Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הTW1 של הפולס זוג טוויטרים נחמדים מאוד עכשיו קיבלתי איתם בטריה צהובה שאין לי מושג מה עושים איתה מה השימוש השלה ? הטוויטרים מורכבים על סט דוטק שהטוויטרים שלהם נשרפו.

עוד שאלה קטנה שיש לי בהקשר : בטוויטרים החדשים אני שומע את המנוע או כמו שראיתי מושג יללת אלטרנטור זה לא היה לי לפני השאלה אם זה יעבור אם הזמן שהטוויטר יפתח קצת או שאולי הבטריה הזאת תטפל בזה או שיש איזה מכשיר אחר שיטפל בזה?

תמונה003.jpg

פורסם

זה קבל שהוא בעצם חותך את התדרים הנמוכים מהטוויטר. אתה צריך לחבר אותו בטור לטוויטר. הוא אולי יפחית את הרעשים אבל לא ימנע אותם. אני אישית מחבר אותו עם קבל 10mf ולא עם 3mf כמו שהוא מגיע מהחברה. והוא מסתדר עם זה מצויין לטעמי.

וכדאי להתקין אותו רחוק מהאזניים כמה שיותר, הוא אוהב לצרוח.

פורסם

כן גם לטעמי הוא צעקני מדי חבל שלא השקעתי בMT 11 לא נורא כיוונתי בקרוס ובאקוליזר את הטריבל לעדין והגעתי למצב נחמד. ולחבר את הקבל בטור אם כבל ה+? וזה לא משנה שיש קרוס? עדיין לחבר אותו לא מספיק הקרוס?

פורסם

עם יש קרוס אז לא צריך את הקבל. אם בכל זאת תחבר אותו אז אתה תחתוך אותו גבוה יותר, אולי גבוה מידי ואז יהיה חסר לך תדרים גבוהים מצד אחד, אבל מצד שני זה יכול להפחית את העוצמה של התדרים החסרים האלו ובכך גם להוריד את עוצמת רעש האלטרנטור וגם את ה"צעקנות" של הטוויטר. תנסה ותראה מה עובד טוב יותר. לא צריך להיות מסובך, תחבר את הקבל על הכבל + בלי הלחמות ותבדוק, אם אהבת אז תלחים וזהו. אל תפחד על הטוויטר הזה, הוא עובר אצלי התעללות קשה ושורד כבר הרבה זמן :-) .

• תוכן חדש...