Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב כמובן שאין לי ת'כסף לקנות חדשים.. רציתי לדעת עד שנת 2002 לכל אחד מהטרקטורונים מה ההספק כלומר לכמה מגיע המיול הטומקר או הרינג'ר..

מישהו יודע משהו על הביטוח?

צריכת דלק?

טסט?

אשמח לדעת עוד פרטים על הרכבים הנ"ל..

תודה מראש

פורסם

ת'כסף=את הכסף

בקשר לרכבים האלו אתה צריך לעבור טסט על טרקטור.

הם איטיים יותר מזקנה בת 82 שמחכה לאוטובוס.

הספק לא הכי קשור למהירות מירבית.

בעיקרון הרכבים הללו אמורים להיות בשטח ולכן אינם מגיעים למהירות מירבית גבוהה.

פורסם

אז ככה , מעולם לא נהגתי בכלים האלו אבל המהיר מבניהם (וגם היקר) הוא התום קאר

שהיה מיוצר בישוב קרוב לפ"ת , הוא מגיע למהירות מירבית של 120 קמ"ש .

לאחר מכן יש את הפולאריס ריינג'ר ב2 גרסאות 4 או 6 גלגלים - אני לא סגור על המהירות הסופית

אבל אמור ליהיות משהו בסגנון של עד 70.

המיול סוגר את הרשימה והכי זול מבינייהם עם מהירות סופית של 40 קמ"ש ובאמת איטי להחריד .

בנוגע לרישיון אם אני זוכר נכון צריכים רישיון "מכונה ניידת" שניתן ללמוד לפני גיל 16 ולהוציא בגיל 16.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...