Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הייתם מכלילים בשידרוג שכזה?

יש לי פיאט אונו כם אלטרנטור 55 אמפר ומצבר 65 אמפר/שעה (אם אני לא טועה).

כמובן שזה אומר שאני מוגבל פחות או יותר למערכת עם הספק של סביבות ה 750 וואט בהנחה והמגברים הם בעלי 60 אחוז נצילות.

מה זה אומר "שיפוץ" אלטרנטור? כמה זה אמור לעלות וכמה מרוויחים מזה?

האם החלפת המצבר לבדו תוסיף משהו?

מה עוד אפשר/צריך לעשות?

תודה מראש

רום.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני רק יוסיף שאלה לשאלה חבל לפתוח עוד ת'רד...

ראיתי בשארקס שידרוג מערכת החשמל ובגדול הבנתי שזה לחווט מחדש את החשמל ברכב עם חוטים שונים...

זה עוזר? מישהו ניסה את זה ?

כמה אפקטיבי הדבר הזה?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

טוב אז ככה...

יש 2 אפשרויות או להחליף את האלטרנטור או להגדיל אותו שזה לא ממולץ.

אלטרנטור חזק רק הוא יוכל להוציא לך 14.4V עם מזגן ואורות ומערכת דולקת באוטו המקורי אין מצב בחיים.

מצבר יותר גדול יעזור לך אבל עדיין הוא עוזר לך רק שיש מפל מטח שיורד מתחת ל12V כי זה מה שהוא מספק.

אלטרנטור חדש אתה יכול להביא בסביבות 800-1000 של 90-100 אמפר תלוי מה יכנס לך.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אם אני לא טועה, אם מחליפים אלטרנטור לאחד חזק יותר צריך להחליף גם מצבר במקרים מסויימים לא?

אגב, בנוגע להחלפת הכבלים. החלפה של הכבלים לכבלים עבים יותר תשפר את בקצת (פחות התנגדות לכבלים), או לפחות ככה הבנתי, כמה זה יעיל? לא ידוע. אבל כטיפול התחלתי (לפני החלפת אלטרנטור במאות שקלים) לדעתי זה כדאי.

פורסם

למה ה"שיפוץ" לא מומלץ? אני לא הולך על SPL ואלפי וואטים. אני רק רוצה שהמערכת תיתן לי באיזור ה600 W RMS (כמובן שבעולם האמיתי אני לא מגיע לזה בחיים).

זה אומר שמבחינת הספק מהמצבר אני צריך בערך: 75 אמפר (ב 13.5 וולט), שיפוץ לא יעזור לי?

אופל קורסה 2003

פורסם

אמרו לי בקום איזה שהחלפתי הכי טוב זה אלטרנטור שאתה קונה כבר חזק ולא לקחת את שלך ופשוט להגדיל אותו.

אלטרנטור של 90 אמפר אני יכולתי להשיג ב600 אבל זה +עבודה אבל זה שטויות עדיין.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אבל בדיוק החלפתי לפני פחות משנה לאלטרנטור חדש.

מה זורקים אותו? או שאני מקבל החזר מסויים?

אופל קורסה 2003

פורסם

כפי שזה נראה עכשיו:

מונו של 400 ואט.

ו4 ערוצים של 300 ואט.

מבחינת רכיבים, רמקולים של CDT מוגברים אקטיבית מה 4 ערוצים וסאב כלשהו עדיין לא ברור מהמונו.

אופל קורסה 2003

פורסם

ברור! אני לא הולך לעשות כלום אם אין בעיה.

אני שואל יותר כידע ובמקרה וכן יש בעיה שאני ידע לאיזה "נזק" לצפות...

הנתונים הם ההצהרות של החברות קאדנס/פרופייל/היפוניקס/לפסוניק. תסיק מה שתסיק :)

אופל קורסה 2003

פורסם

ברור ש RMS. לגבי תקן, אף אחת מהחברות האלו לא משתמשת ב CEA 2006, טוב או רע? עניין אחר...

אופל קורסה 2003

פורסם
אני רק יוסיף שאלה לשאלה חבל לפתוח עוד ת'רד...

ראיתי בשארקס שידרוג מערכת החשמל ובגדול הבנתי שזה לחווט מחדש את החשמל ברכב עם חוטים שונים...

זה עוזר? מישהו ניסה את זה ?

כמה אפקטיבי הדבר הזה?

שידרוג מערכת החשמל יכול להיות אלטרנטור, מצבר, חיווט. שדרוג של החיווט בתא המנוע יכול לעזור במיקרים מסויימים אבל לרוב בשל האורך הקצר של הכבלים השיפור הוא די זניח. מה שיותר חשוב הן נקודות המגע של הכבלים ושווה לפעמים לחדש אותן.

פורסם

שיבי,אם המונו שלך הוא קלאס D לא צריכה להיות לך בעיה מיוחדת,

גם ברכב שלי יש אלטרנטור 55 אמפר והוא מחזיק יופי(אין נפילות מתח מיתחת ל-13.5V)

מונו של קיקר 600.1(שנותן 735 וואט) ומגבר שני ערוצים של פייז(150X2 וואט)

לפני שהבאתי את המונו הפייז(קלאס AB)היה בברידג' ונתן לסאב 525 וואט בגישטר ואז היו לי נפילות

מתח מטורפות(הגיע ל-11.8V) כך שלדעתי לא תהיה לך בעיה מיוחדת.

גם אני בזמנו שקלתי החלפת מערכת החשמל ברכב אבל הבעיה היא שהחלפת אלטרנטור בלבד לא

מספיקה וצריך להתאים את מערכת החשמל אל אלטרנטור חזק יותר(תלוי בכמה יותר חזק אבל ברכב עם אלטרנטור של 55 אמפר אי אפשר לשים 90אמפר בלבד),בסופו של יום החלטתי ששדרוג כזה

לא משתלם גם כספית וגם בגלל שבסופו של דבר הרכב לא ישאר לעד ולכם תחשוב על המקרה שלך אם

זה ישתלם לך.

• תוכן חדש...