Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו הודעה ראשונה שלי בתחום האודיו בפורום, אין לי יותר מדי ידע בתחום, אז נא להגיב ברחמנות בבקשה :roll:

לאחרונה רכשתי פורד פוקוס (משנת 2000) ואני מעונין לשדרג מעט את מערכת האודיו (כרגע רדיוטייפ של סוני)-

הכוונה להתקין רדיו דיסק (ללא מחסנית בבגאז') + 4 רמקולים, כנראה ב- 4 הדלתות (כן, אני יודע שזה מגביל את האיכות). הדרישות די פשוטות כנראה מבחינת שמע- המוזיקה המושמעת נעה מרדיו, דרך שירי ילדים ועד לייעוד האמיתי- פופ/רוק כולל רוק מתקדם שמקורו מספר עשורים אחורה (יעני, פינק פלויד לדוגמא). בקיצור, לא נסיעה בפול ווליום עם חלונות פתוחים, אבל אני בכל זאת מחפש איכות בסיסית.

היום ראיתי במקרה ברדיו-נע ברעננה את האופציה הבאה:

-----------------------------------------

מערכת דיסק JVC G115 (ללא תמיכה ב- MP3)-

790 ש"ח.

קיים גם דגם יקר מעט JVC G415 (עם MP3 + שלט):

כ- 880 ש"ח. 90 ש"ח לא ישברו אותי אך אין לי גם צורך מיוחד בפונקציות העודפות הללו.

רמקולים לדלתות מקדימה 5x7" - MAC AUDIO 130W

390 ש"ח

רמקולים לדלתות מאחורה מתוצרת מאגנאט 5.25" 80W -

235 ש"ח

לדברי המוכר אלו מידות הרמקולים שנכנסים בדלתות (טרם פירקתי אותן כדי לאמת זאת).

שאלות ותהיות:

-----------

1. האם אני מפספס משהו בסיסי במפרט של המערכת שאני מחפש? טוויטרים אולי? האם צריך להשקיע יותר באופן יחסי ברכיב מסוים - רמקולים/יחידת מקלט?

(...וחשוב גם שהיחידה בקונסולה תהיה שחורה!)

2. איך נשמעת ההצעה שקיבלתי במבחינת איכות ומחירים? בפרט- האם הרמקולים שפורטו איכותיים? מעולם לא שמעתי על היצרנים הללו.

3. האם מישהו מכיר את החנות הזו "רדיו נע" בהיבט של איכות התקנה?

יש למישהו המלצות אחרות באיזור השרון/מרכז?

תודה מראש, דרור.

פורסם

OK, ננסה גם הפוך:

האמת, לא ממש חשבתי עד הסוף על תקציב עדיין,

אבל בוודאי מדובר על משהו כמו 150-200$ ליחידת הראש (בעברית - עד כ- 900 ש"ח)

ובערך $100 נוספים ל- 4 רמקולים (עד כ- 500 ש"ח) - מקסימום אסתפק בשני רמקולים איכותיים בשלב ראשון ואוסיף צמד נוסף בהזדמנות.

בכל מקרה, אוכל גם להסתדר עם חריגות קטנות כלפי מעלה בתקציב אם ישנו את התמונה משמעותית.

תודה, דרור.

פורסם

מפריע לך HU משומש ?

אם לא תחפש פה פיוניר סידרה 7\5 משומש.....

רמקולים קידמיים פולס

בעתיד שיהיה קצת כסף אתה יכול להוסיף 6\9 מאחורה שיתנו מעט באס...וזהו

תהנה

• תוכן חדש...