Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב בעתיד לטייל עם האופנוע באירופה. כמובן שהנסיעה לשם תתבצע ע"ג אוניה.

למישהו יש נסיון? מי מבטח? למי פונים? מהו הכיסוי? מחירים ביחס לביטוח רגיל בארץ? מה קורה עם האופנוע במהלך השיט? יש אליו גישה?

תודה מראש.

פורסם
אני חושב בעתיד לטייל עם האופנוע באירופה. כמובן שהנסיעה לשם תתבצע ע"ג אוניה.

למישהו יש נסיון? מי מבטח? למי פונים? מהו הכיסוי? מחירים ביחס לביטוח רגיל בארץ? מה קורה עם האופנוע במהלך השיט? יש אליו גישה?

תודה מראש.

מניסיוני לא אמורה להיות בעיה צריך להוציא ביטוח בנלאומי וזהו

לגבי גישה לרכב בזמן ההפלגה בדרך כלל אין. במידה ותירצה פרטים נוספים שלח הודעה פרטית

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
מניסיוני לא אמורה להיות בעיה צריך להוציא ביטוח בנלאומי וזהו

לגבי גישה לרכב בזמן ההפלגה בדרך כלל אין. במידה ותירצה פרטים נוספים שלח הודעה פרטית

אני גם מתאר לעצמי שלא צריכה להיות בעיה מסוימת, הרי עשו זאת לפניי; השאלה היא היכן מבצעים ביטוח בינלאומי? אצל איזה גוף? האם אצל ביטוחי רכב רגילים או שיש מישהו מומלץ לתחום?
פורסם

שלום

קיימים שני סוגי ביטוח:

1.ביטוח חובה שהוא מותנה בארץ הביקור ועל פי חוקי הארץ ההיא-יש לבדוק בשגרירות של ארץ היעד איזה סוג ביטוח הנדרש שם, ויש להם יכולת לסדר לך את הביטוח דרכם, מה שמבטיח נסיעה בביטוח תקף ומתאים בארץ היעד... כמו כן תלמד מהם כיצד לסמן את האופנוע במדבקות הנכונות ותמנע בעיות עם המשטרה המקומית...

2.ביטוח נגד גניבה, נזק וגניבת תכולה, זאת תיצטרך לבצע דרך חברת ביטוח ישראלית, המתמחה בכך, יש חברות ביטוח המשלבות את שני סוגי הביטוח אבל חשוב לבדוק הייטב אם הן מכירות את הדרישות של ארץ היעד-(יש ארצות המחיבות החלפת מס הרישוי באופנוע בארץ היעד...)

3.יש לבדוק במכס את סוג האישורים לגבי האופנוע אותם תתצטרך לקחת איתך, רשיונות הרכב המקוריים ואישור יציאה מהארץ. (על מנת שלא תתצטרך לשלם מכס שתחזור)

4. ממליץ לצלם מס' פעמים את כל המסמכים הרלוונטיים לשמור במקומות שונים ולהשאיר אחד לנאמן בארץ הבקי בהווי העולם והמצויד בפקס, סבלנות ויכולת אילתור... במקרה שיצטרך להתערב למענך בבעיות בחו"ל.

5. קח בחשבון שבארץ היעד יש מקומות שהביקורטיה יכולה להתיש פיל אפריקני ממוצע, ויש מקומות ששימון נכון של גלגלי הבירוקטיה פותר בעיות...

בכל מקרה מקרה סע בזהירות...בהתאם לחוקי התנועה, ממוגן מעל הנדרש ושמור על עצמך...

6.אם תגלה את ארץ היעד, אוכל לתת לך פרטים נוספים והמלצות (יש מקומות שתוכל לשפץ את האופנוע, ולהשיג חלקים בזיל הזול...)-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
תודה רבה על התשובה המפורטת, כעת הכל ברור לי. דרך אגב, אם הענין יצא לפועל - אז מדובר בשוויץ ואולי קצת מסביב לה.
שוויץ מאוד (מאוד) יקרה, יש קבוצות מהעולם המבצעות טיולי אופנועים קלאסיים בשוויץ, שווה להציץ באינטרנט ולבדוק מסלולים שרות טכני וכו... מחיר טיול זה קצת יותר יקר, אבל ממצא ובטוח יותר... שוויץ ארץ מודרנית ולמודת תיורי אופנועים המתקבלים שם בברכה... באיטליה יש לשים לב היטב בנהיגה... כל מה שסיפרו לך על הנהג האיטלקי נכון, אבל עד שלא רואים לא מבינים טרוף מוטורי מה הוא-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אין לי הרבה להוסיף על מה שהשושנים פירט חוץ מזה שככל הידוע לי חלו שינויים לאחרונה ולא ניתן לעשות באותה קלות ביטוחים מקומיים בנמל היעד (כך היה נהוג לשל ביוון,ירדת מהאוניה,יכלת כבר בנמל לעשות ביטוח מקומי ולנסוע).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...