Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שיטוטים ברשת והמלצות של חלקכם:

HU - Alpine 9853

Compnenet - Morel Hybrid6

Amplifier - JBL - Gto75.4

Sub - Rockford P112S1

P21254

Infinity Kapa Box 120.3

כל הסאב וופרים באים עם תיבה ככה שלא צריך להתעסק עם בניות למינהן.

איזה סאב כדאי? (מחפש איכות) או שמומלץ משהו אחר?

כמה צריכה לעלות הרכבה של המערכת הנ"ל והאם בחירתי נכונה או שהייתם משפרים?

אשמח לתגובה,עקיצה או זמזום.

Hu: Alpine 9855R / Amp: JBL GTO75.4 / Compnenets: Kicker K65.2 / Sub: Planet Audio M2-P212

פורסם

קומפוננט טוב מאד ומגבר שיתאים לחבילה.

את ה P1 לא הייתי לוקח בשום מצב.

ה P2 מעט יותר מתאים אבל הדעות חלוקות. את האינפיניטי אני לא מכיר בכלל.

תוסיף לרשימת הסאבים את ה סרווין ווגה למיניהם, סאבים טובים מאד. או פיניקס גולד גם כן לדעתי סאבים מעולים. וגם פייז סאבים טובים (משמועות ולא מניסיון).

ושוב אני אמליץ להתקין הכל מלבד סאב ואת הסאב להוסיף אחרון כי הכי קל בעולם לעבור אחד אחד ולבדוק מה הכי מתאים לך.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

עתיד, אולי ההבדל גדול אבל גם ההבדל במחיר גדול 700 ש"ח, לא בטוח שיש לו את התקציב. זה בערך תקציב של רדיו דיסק MP3.

בעיקרון אני מסכים איתך אבל הכל שאלה של תקציב.

דרך אגב גם אני הזמנתי דרך חבר(בארה"ב) את ה 9853 ואחרי שקראתי תגובות פה בפורום אמרתי לו שישנה ויזמין את ה 9855.

פורסם
הייתי ממליץ באם אפשר להשקיע עוד קצת ולקנות את ה9855 ההבדלים מוחשיים ואני שמח שלא עשיתי טעות ובסוף קניתי 9853

זה מספיק ברור לא ?

בכל מקרה ההבדל ענק, שאני קניתי הייתי נעול על 9853 ולא הייתי מוכן להקשיב לפורום, חשבתי שזה גימיק של תצוגות ומה אני צריך את החרא הזה כל עוד הHU בפנים הוא אותו אחד....ועושה את העבודה....רק אחרי שיצא לי לשחק עם שניהם הבנתי את הנוחות שקיימת ב55 ולא קיממת ב53 בגלל תצוגה.....

פורסם

אחלה חלקים..!!!!

לפי דעתי אם אתה רוצה איכות לך על האינפיניטי...

ומה שלא הבנתי.... עם כל ההשקעה על הרכיבים האלה ...למה מגבר של JBL ?????

לדעתי ירידה ברמה ביחס לשאר הרכיבים שיש לך....

ושוב.... אם יש לך את התקציב...כדאי לקחת את ה-9855

בהצלחה...!!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

עתיד - תשמע, לי לא מזיז כל האנימציות, הכי חשוב שיהיה סאונד נקי.

לא מעניין אותי הנוחות, כי משחקים עם הכיוונים פעם אחת ודי ולא כל רגע, חוץ מזה

שגם ככה אני מעבר לתקציב, אז עוד 850 ש"ח זה כבר יותר מדי.

אני לא מבין למה אתה אומר שזו טעות, אם זה ההבדל היחיד, אה כן ו4V מול 2V שהבנתי שהשינוי

בקושי מורגש.

סנייק-מן - לגבי הJBL, הוא הומלץ פה בפורום על ידי כמה מהאנשים וזאת הסיבה שאני בוחר בו

על פני רוקפורד, אלא אם כן יש לך הצעה אחרת.

לגבי סאב, אני מבין שהדעות חלוקות או שאינן מורגשות.

למישהו יש המלצה?

Hu: Alpine 9855R / Amp: JBL GTO75.4 / Compnenets: Kicker K65.2 / Sub: Planet Audio M2-P212

פורסם

לגבי מגבר, מה צריך לחפש יותר גבוה?? עוד פעם עם הגדרות של מגבר איכותי יותר? בגלל לשהוא עולה יותר / מחברה "נחשבת" יותר לא אומר שהוא "טוב" יותר.

לגבי סאב, הדעות חלוקות ומורגשות, זה פשוט עיניין שלך וזה החלק שהכי קל לשמוע הרבה ממנו ולבחור. בין אם במפגשים או בכל חנות שמכבדת את עצמה. ולכן הכי כדאי שאת החלק הזה במערכת תיבחר אתה, לפי שמיעה במצב שלך.

למעשה זה מצב אידאלי לבחירת מערכת, ולא קריאה בפורום מן הסתם, אבל לבדוק ולהרכיב כמה רמקולים שונים זה לא פרקטי לרוב האנשים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
אבל לבדוק ולהרכיב כמה רמקולים שונים זה לא פרקטי לרוב האנשים.
זאת הסיבה שאני מתייעץ איתכם, היות ואין לי אפשרות לשמוע את המגוון הרחב של הרמקולים.

אני מבין שלגבי המורל הדעות חיוביות.

ואני אשאיר באמת את הסאב לסוף.

• תוכן חדש...