Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוסטין מטרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהורים טובים לכולם

אני חושב לקנות אוסטין מטרו לשימוש יומיומי עד אשר התקציב יאפשר לרכוש אוסטין מיני

ואז המטרו תלך לחלקים

רציתי לשאול אנשים שהיו בעלים של מטרו,

איך המכונית מבחינת אמינות ?

פורסם

מדובר ברכב שהמחיר שלו בשוק הוא בסביבות ה500 ש"ח.

היה לי חבר שקנה כזאת, וברגע ששבקה, פשוט קנה עוד אחת, בסופו של דבר הצטברו אצלו 4 אוסטין מטרו,

מה שאיפשר לו להתמקד באחת וכל פעם לתקן אותה תוך שימוש בחלקים מהג'אנקייה שהצטברה אצלו.

בסוף הוא שילם לאיזה גרר שיזרוק את כולן איפשהו :-D

השורה התחתונה: אי אפשר לדבר על אמינות במכוניות כ"כ זולות ודיי שחוטות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כרכב חדש היתה המטרו אמינה למדי (שנתיים ו 40,000 ק"מ). מרווחת חזקה וחסכונית לתקופתה. אנו נהננו מהרכב בשעתו ואין זכרונות קשים (אם כי בשלב מסויים הלך הגיר ואני חושש שידו של אחי שהיה נהג צעיר ולא ממש מחונן וכשרוני היתה בדבר,מעבר לכך רק טיפולים שוטפים).

מאז עברו הרבה שנים והרבה ק"מ...

היום רוב המכוניות שחוטות,יש להניח שלא טופלו כראוי (יש גבול למה שבעל רכב ישקיע ברכב שווה סביב ה 1000 ש"ח...) וישנם חלקים יחודיים יקרים ונדירים (בומבות למתלים,חלקי פרונט וכיו"ב).

אם אמינות ושקט נפשי חשובים בעיניך,אולי כדאי שתחשוב על אופציה אחרת.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

רציתי לשאול אנשים שהיו בעלים של מטרו,

איך המכונית מבחינת אמינות ?

האוטו הראשון שלי...

כאמור, אי אפשר להתייחס למכונית כל כך ישנה במונחים של אמינות.

באמצע שנות ה-80 נחשבה המטרו למכונית נחותה יחסית למתחרות המובילות (205/אונו) והיא אכן כזו. לשלי היתה נטייה להתחמם והמנוע היה יוצא מכיוון במהירויות מעל 120 (לא שמהירויות כאלו מומלצות במטרו). היא גם לא כל כך היתה עוצרת עם 4 אנשים במכונית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היתה לנו אחת 1300 שנת 90 משנת 2000 - 2003 . מאוד אהבנו. אמינה מאוד. בסוף התחילה בעית התחממות ולא הצדיקה את התיקון.

יש לזכור את בולמי הזעזועים הממולאים גז. אין כמעט מכונית בה הם במצב סביר. ברובם (המוחלט) הבולמים גמורים. כלומר גם מילוי בגז לא יעזור בהרבה. איפו ממלאים היום גז ? בסוף התקופה הנסיעה על הרכב היתה כמעט במו בלונה פארק.

צמיגים יחודים לדגם הזה (בישראל) לכן מאוד, מאוד, מאוד יקרים אם בכלל תמצא.

שוב, חוויה מאוד שווה.

לפי דעתי, תרכוש אחת בכמה מאות שקלים, תסעה בה עד שיגמר הטסט ואז תחליט מה לעשות. גג שרפת 4 יציאות לסרט ...

פורסם

חחחח..אני לא חושב שגם אחרי 5 בקבוקי וודקה הייתי נוגע ברכב כזה..עדיף לרכב על אופניים..ועכשיו ברצינות זה רכב לכל החיים לאקסית שלי היתה כזו לפני 10 שנים ולמרות שהם הורידו כ50% מהמחירון הם לא הצליחו להיפטר ממנו אפילו לא לחלקים.בקיצר שכח מזה . קנה אונו 86.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

כנערים היה לאמא של חבר שלי אחת כזאת ונסענו בא לא מעט, מהזיכרון שלי הרכב לא אמין כלל והרכב היה חדש, כמו שאחרים המליצו לך תחפש אולי פיאט אונו המחירון שלה נמוך יחסית החלפים זולים והרכב לא בעיתי.

פורסם
חחחח..אני לא חושב שגם אחרי 5 בקבוקי וודקה הייתי נוגע ברכב כזה..עדיף לרכב על אופניים..ועכשיו ברצינות זה רכב לכל החיים לאקסית שלי היתה כזו לפני 10 שנים ולמרות שהם הורידו כ50% מהמחירון הם לא הצליחו להיפטר ממנו אפילו לא לחלקים.בקיצר שכח מזה . קנה אונו 86.

האוטו עדיין אצלה אני מוכן לקנות אותו?:-)

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

היתה לי כזו במשך שנה. 1300 מודל 90. הרכב היה אמין מאוד ולמרות כל הקפיצות - לא התפרק. כשקניתי אותו השקעתי 250 ש"ח בהחלפת בוקסות ידית הילוכים ו"ניפוח" של הבולמי זעזועים (הם עם נוזל לא גז) וזהו.

הבעיה העיקרית שלו באחזקה זה צמיגים. המידה ייחודית ורק דנלופ ומישלין מייצרים. אם תמצא זה לא יהיה זול.

הרכב נמכר אחרי שנה בגלל שהוא שבר לי את הגב.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...