Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמת, מגוון רחב של סוגים, שנים ומחירים.מעניין אם המופיעים בתמונה הראשונה למעלה מימין הפכו גם הם לאספנות.

HamBeluah.jpghttp://www.yad2.co.il/Pic/o1_6_1_4_20050824210820-s.jpg[/img]"]o1_6_1_4_20050824210820-s.jpg

ומה בדיוק הקשר של התמונה הזו ללוח ? ? ?

שלך בברכת "חם בפורום" - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

WTF!?!

מישהו יכול להסביר לי מה הבן אדם חשב לעצמו לפני שהוא הרס את הפוני.

תיאור הרכב:

רכב מוסטנג מהיחידים בארץ כחדש במצב מצויין לרציניים בלבד"

תוספות:

טלויזיה בר משקאות מערכת סטריאו מעולה ריפודים דמוי עור גלגלי בלון מגנזיום גג חדש

הזויי..""

o1_6_2_4_20050814220802.jpg

פורסם
אמת, מגוון רחב של סוגים, שנים ומחירים.מעניין אם המופיעים בתמונה הראשונה למעלה מימין הפכו גם הם לאספנות.

HamBeluah.jpghttp://www.yad2.co.il/Pic/o1_6_1_4_20050824210820-s.jpg[/img]"]o1_6_1_4_20050824210820-s.jpg

ומה בדיוק הקשר של התמונה הזו ללוח ? ? ?

שלך בברכת "חם בפורום" - אבי.

עובדה שזה משך את תשומת לבך יקירי, זאת הסיבה , קשה לכם להתעלם, זה בסדר, גם אני לא הייתי מתעלמת מיהלומים, תנו את זה קבלו את זה, עכשיו יותר חם???

אירית

images 1.jpg

images2.jpg

images 3.jpg

פורסם
אירית

שלשום הירושימה

היום Perl Harbur

מתחיל להראות אובססיבי....

יוסי

פנינים בסדר (PEARL) זה יוציא ממני מקסימום חיוך, אני מדברת על יהלומים MAN!!!

אירית

• תוכן חדש...