Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב: בסביבות 15,000

אמין, חסכוני בדלק, תיקונים ואחזקה, כמובן קילומטראז נמוך כמה שיותר (לא יותר מ140), כנ"ל ידיים (עד 3), שנת ייצור מ-1993 וחשוב מאד מזגן טוב.

כמובן שאני חושבת על סוזוקי סוויפט, דיאטסו שרייד והייתי רוצה לדעת מה אומרים על פורד פיאסטה, האם יש דגמים בעייתיים בשנים 93-96? הציעו לי 93 שנראת טוב לפי הקריטריונים שלמעלה, אז מה אתם אומרים? תודה, מיכל.

פורסם

בסדר, אתגמש, למרות שיש לי זמן לחפש מציאה(איננשאלה) ועוד שאלה, האם מחירון של דיסקרברי אמין? יש עוד מחירונים חינם בנט? והאם יש סיבה להעדיף אוט' על פני ידני, חוץ מנוחות. אני מעדיפה ידני בגלל הדלק אבל קשה למצוא.

פורסם

רוב השוק מסתמך אך ורק על המחירון של לוי יצחק, לטוב ולרע.

אין סיבה להעדיף תיבת הילוכים אוט' על ידנית פרט לנוחות. אולי העובדה שלא צריך להחליף קלאצ', אבל זה זניח לעומת החסרונות - צריכת דלק גבוהה יותר, ונטיה יותר חזקה לתקלות - מערכת הרבה יותר מורכבת מאשר הגיר הידני.

שיפוצו של גיר אוט' זה בד"כ עסק יקר.

ידני לא קשה למצוא - תלוי מה את מחפשת. למשל פיאסטה youth שהציעו לך, ואני מצטרף להמלצה - יש אך ורק עם גיר ידני.

• תוכן חדש...