Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם יש לי רכב שקניתי ויש לו עוד זמן עד שהוא הופך לאספנות, אין לו טסט (נגיד, לצורך העניין כמה שנים)

האם שווה "להקפיא" את הרישיונות ואם כן מה התהליך של "ההקפאה", כמה זה עולה, מה ההשלכות של זה (אם הרכב עומד בחניה ציבורית ובכלל), ומה התהליך של "הפשרת" הרישיונות (החזרת הרכב לכביש כאשר יגיע זמנו להפוך לאספנות?

תודה מראש,

וסליחה על בלבולי המוח על הערב.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

כשיגיע לגיל " אספנות" כל האגרות ההסטוריות בטלות!

לכן לרכב שנשמר עד ",אספנות" זה לא משנה אם הפקדת רשיונות!

כמה זמן כבר לא עשה טסט?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

כידוע רכב אספנות עדיין אין לי, השאלה מתייחסת לרכישה עתידית. מה תהליך ההפשרה של הרישיונות?

פורסם

אם אתה מתכוון להשמיש את הרכב רק כשיעבור את גיל 30 אין מלתחילה סיבה להתעסק עם הקפאות והפשרות, אלא פשוט להכין אותו ולחכות לגיל 30.

וזה גם מה שjlavi2002 אמר.

משכנתא זה קל

פורסם

אם אתה מתכוון רק לנדנד- הקפאה (המילה היא הפקדה) ושחרור לא עולים כסף אבל

רכב מעל 18 שנה שלא עשה טסט שנה- חייב בדיקת מעבדה 800-1200 ש"ח.

והרבה נכשלים!!

פורסם
אם אתה מתכוון רק לנדנד- הקפאה (המילה היא הפקדה) ושחרור לא עולים כסף אבל

רכב מעל 18 שנה שלא עשה טסט שנה- חייב בדיקת מעבדה 800-1200 ש"ח.

והרבה נכשלים!!

שרישיונותיו "מופקדים"?

פורסם
אם אתה מתכוון להשמיש את הרכב רק כשיעבור את גיל 30 אין מלתחילה סיבה להתעסק עם הקפאות והפשרות, אלא פשוט להכין אותו ולחכות לגיל 30.

וזה גם מה שjlavi2002 אמר.

נכון שמועדון ה- 5 פשוט 10???

אירית

sign.gif

פורסם
חמש, לא עשר. ;-)

עכשיו תשובה לעניין?

יוסי

You are pushing your luck, אני לא בטוחה שתהנה אם בסוף אגיב, או אולי כן????

אירית

פורסם
יוסי

You are pushing your luck, אני לא בטוחה שתהנה אם בסוף אגיב, או אולי כן????

אירית

יוסי תקראי ל... יוסי, לא לי. לא קוראים לי יוסי, וגם אף פעם לא יקראו לי יוסי!!! (ניר אתה צודק, אני באמת הרבה יותר מ"זה" ;-) דרך אגב, אתה בא לראות את החיפושית היא מחכה רק לך... ) אירית למקרה שלא הבנת, התגובה למלאה נכתבה בטור בדיחה.

עכשיו אפשר לחזור לעניינינו?

ולקבל תגובה עניינית?

נ.ב. את מוזמנת להגיב...

פורסם
יוסי תקראי ל... יוסי, לא לי. לא קוראים לי יוסי, וגם אף פעם לא יקראו לי יוסי!!! (ניר אתה צודק, אני באמת הרבה יותר מ"זה" ;-) דרך אגב, אתה בא לראות את החיפושית היא מחכה רק לך... ) אירית למקרה שלא הבנת, התגובה למלאה נכתבה בטור בדיחה.

עכשיו אפשר לחזור לעניינינו?

ולקבל תגובה עניינית?

נ.ב. את מוזמנת להגיב...

רן???

כל כך מצטערת על הפיספוס?? למרות שיוסי אוככככככ יוסי, כנראה עושה לי את זה....

איזו תגובה עניינית אתה מצפה ממני שעמיתי לא ספקו, בכל מקרה מה שלא תבקש זה בחינם, איך צורך בתשר....:wink:

שלך בהנאה

אירית

פורסם
רן???

כל כך מצטערת על הפיספוס?? למרות שיוסי אוככככככ יוסי, כנראה עושה לי את זה....

איזו תגובה עניינית אתה מצפה ממני שעמיתי לא ספקו, בכל מקרה מה שלא תבקש זה בחינם, איך צורך בתשר....:wink:

שלך בהנאה

אירית

קודם כל זה דימה! (נעים מאוד..) דימה... ד-י-מ-ה , דימיטרי גם אפשר... עכשיו כשהבהרנו את זה השאלה היא מה התהליך של הפשרת רישיונות הרכב והאם רק רכב שרישיונותיו הוקפאו חייב בדיקת מעבדה?

פורסם
עם יש לי רכב שקניתי ויש לו עוד זמן עד שהוא הופך לאספנות, אין לו טסט (נגיד, לצורך העניין כמה שנים)

האם שווה "להקפיא" את הרישיונות ואם כן מה התהליך של "ההקפאה", כמה זה עולה, מה ההשלכות של זה (אם הרכב עומד בחניה ציבורית ובכלל), ומה התהליך של "הפשרת" הרישיונות (החזרת הרכב לכביש כאשר יגיע זמנו להפוך לאספנות?

תודה מראש,

וסליחה על בלבולי המוח על הערב.

אני היתי ממליץ להקפיא כי אי אפשר לדעת מתי מישהו יחליק על השכל ויחליט שזה יכול להוסיף "סכום נכבד" לקופת המדינה ולשנות את זה.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

והאם רק רכב שרישיונותיו הוקפאו חייב בדיקת מעבדה?

כל רכב המוגדר "ישן" ללא קשר לסטטוס הרשיונות חייב בדיקת מעבדה עם לא עשה טסט שנה ויותר!

בהגיעו גיל 30 ויותר...אם יוגדר כאספנות.. יהיה פתור מבדיקות מעבדה ללא קשר כמה שנים אין לו טסט.

• תוכן חדש...