Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מייעץ לבחור שאני מכיר בנוגע לרכישת רכב...(ולכן אני גם צריך את הייעוץ שלכם :wink: )

הרכב הוא גולף MK3 שנת 97 יד 1 עם 136 אלף ק"מ מנוע 1.6 100 כ"ס אוטומט.

פרשנויות,עצות ודעות יתקבלו בברכה!

Bdika.jpg

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב שלא טופל כראוי, הוזנח שהגיע למצב כזה במיוחד גולף ועוד משנת 97, הכל שחוק ולא תקין, אפילו הפנסים.

תתרחק ממנו ותחפש אחת אחרת...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
רכב שלא טופל כראוי, הוזנח שהגיע למצב כזה במיוחד גולף ועוד משנת 97, הכל שחוק ולא תקין, אפילו הפנסים.

מה אתה אומר...? :roll:

הרכב יצא טוב מאוד, אפילו מצוין, לגילו.

רק יישור קו כללי לצורך ראש שקט וזהו.

בהצלחה.

משכנתא זה קל

פורסם

מה אתם צוחקים?

הכל מסומן כלא תקין ועוד יותר גרוע ממה שכתוב שם...

ה bmw שלי משנת 83 קח לבדיקה היא תיצא הרבה יותר טוב.

זה ישור קו שיעלה חצי מהאוטו...

יד ראשונה שהוזנחה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הרכב בסדר.

תחליף בלמים ותעשה טיפול גדול (וגם צמיגים אחוריים ופנס) וסע לשלום..כרגיל הרוב חרטה ברטה של בדיקות המכון.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

כרגיל בבדיקות כאלו הרכב יוצא שחור (למרות שרוב הסיכוים שהצבע שלו לבן :-) ).

למי שלא מבין במכוני הבדי(ח)קות,אז מדובר בבדיקה רגילה עם הכסת"ח הרגיל,יש לזכור שחלק מהערות של הבדיקות משתנה בהתאם לשנה ולק"מ של הרכב.

באמת הייתי מוריד על תיקון מע' הבלמים וגם על הצמיגים.

הדבר היחיד שבאמת היה מפחיד אותי זה הגיר האוטמטי,מנסיון של רכב של חבר כמו גם מעיון בפורמים ניתן לראשות שהרבה גירים אוטמטים של הגולף 1,6 לא מחזיקים מעל 150K.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
שלום!

אני מייעץ לבחור שאני מכיר בנוגע לרכישת רכב...(ולכן אני גם צריך את הייעוץ שלכם :wink: )

הרכב הוא גולף MK3 שנת 97 יד 1 עם 136 אלף ק"מ מנוע 1.6 100 כ"ס אוטומט.

פרשנויות,עצות ודעות יתקבלו בברכה!

• אתם ממשיכים לחיות באשליות ולפעול לפי האינטרסים של מכון הבדיקה!
  • תחשוב בהיגיון, אם היו כותבים שהכל פיקס איך היית חוזר לשלם להם עוד 430 ש"ח??
  • זו הפרנסה שלהם, עזוב שטויות שיקנה את האוטו.
  • אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
מה אתם צוחקים?

הכל מסומן כלא תקין ועוד יותר גרוע ממה שכתוב שם...

ה bmw שלי משנת 83 קח לבדיקה היא תיצא הרבה יותר טוב.

זה ישור קו שיעלה חצי מהאוטו...

יד ראשונה שהוזנחה.

אתה ממש טועה... אני יכול להבטיח לך שהרכב שלך שנת 83 ייצא גרוע באותה מידה (אם לא בהרבה יותר גרוע) מהרכב הנדון. וזאת - מבלי לראות ולהכיר את רכבך.

אתה יודע למה? כי כמעט כל מה שרשום בבדיקה הוא כסת"ח רגיל. רכב שנת 83 ייצא שחור משחור...

לפותח הת'רד - הייתי מציע לך לקחת את הרכב למוסך שמכיר טוב מאוד את הרכב, ולא תקשה למצוא מוסך כזה - יכולים להמליץ לך פה בפורום, ושייעצו לך ויבדקו ויחוו דעה יותר מקצועית, משקפת ואמיתית ותוכל לקבל גם הערכת מחיר לתיקון.

פורסם

אני לא ממש קשור לקנייה הזאת,אני רק על תקן יועץ.

אחרי הבדיקה כבר לקחו את האוטו למוסך VW וקיבלו חוות דעת (האוטו בסדר יחסית לשנת ולק"מ..הבלאי סביר)

וקיבלו הצעות מחיר על תיקון כל מיני דברים...

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

שורפת שמן? נזילות שמן? בעיה בתזמון? חלקי פח מחוברים בברגים? החלפת הילוכים לקויה ונזילת שמן?

אפילו אם רק דבר אחד נכון באמת מכל הרשימה שעשו במכון בדיקה, זו כבר סיבה טובה לא לקנות את העגלה.

• תוכן חדש...