Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי צ'נג'ר של 6 דיסקים DVD ומסך DVD שפרקנו מהאוטו של אבא שלי ואני רוצה להרכיב אצלי באוטו, אבל אין לי בכלל רדיו דיסק.

אני צריך בבקשה המלצה לרדיו דיסק, כמה שיותר זול (בגבול האיכות הסבירה) שיכול להתחבר לצ'נג'ר ועדיף גם שבעתיד יוכל להתחבר למגבר.

אם אפשר בבקשה לקבל המלצות לרדיו-דיסק קורא MP3 וגם כזה שלא קורא.

תודה רבה מראש.

פורסם

יש לך את כל סוגי הפיונייר למשל הדגם 4600 הישן או 4700 שזה הדגם של שנת 2005 מחיר סביר לחדש (4700)בסביבות 1000 שקל ואחלה רדיודיסק ואת ה4600 אתה יכול לקנות יד שניה בסביבות 600 אני מאמין.

אתה יכול לחפש גם בלוח יד שניה פה בפורום יש מציאות טובות ולווא דווקא את הפיוניר יש עוד חברות.

שיהיה בהצלחה.

לירן

פורסם

לא נכון !

לכל חברה יש קונקטור משלה !

נגיד לסוני יש קונקטור שמעביר שליטה והסיגנל עובר ע"י RCA

בפיוניר הכבל מעביר שליטה ושזור בו חוט נפרד שמעביר מתח....

בקאנווד הצמה מעבירה הכל ביחד שליטה מתח הכל...כך גם באלפיין

במיצובישי אותו סיפור כמו הפיוניר רק ששם זה גרוע יותר - בכלל לא שזור לך חוט מתח אתה צריך להזין לו מתח ממקור נפרד (יש לי חבר שהזינו לו מהאורות המטומטמים ועכשיו יש לו צ'יינג'ר רק שהוא מדליק אורות)

פורסם
צ'נג'ר זה אוניברסלי,כל עוד לHU יש אופציית שליטה על צ'נג'ר וחיווט מתאים הוא יכול לשלוט עליו.

אם לא יודעים - לא עונים!!!

אתה טועה ומטעה!

חברות מייצרות את הצ'יינג'רים שלהם כך שרק מכשירים שלהם יוכלו לקרוא. הם עושים זאת ע"י מחברים שונים ופרוטוקולי תקשורת שונים (בד"כ).

לפותח הת'רד - תן עוד מידע : יצרן, דגם וכו'...

פורסם
אם לא יודעים - לא עונים!!!

אתה טועה ומטעה!

חברות מייצרות את הצ'יינג'רים שלהם כך שרק מכשירים שלהם יוכלו לקרוא. הם עושים זאת ע"י מחברים שונים ופרוטוקולי תקשורת שונים (בד"כ).

לפותח הת'רד - תן עוד מידע : יצרן, דגם וכו'...

המממ...כבר כתבתי חיווט מתאים לא??

בכל מקרה ישנם הרבה חברות שהם קונצרנים מאוחדים ואותם רכיבים מתאימים לכמה חברות שונות.

אם אתה ממש מתעקש אז יש לי בבית אצל חבר שלי, ציינג'ר של פאנסוניק שעובד עם פאנל של JVC ולפני זה הוא עבד עם קנווד ופיליפס.

ויש עוד אחד של פיליפס שזה ציינג'ר INDASH שעבד עם רדיוטייפ של סוני.למרות שהוא בא עם רדיוטייפ של פיליפס כסט.

חוצמזה יש מתאמים וכבלים שמתאימים בין מחבר אחד לשני,לפחות זה מה שיש לחבר שלי עם ציינג'ר של בלאנקפונט.

אז אולי ההגדרה שלי ה"אוניברסלית" לא נכונה ב100%, יכול להיות שאתה צודק לגבי ה100%, אבל כפי שפירטתי,ישנם רכיבים כאלו ואחרים שעובדים אחרת,חי וקיים.

אז אתה יכול אומנם לתקן,לא אמרתי שזה לא נכון,אבל כמו כל דבר ישנם יוצאים מן הכלל,אז אנא חסוך ממני את ה"אם לא יודעים-לא עונים",

ולפותח התר'ד ,תשאיר את הציינגר בבית ותקנה HU נורמלי.

under construction..

פורסם

לפותח הת'רד ,קודם תקנה mp3 .

PYLE-חברה ג'נרית ומגעילה-מקומו של מחליף הדיסקים בפח.

אני נתקלתי ברדיו של סוני עם צ'נגר בלאופונקט.-אל תחשבו שטועים כשממליצים

על חברות שונות. יש כאלה שמתאימים.

ZZR

• תוכן חדש...