Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית יד 2 או 3, ידני, בין 30-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

1.אשמח לקבל כמה רעיונות לשמות של דגמים המתאימים כרכב יד שניה או שלישית, רצוי יפאנית (נאמר לי מספר פעמים כי הן הכי אמינות וגם שומרות על ערכן). חשוב: מגבלת המחיר 30-35K, ידנית, צריכת דלק זולה ואחזקה נוחה (פחות חשוב: הנאת נהיגה או עיצוב יפה וחדיש). השימוש: לרוב לנסיעות בתוך העיר.

2. מהי הדעה הכללית על פולו - גולף? האם היא אמינה? ואיך צריכת הדלק?

3. כל ייעוץ נוסף יתקבל בברכה - כמו לדוגמא, למי יש כריות אויר, ABS, וכל אמצעי בטיחות חשוב אחר.

תודה למשיבים,

תום.

פורסם

הייתה לי פולו במשך 3.5 שנים , היא הייתה די אמינה ולא סבלה מתקלות רציניות למעט טיפולים במוסך וחלקים שהתבלו באופן טבעי (צמיגים , ברקסים , רצועת תזמון הוחלפה לפי הספר )

עכשיו מבחינת בטיחות , פולו כשהתחילה ב-96 קיבלה 3 כוכבים במבחן ריסוק , הדגמים החדשים מקבלים ציון של 4 כוכבים

הבטיחות האקטיבית כוללת abs וכריות אוויר

חלקים במחיר ממוצע זמינים מכל הבא ליד , גם שוק התחליפיים עומד לרשותך

אני ממליץ

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
לנציה תמא/דדרהאלפא 146/145

אתה קונה בפחות מהסכום שציינת ונשאר לך כסף לישור קו ולשטויות

אחזקה נוחה

איפה זה מסתדר? :?

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...