Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פורד אנגליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לקנות פורד אנגליה (כן כן ,אני יודע שהארי פוטר הקדים אותי...:-) )

, במצב נסיעה ,חיצוני שיהיה סביר,בגדול רכב לשימוש יומיומי (אה וכמובן במחיר שלא צריך לרדת מהעץ:-) )

כל מי שיש לו מידע שיכול לעזור אני אשמח (דרך אגב גם אסקורטים משנות השיבעים במצב דומה יכולות לבוא בחשבון)

פורסם
אני מעונין לקנות פורד אנגליה (כן כן ,אני יודע שהארי פוטר הקדים אותי...:-) )

, במצב נסיעה ,חיצוני שיהיה סביר,בגדול רכב לשימוש יומיומי (אה וכמובן במחיר שלא צריך לרדת מהעץ:-) )

כל מי שיש לו מידע שיכול לעזור אני אשמח (דרך אגב גם אסקורטים משנות השיבעים במצב דומה יכולות לבוא בחשבון)

אין לי הרבה פרטים מעבר למה שיש במודעה...היא פורסמה ממש עכשיו.. "טרייה" :)

לגבי המחיר... האאממ.... אין תגובה... אולי צריך להביא סולם, אולי היא שווה את זה.. :)

http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=77&ad_id=5899

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

יש גם את ההודעה המצ"ב, יכול להיות שזה רלוונטי עדיין,המחיר הרבה יותר סביר, ויש לי נסיון עם המוכר - הוא בסדר גמור

(קניתי ממנו את ה-164 שלי...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דבר ראשון תודה לכולם על התגובות והעזרה!:-)

OW ואלוני הודעות פרטיות בדרך אליכם

לשלומי-דיברתי עם המפרסם כבר ולצערי היא כבר נמכרה...

לליאור- אכן צריך לארגן לו מוט קפיצה אולימפי...:-) המחיר זה בליגה אחרת ממה שיש ברשותי גם אם ירד בחצי וחבל סתם להטריד אותו נכון למחיר הזה...

לZVIT מצטער אך לא הבנתי לאיזה הודעה התכוון המשורר:-)

פורסם

לשלומי-דיברתי עם המפרסם כבר ולצערי היא כבר נמכרה...

לליאור

לאיזה ליאור ?

פורסם

לZVIT מצטער אך לא הבנתי לאיזה הודעה התכוון המשורר:-)

התכוונתי להודעה ששלומי נתן - ואני מבין שהנ"ל נמכרה כבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...