Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מה דעתכם על הרמקולים האלה?

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=543&lead_id=&look=

המחיר זול ומפתה,ויש לי נסיון עבר חיובי עם מוצרים של פיוניר.

איך הרמקולים האלה באופן כללי? יש משהו יותר טוב בתקציב דומה?

אני לא צריך עוצמת שיא,אבל קצת איכות זה דבר רצוי אצלי.

תודה! :-P

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

יש לי אותם. בשביל המחיר השערוריותי הזה, הם האופציה הכי טובה שיש. אגב, כשסיפרתי למתקין שעשה לי את הבנייה שקניתי אותם ב240 ש"ח הוא כמעט בכה.. אצלו הוא מוכר ב400.

הם נותנים בס חזק, ובכלליות מחזיקים טוב בעוצמות גבוהות...

אני מרוצה.

פורסם

בתור חובב 9*6 היה לי לפני זה את ה-240 וממש ממש אהבתי אותם... והיתרון שלהם שהם 3 way ולא 4 ו-5 שבהם יש סופר טוויטרים שנשרפים בשניות... בקיצור ממליץ

פורסם

יש לי אותם ברכב וגם קניתי מאותו אתר!

שומעים ממש ממש טוב שווה כל שקל

אבל קח בחשבון שלא כזה כדאי לתת לו הגברה חזרה

פורסם

קיימים אצלי ברכב כרגע מקבלים 40RMS ממגבר JBL...(בנתיים)

בעבר היו מחוברים דרך הפאנל , נשמעו טוב מאוד , אחלה תמורה למחיר ...

אם אתה מחפש משהו פשוט וטוב , זה בשבילך , גם ככה אתה לא צריך עוצמות מי יודע מה כי אתה מעדיף בטח להנמיך את המערכת ולשמוע את המנוע :wink: ...

ד"א - למה לא 6.5 אינץ בדלתות?

פורסם

תודה לכולם על התגובות.אני אכן מתכוון לחבר אותם לפאנל...אין לי מגבר ואני לא צריך.

וגם בדלתות אני אשים רמקולים,אבל זה אח"כ... :roll:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

בהתחלת דרכי קניתי את ה-260 של פיוניר מאוטודיפו בכוונה לחברם לפנל(פיוניר 50 * 4)

כאשר חיברתי אותם לפנל הם נשמעו ממש גרוע, לעומת זאת פיוניר של 240 נשמעיים הרבה, אבל הרבה יותר טוב אם זה בהגברה של הפנל.

טוב נחזור לנקודה-אחרי שהתבעסתי מהם הוספתי להם מגבר של בוס של 1000 ואט ואיך שחיברתי אותם אחד הרמקולים נשרף ברמה שלא היה אפשר לתקן אותו.

מה שאני אומר בעצם זה שאם כבר קנית אותם אז תתאם להם מגבר לא חזק,ואם לא קנית ואתה רוצה להפעילם ע"י הפנל נראה לי שתקנה את ה-220 או ה240 כי תהנה מהם הרבה יותר.

• תוכן חדש...