Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב :)

לאחרונה ראיתי הונדה אקורד שנת 87 (יבוא אישי כנראה) מנוע 2000 סמ'ק קרבורטור, גיר אוטומטי. הרכב הוא יד ראשונה (הרכב הוא עם פנסים נפתחים כמו במאזדה 323f שלי)

עכשיו לאחר יום שלם של חיפושים לא מצאתי מידע בכלל על הרכב הזה...

השאלה שלי האם למישהו יש מידע/ניסיון עם הרכב הזה??

איך הוא נחשב בתור רכב בשנים הללו? אמין? מהיר?

* לגבי חלקים הבן אדם אמר לי שהחליף רק משאבת מים ודלק כול השנים שהרכב אצלו (יד ראשונה להזכיר) ואותם הוא הזמין מחו'ל דרך מוסך וולו הונדה...

האם מישהו יודע האם ניתן להשיג חלפים לרכב בארץ?

והאם המנוע,גיר ושאר מכלולים זהים לרכב אחר בארץ (כגון האקורד שנים 92-3 וכו..)

*הרכב עצמו נשמע מפנק..נעילה מרכזית,הגה כוח,חלונות חשמל,מזגן,בקרת שיוט..

תודה רבה לכול העוזרים :)

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

אין, לא היו ולא יהיו רכבים כאלו בייבוא סדיר בארץ, מה שאומר שאחרי התאונה הקטנה הראשונה תגלה שלהזמין גריל/כנף/דלת יכול לקחת כמה חודשים, אם בכלל. ואז? יש לך רכב מושבת...

מעבר לזה, אני בספק אם למישהוא יש כאן נסיון עם הרכב הזה. המלצה שלי - חפש רכב אחר, שהגיע בייבוא סדיר. לרכבים ישנים קשה מ-א-ו-ד למצוא חלקי חילוף חיצוניים או מכאניים אם הם הגיעו בייבוא אישי, במיוחד אם לא הגיעו דגמים אחרים של אותו יצרן באותן שנים (ואז לא ניתן להתאים חלק מדגם אחר של אותו היצרן, מה שבד"כ ניתן לעשות).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

במקרה הטוב מדובר בדגם הזה.

http://www.carfolio.com/specifications/models/id/?id=28952

המכלולים ממש לא זהים.

לדגם 92 136 כ"ס והינו אוטו משופר מפואר ושונה לחלוטין מקודמו.

אני אישית דוגל ותמיד חולם על אוטו נדיר ומיוחד שלא רואים בכבישים.

אם אתה שרוט וחם לך עליה ולאט לאט תנסה לשפר ולהביא חלקים.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

מדובר בדגם מאד נפוץ בארה"ב, להשיג חלפים לא תהיה בעיה - זמן האספקה ישאר בעיה.

המכללים שונים מהדגמים של תחילת שנות ה-90 (הדגם של תחילת שנות ה-90 הוצג ב-89)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לגבי חלקים הבן אדם אמר לי שהחליף רק משאבת מים ודלק כול השנים שהרכב אצלו (יד ראשונה להזכיר) ואותם הוא הזמין מחו'ל דרך מוסך וולו הונדה...

האם מישהו יודע האם ניתן להשיג חלפים לרכב בארץ?

להשיג חלפים לא תהיה בעיה - זמן האספקה ישאר בעיה.

על סמך הנסיון שלי - תופתע מרמת הפתיחות של מאיר לגבי הזמנות מחו"ל. אמנם הרכב שלי לא ביבוא אישי (וגם לא חדש) אבל חלק גדול מהחלקים המכניים שלו הם ייחודיים לדגם ואינם מצויים על המדף. וכל דבר שרציתי, כ-ל חלק,אפילו אם לא יובא לארץ מ-ע-ו-ל-ם (וכבר הזמנתי כמה וכמה כאלה, כן , פתחו לי מק"טים...) כל עוד יש עליו מק"ט הונדה, קיבלתי. ותוך שבוע גג. ובלי לשלם משלוח מחו"ל ושאר ירקות כמו אצל כל מיני יבואנים אחרים.

הערה חשובה: במקרה כזה, חשוב לדייק בפרטי ההזמנה כדי שלא יווצר מצב שבו "תתקע" עם חלק לא מתאים.

פורסם

ב"מאיר" אין בעיה להשיג חלקים גם לוולוו משנות השישים - הכל עניין של מחיר וסבלנות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...