Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחת ממכוניות הספורט פרינץ שלי (מתוך 3), היתה ספורט פתוחה כתומה, עם גג שנקרע ממנה (התנתקות), חלקים רבים ממנה אצלי כיום, והיא, כבר ליד אלוהי המכוניות....

כן, זו תפוזינה, מצאתי את הפרסומת המקורית, בה רואים את הרכב, על רקע החתיכה הכתומה.

הפרסומת, באדיבות אתר תפוזינה נמצא כאן: http://www.tapuzina.co.il/

לפתוח פרסומות --> הפרסומת מ 1994.

יום טוב

נדב

NSU Club Israel

NSU Club Israel

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לכולם,

אחת ממכוניות הספורט פרינץ שלי (מתוך 3), היתה ספורט פתוחה כתומה, עם גג שנקרע ממנה (התנתקות), חלקים רבים ממנה אצלי כיום, והיא, כבר ליד אלוהי המכוניות....

כן, זו תפוזינה, מצאתי את הפרסומת המקורית, בה רואים את הרכב, על רקע החתיכה הכתומה.

הפרסומת, באדיבות אתר תפוזינה נמצא כאן: http://www.tapuzina.co.il/

לפתוח פרסומות --> הפרסומת מ 1994.

יום טוב

נדב

NSU Club Israel

נוסי מנשמע???

יש כאלו שהורסים דברים קרדינאליים יותר בשביל חצאית..., בכל מקרה אני לא מכירה את הסיפור הלז, אולם לא בהכרח הרסו, בפרסומת אחרת גם ישנה, למשקה פנטה, מראים 5 צעירים בקדילאק משתוללים והרכב מתדרדר ונעצר על קצה הצוק, הרכב הורכב מגרוטאה לפני גריטה תוך שבועיים לצורך הפרסום, לא היו למכונית אפילו צמיגים אלא גלגלי מתכת שנעו על פסים, היא הייתה קשורה בחבל על מנת ליצור את הבלימה המדומה , שנייה לפני הנפילה מהצוק, היו כמובן עוד כמה "טריקים" ליצור מצב, דר"א הפרסומת נפסלה אחרי כמה הקרנות בגלל המסר הלא חינוכי.

אירית

פורסם

ואללה! עד שלא אמרת , לא שמתי לב בכלל שיש בפרסומת מכונית :-D

ככה אנחנו הגברים, נתקעים על הטפל ולא על העיקר.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יניב

יניב

אני מאד מקווה שהתכוונת למשקה! כי גם לטעמי הוא טפל .

אירית

פורסם

מזכיר לי את ההוא ממושב אלישמע, שמתהדר בזה שהיו לו 60 פרינץ 1200, 1000 ו-4 אצלו במגרש ואף מתהדר בתמונות...כששואלים אותו איפה הן, הוא מוציא תמונה של משאית שמעלה אותן עליה, מוכנות לגריסה... 60 מכוניות!!!! נמכרו לברזל.....

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

יניב

וואלה גם אני לא שמתי לב...משהו הסיח את דעתי מישום מה :lol: .. :roll:

ובאמת מגעיל שהרסו את המכונית בשביל פרסומות, כל ה-:bad-word: שאין להם ערך למכוניות :? .

פורסם

לך הוא אמר שישם? כנראה שהוא תפס קצת בושה עם השנים, אני הייתי אצלו 3 שנים לפניך, ולי הוא אמר שגרס 200 מכוניות, ביניהם כ 4 פרינצץ 3... פושע. :mm_tongue

נדב

מזכיר לי את ההוא ממושב אלישמע, שמתהדר בזה שהיו לו 60 פרינץ 1200, 1000 ו-4 אצלו במגרש ואף מתהדר בתמונות...כששואלים אותו איפה הן, הוא מוציא תמונה של משאית שמעלה אותן עליה, מוכנות לגריסה... 60 מכוניות!!!! נמכרו לברזל.....

NSU Club Israel

פורסם

אחחח, תפוזינה המקורית...

עד היום הייתי בטוח שזו היתה איזו פולקסווגן, :?

תודה שהארת את חיי!!! :-D

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אגב היא נהרגה בתאונת דרכים אחרי כמה שנים(הבחורה)אם אני לא טועה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אירית,

את הספורט פרינץ הזו הרסו, היא היתה שלמה ובמצב נסיעה (ועם גג) לפני כן. מודל 64

גם את הספורט פרינץ השניה שקניתי ממנו (מודל 65) הוא פירק לחתיכות (הכל מסתובב סביב החתיכות)

ליאור,

לא שווה להכניס את הכתומדינית שלך לספורט פרינץ, אסביר לך בהזדמנות למה... :wink:

נדב

NSU Club Israel

פורסם

גם אקיצ'ו היא ג'ינג'ית במקור. חוץ מזה שאני חולה על ג'י'נג'יות (אבל אמיתיות שיש רק דרך אחת לאמת את ג'ינג'יותן).

אם תעלה עוד יצירת אומנת נוספת לסמלון שלך, תיחסם גישתך לאתר.

פורסם

נוסי

מפרינץ לפרינץ אתה נעשה שובב יותר....

conelingus

זוכרת אותך מזכיר "אומנויות" מסוימות בשירשורים היסטוריים :mm_blush:

Don't go there & don't challenge me

אירית

פורסם
גם אקיצ'ו היא ג'ינג'ית במקור. חוץ מזה שאני חולה על ג'י'נג'יות (אבל אמיתיות שיש רק דרך אחת לאמת את ג'ינג'יותן).
מה? הגבות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...