Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גשר אחד רחוק מידיי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם מועדון ה5 הדיף ניחוחות של פעם....

צרוף משאיות ואוטובוסים היה מעשה לא נבון...

בתור מי שנתקע היום בפקק בין שני אוטובוסים ומשאית...

זה לא ניחוח, זה זהום סביבתי...

הציבור התייחס בהבנה לחובבי הכרכרה של מונטיפיורי והמכונית של וויצמן

אבל כשאוטובוסים ומשאיות פולטי גאזים רעילים ינועו עם שלטי אספנות...

הציבור יפסיק(זמנית) את מלחמתו באנטנות הסלולריות- ויתפנה למלחמתו בנו.

ולצערי הוא יהיה צודק

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אתה קצת נסחף, לדעתי.

כמה רכבי אספנות כבדים תראה על הכביש?

התקנה אומרת שאסור לבעל רכב אספנות להשתמש בו לצורך עיסוקו, ורכב כבד הוא לא בדיוק הדבר הכי שימושי לנסיעות לסידורים בעיר תוך ניצול לרעה של הטבות האספנות...

אני לא רואה איך רכבים כאלו יסתובבו סתם על הכבישים למעט בדרך אל או מאירוע אספנות.

מלבד זאת - כמות הרכבים האלו בגיל הזה שקיימים וכמות המשוגעים לדבר שיש להם את המקום והמשאבים לשפץ כזה רכב היא זעומה. אף אחד לא ירגיש בהם, ומי שכן יראה אחד כזה על הכביש - המחזה הנדיר רק יעלה בו רגש נוסטלגי, ולא מעבר.

פורסם
פעם מועדון ה5 הדיף ניחוחות של פעם....

צרוף משאיות ואוטובוסים היה מעשה לא נבון...

בתור מי שנתקע היום בפקק בין שני אוטובוסים ומשאית...

זה לא ניחוח, זה זהום סביבתי...

הציבור התייחס בהבנה לחובבי הכרכרה של מונטיפיורי והמכונית של וויצמן

אבל כשאוטובוסים ומשאיות פולטי גאזים רעילים ינועו עם שלטי אספנות...

הציבור יפסיק(זמנית) את מלחמתו באנטנות הסלולריות- ויתפנה למלחמתו בנו.

ולצערי הוא יהיה צודק

אלא אם כן אולי, יקפידו לא להשתמש ברכבי אספנות בשימוש יום יומי, אלא רק לצורכי פנאי ותחביב? וגם אז....

זכותך לחשוב כי צירוף אוטובוסים ומשאיות למשל, מימי קום המדינה , שחלקם אף נטלו חלק במשימות שקשורות לכך דינם מוות!!! ואתם גם המורשת ההיסטורית הקשורה, ביפן למשל נוטשים את הזקנים בישימון כי הם לא מועילים ומהווים טרחה ומטרד, או לחילופין אולי כדאי לבטל את ל"ג בעומר כי העשן מזהם.

לדעתי האישית בלבד , לבוא עם נבואת זעם כזאת ו "להטפל" דווקא לרכבי אספנות? כאשר בד בבד אתה מציין את האנטנות הסלולריות שאני אתך במאת האחוזים, מה עם נסויים גרעיניים? האם זה באותה רמה??? יכולתי להמשיך , אולם אני עדיין עם מצב רוח טוב וחיוך מרוח בזכות איל ומסע עולמי מלפני דקות מספר, לדעתי האישית שוב, הייתי גורסת כי נסחפת קצת.

אירית

אירית

ATOMIC 1.jpg

ATOMIC 2.jpg

ATOMIC 3.jpg

פורסם

תודה למרגיעים.

כבר הייתי מבועת. לרגע חששתי משהוא יטען

שאם לכבשים מותר להפליץ ולהרוס את האוזון (בניו זילנד)- גם למשאיות בארץ הקודש מותר.

אבל רווח לי(לך תתדיין עם פלצנות) בומבה אטומית זה ליגה אחרת..

תודה על השדרוג בדיון

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...