Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף או A3

Samiro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב -

או גולף 2002 1600 גיר רגיל

או אוודי 2001 1600 גיר רגיל

מה כדאי - איפה הבלאי יותר גבוה ... המחיר שלהם דומה

הבעיה היא לבחור בין A3 ל GOLF - תודה

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אם אתה קונה ג'ניריישן אז גולף ללא ספק גולף

אם לא זה כבר משחק של עיצוב....האודי ברוב דגמיה מעט יותר מפוארת בפנים...היא יותר קלה ב40 קילו נדמה לי....סך הכל זה רכב נורא דומה והעיצוב יכריע...כך שאם אתה אוהב רכב "פוזה" אודי טוב יותר

פורסם

זה אותו רכב באריזה קצת שונה.

סה"כ שניהם רכבים טובים מאוד.

לאודי יש יתרון בתדמית והיא גם נוסעת יותר טוב עקב היותה קלה יותר ב150+ קילו מהגולף.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
אם אתה קונה ג'ניריישן אז גולף ללא ספק גולף

אם לא זה כבר משחק של עיצוב....האודי ברוב דגמיה מעט יותר מפוארת בפנים...היא יותר קלה ב40 קילו נדמה לי....סך הכל זה רכב נורא דומה והעיצוב יכריע...כך שאם אתה אוהב רכב "פוזה" אודי טוב יותר

רק 40?

לי זכור שמשקל הגולף הוא משהו כמו 1250 והאודי לעומת זאת משהו כמו 1100... :roll:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

לגבי הבלאי

איזה יותר חזקה לאיזה מהן מנוע חדיש יותר

וכן אני קונה ג'נריישן.

שימו לב גם שהאוודי ישנה יותר בשנה - כי התקציב שלי מוגבל

פורסם

אין באודי ג'ניריישן.....

אז תקנה גולף, כי מדובר בחבילת איבזור מאוד נדיבה הג'ניריישן סאן רוף מושבים ספורטיביים ג'נטים 16 עם חתך 205

בקיצור....לדעתי לאור הנסיבות עדיפה הגולף, מנועים גירים וכל החרטות זהים...אותם מכלולים אם יצא לך לפרק חלקים של גולף היית רואה שמוטבע על כולך VW OOOO (תחבר בין הטבעות:D:D:D)

פורסם

**עריכה - אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, זה סתם מכביד על השרשור**אין באודי ג'ניריישן.....

אז תקנה גולף, כי מדובר בחבילת איבזור מאוד נדיבה הג'ניריישן סאן רוף מושבים ספורטיביים ג'נטים 16 עם חתך 205

בקיצור....לדעתי לאור הנסיבות עדיפה הגולף, מנועים גירים וכל החרטות זהים...אותם מכלולים אם יצא לך לפרק חלקים של גולף היית רואה שמוטבע על כולך VW OOOO (תחבר בין הטבעות:D:D:D)כן את זה ראיתי OOOO VW

לג'נריישן התכוונתי הגולף - למה לאוודי 3 דלתות 1600 אין סנרוף?

ואיך נקרא הדגם שלהם ?

כמו ג'נריישן בגולף מה השם של האוודי

פורסם

**עריכה - אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, זה סתם מכביד על השרשור**אגב,מכרת את האוטו? איך היו התגובות כשראו לגו במכסה מנוע? :)בת קנת האת האוטו ואתה לא תאמין איזה התלהבות היתה לה בעיניים

ואחרי שהיא קנתה היא התקשרה אלי 100 פעם לשאול דברים

ממש מבסוטית מהאוטו ומהצביעה תאמין לי :)

פורסם

מה ההתלבטות בכלל ?!?!

ברור שA3 ! לא חשוב באיזה מנוע מדובר היא תמיד עדיפה על הטנק/גולף איך שתרצה לקרוא לה ! גולף 1600 זה מעל 1250 קילו עם משהו כמו 100 כוח , זה עגלללללללללללללה מתההה !

האודי לעומתה שוקלת 200 קילו כמעט פחות (מתחת ל1080 קילו זה בטוח...) ונוסעת הרבה יותר טוב ממנה !

XJR

פורסם

לדעתי זה תלוי בצרכים שלך...

אם אתה מחפש פוזה אז האאודי

אם נוחות חשובה לך אז הגולף ג'נריישן...לא כי האאודי לא נוחה פשוט הג'נריישן יותר מפנקת

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

• תוכן חדש...