Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה השאלה? אם בשביל לדעת אם זה מתאים לרכב אפשר למדוד התנגדות

לא לא בלי קשר-

הוא בגודל 8" אם אני אל טועה.

לגבי מה השימוש שלו - אני לא ידוע - יש לי אחד כזה

מה אפשר לעשות איתו ? סנטר :)חחח

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

היה דגם של פיוניר 8 אינטש לרכב מאוד דומה לו - יכול להיות שזה זה. היה להם סדרה של רמקולים 8 אינטש - אם זה הפיוניר, אז לפי התמונה זה הדגם הפחות טוב שנותן רק 50W RMS, היו גם כאלה שנתנו 90W RMS והיה להם טויטרים למעלה

פורסם

אין מה לעשות איתו עד שלא תברר מה זה העב"מ הזה. או רב"מ (רמקול בלתי מזוהה).

לפי התמונות נראה שהוא דיי ישן. וגם יש לי הרגשה שהוא לקוח דווקא מהעולם הביתי. יש לבדוק התנגדות הרמקול.

לפי דעתי חוץ מאיזשהו אילתור לסאב אין יותר מדי מה לעשות איתו.

יהי זכרו ברוך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה אתה עושה סיפור ? כולה חתיכת רמקול.. וגם יחיד.

אם מצאת רמקול .. אתה חייב לדחוף אותו לאוטו ? למה? ובכלל הוא נראה די ישן ועייף...

אם ובכל זאת מוצא חן בעיניך הצליל שלו .. עשה לו תיבה קטנה ויפה.. וחבר אותו למחשב...

פורסם

הוא ממש לא עייף - יכול להיות שהוא ישן - אבל יש לו צליל ממש נקי ומשום מה נראה לי שהרמקול הזה ממש יקר.

ו...פיוניר... תעשה טובה, דבר בנימה קצת יותר נחמדה בפעם הבאה. (לא זכור לי שאמרתי בתרד הזה שאני רוצה "לדחוף אותו לרכב"...

תודה לכולם בכל אופן

פורסם

אם יש לך מקום מקדימה אתה יכול להכין איזהו סוג של מיד-באס לתדרים קצת יותר כיווניים.

כלומר לחתוך אותו בין65-100 בערך ולעזור לבמה שלך (או לגרוע:) ).

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
מה אתה עושה סיפור ? כולה חתיכת רמקול.. וגם יחיד.

אם מצאת רמקול .. אתה חייב לדחוף אותו לאוטו ? למה? ובכלל הוא נראה די ישן ועייף...

אם ובכל זאת מוצא חן בעיניך הצליל שלו .. עשה לו תיבה קטנה ויפה.. וחבר אותו למחשב...

אני מניח שלא ראית דריברים של מורל,DLS,אימייג דינאמיקס ועוד חברות רבות אחרות שמאוד איכותייות, שהדרייברים שלהם נראים "ישנים ועייפים" אך הפועל הסאונד שלהם מדהים,המראה החיצוני לא אומר כלום.

אצלי לא משחק תפקיד איך הרמקול נראה,משנה איך הוא נשמע!

ראית פעם את הסטרוקר הישן איך הוא נראה מאחורה??? נראה כמו סאב של שקל ...

יש גם רכיבים שעשויים מקרטון ולא קבלר או קארבון או כל מיני חומרים והם נשמעים נקי,מדוייק ופשוט נפלאים למרות המראה האומלל...

under construction..

פורסם
אני מניח שלא ראית דריברים של מורל,DLS,אימייג דינאמיקס ועוד חברות רבות אחרות שמאוד איכותייות, שהדרייברים שלהם נראים "ישנים ועייפים" אך הפועל הסאונד שלהם מדהים,המראה החיצוני לא אומר כלום.

אצלי לא משחק תפקיד איך הרמקול נראה,משנה איך הוא נשמע!

ראית פעם את הסטרוקר הישן איך הוא נראה מאחורה??? נראה כמו סאב של שקל ...

יש גם רכיבים שעשויים מקרטון ולא קבלר או קארבון או כל מיני חומרים והם נשמעים נקי,מדוייק ופשוט נפלאים למרות המראה האומלל...

יפה אמרת

לפי הסאונד שלו הוא ממש לא עייף - נשמע חדש למען האמת ונשמע כאילו האלמנט ממש ממש יקר

פורסם
איך התגלגל אלייך הדרייבר הזה?
עזוב :)

בקיצרו אני חושב לעשות ממנו סאב קטן :p איזה מידות אפשר לקמבן ?

או שאתם תתחילו עכשיו לצחוק עלי ולהגיד שצריך תיבה לפי סוג הרמקול ובלה בלה בלה ?

(או שתעזרו פחות או יותר). לא חיי במדוייק

פורסם

באופן עקרוני, סאבים של 8 אינץ זה באיזור ה0.3-0.5 קיוביק פיט, 0.4 נראה לי יהיה טוב למיד באס, אבל עדיף שתשים אותו מקדימה או מתחת למושב לפחות.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...