Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד אוץ על 999,999

shayel007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה.

שאלה שמענינת אותי ולא הייתי בטוח לגביה.

מה קורה כאשר המד אוץ מגיע ל 999,999 האם הוא נשאר על 999,999 או שהוא מתחיל לספור שוב

מ - 0?

(אני חושב שזה סופר שוב מ 0 כי סך הכל זה גלגלי שיניים, אבל אני רוצה להיות בטוח.)

ושאלה נוספת שיותר מתקשרת לאספנות האם יש פה אנשים שהמד אוץ שלהם ברכב הגיע ל 999,999?

ואם כן כמובן האם הוא התאפס והחל לספור שוב מאפס או שהוא נשאר על 999,999 ובאיזה רכב מדובר?

אני יודע שזאת שאלה קצת מגוחחת, תודה לעונים.

שי-אל.

פורסם

אחרי ה 999999 זה מתאפס.

לי התאפס הרבה כי בפורד יש רק 5 ספרות, ז"א כל 100,000 ק"מ הספרות מתאפסות.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
מזכיר את הפרק של אל בנדי עם הדודג' שלו...

:-D

כן ואללה אני זוכר שהיה לאל בנדי את ה OLD DODGE (כמו שהוא כינה אותה) בסדרה נשואים פלוס

ואז זה התאפס לו, חחחח.

פורסם

זה לא סתם התאפס לו.

הבטיחו לו שהוא יקבל וייפר מתנה אם הוא יאפשר לצוותי הצילום לצלם את הספידומטר מתחלף מ999,999 ל 000,000 , ואז הוא שמר על הרכב כל הלילה ובסוף נרדם על הבלם יד... ובבוקר התגלה

000,001....

אחד הפרקים הגדולים :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

באמת פרק קורע!

אני חושב שעשו את זה, כי לא האמינו שהסוג של הדודג' האלה מסוגלות להגיע למספר ק"מ שכזה!

אכן אחד הפרקים הגדולים.

גם הפרק שהוא נכנס למכונת השטיפה ומצא עוד דודג' ישנה שלו שנעלמה שם לכמה שנים :)

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

זה לא היה עוד דודג' ישנה שלו

הוא איבד את הדודג' שלו בשטיפה כי הוא לא ידע שהיא אדומה

וברגע שהבטיחו לו וייפר תמורת בדודג' שהם איבדו, בטענה שהיא הייתה בעלת ערך סנטימנטלי,

אחרי שהוא היסס קצת, הוא אמר שהוא מסכים. ובאותו רגע נכנס אחד העובדים ואמר שהוא מצא את האוטו שלו - והוא גילה שיש לו אוטו אדום :)

ובקשר לפרק עם המד אוץ - אם תיזכרו טוב, אתם תזכרו שבסוף הפרק הוא יצא לטיול בארה"ב עם האוטו כדי להביא לו את מד האוץ שוב ל999,999 :)

הסדרה הזאת היא ממש יצירת אמנות :)

פורסם

היי תשובותי בגוף שאלותיך.

שלום חבר'ה.

שאלה שמענינת אותי ולא הייתי בטוח לגביה.

מה קורה כאשר המד אוץ מגיע ל 999,999 האם הוא נשאר על 999,999 לא, או שהוא מתחיל לספור שוב

מ - 0? כן.

(אני חושב שזה סופר שוב מ 0 כי סך הכל זה גלגלי שיניים, אבל אני רוצה להיות בטוח.) כעת אתה בטוח.

ושאלה נוספת שיותר מתקשרת לאספנות האם יש פה אנשים שהמד אוץ שלהם ברכב הגיע ל 99,999? כן.

ואם כן כמובן האם הוא התאפס והחל לספור שוב מאפס או שהוא נשאר על 99,999 ובאיזה רכב מדובר? כאמור, חזר ל-0. המרצדס שבסימלון מימין למשל . . .

אני יודע שזאת שאלה קצת מגוחכת, ממש לא. תודה לעונים. בבקשה ויום טוב, אבי.

שי-אל.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אחרי ה 999999 זה מתאפס.

לי התאפס הרבה כי בפורד יש רק 5 ספרות, ז"א כל 100,000 ק"מ הספרות מתאפסות.

רק אצל פורד זה חמש ספרות , הם פשוט לא תיכננו שהמנוע יעבוד יותר ממאה אלף ק"מ :-P

בקשר לדוד'ג דארט של אל בנדי , הגיוני דווקא שמנוע 4 ליטר שמוציא 113 כ"ס יעבוד כל כך הרבה זמן

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הייתה לנו משאית פורד1984 עשתה 3 מיליון ק"מ

בהתחלה רציתי לשמור לאספנות אבל בגלל שלא שמרנו על תעוד היה ברור שלא נוכל להוכיח את זה

מכרנו אותה בפרוטות....

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
זה לא היה עוד דודג' ישנה שלו

הוא איבד את הדודג' שלו בשטיפה כי הוא לא ידע שהיא אדומה

וברגע שהבטיחו לו וייפר תמורת בדודג' שהם איבדו, בטענה שהיא הייתה בעלת ערך סנטימנטלי,

אחרי שהוא היסס קצת, הוא אמר שהוא מסכים. ובאותו רגע נכנס אחד העובדים ואמר שהוא מצא את האוטו שלו - והוא גילה שיש לו אוטו אדום :)

ובקשר לפרק עם המד אוץ - אם תיזכרו טוב, אתם תזכרו שבסוף הפרק הוא יצא לטיול בארה"ב עם האוטו כדי להביא לו את מד האוץ שוב ל999,999 :)

הסדרה הזאת היא ממש יצירת אמנות :)

there were 2 bolonies !!!

:)

פורסם

מענין אם אל בנדי עדין מנסה לאפס את המד אוץ!

109gallery_81978.jpg

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...