תקלות חשמל, תקלות חיישנים...והרשימה עוד ארוכה..

לך על הלאנוס.

פורסם
אין כזה דבר בראבה עם פחות מ 100K.

מי שאומר פחות- הוריד קילומטרז, גם ככה רוב האנשים שמתעסקים במכירת האוטו הזה הוא סוחרים.

מה אתה אומר ?!

איך אתה יכול להיות כ"כ בטוח?

יצא לי לראות לא מזמן בראבו (3 דלתות) יד ראשונה מזקן , עם משהו כמו 60 אלף ק"מ , שנת 98.

הרכב נבדק לפרוטרוט וכולל הסטוריית טיפולים מלאה , נראה ונוסע כחדש.

אז אנא ממך, הרי אין לך אפשרות לכסות את כל הבראבואים בארץ !

הערה : במקרה של בראבה הסיכוי עוד יותר גדל, מכיוון שזהו פחות "רכב של צעירים" מאשר הבראבו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...