Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אם לא יקרה שום דבר בלתי צפוי (הסלמה בהתנתקות, אל קעידה או נצחון של מכבי בכדורגל...) אז ביום שלישי הקרוב 23.8.2005, בשעה 20:45 תשודר התכנית "תל אביב של פעם" במסגרת "מסע עולמי". הדקות האחרונות של התכנית מתעדות, על קצה העדשה והמזלג, את אחד ממפגשי שישי באוניברסיטת תל אביב. צפייה מהנה.

ושתי הערות "קטנות" לסיום: 1. תודה ענקית לכל המלים החמות והמפרגנות של כולכם בשרשור "תשמור על העולם ילד"...ו-2. למישהו יש פגודה למכירה (ולא לשלוח אותי ללוח של קלאסיקאר, הייתי שם)?

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

SL פגודה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
גם אותי :wink:

גילי

וגם אותי, מאז שאני ילד... הרכב שכן שלי, ומוכן לעבור לבעלים חדשים תמורת מעל ל-100K. (וגם אז לא לכל יד...)

בברכה,

גלעד

פורסם
שלום,

אם לא יקרה שום דבר בלתי צפוי (הסלמה בהתנתקות, אל קעידה או נצחון של מכבי בכדורגל...) אז ביום שלישי הקרוב 23.8.2005, בשעה 20:45 תשודר התכנית "תל אביב של פעם" במסגרת "מסע עולמי". הדקות האחרונות של התכנית מתעדות, על קצה העדשה והמזלג, את אחד ממפגשי שישי באוניברסיטת תל אביב. צפייה מהנה.

ושתי הערות "קטנות" לסיום: 1. תודה ענקית לכל המלים החמות והמפרגנות של כולכם בשרשור "תשמור על העולם ילד"...ו-2. למישהו יש פגודה למכירה (ולא לשלוח אותי ללוח של קלאסיקאר, הייתי שם)?

איך 20.45 והחדשות עד 21.15 ??

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
איך 20.45 והחדשות עד 21.15 ??

אורן

בנורמלי החדשות עד 20:45, עם ריבוי חדשות ההתנתקות יתכן והמהדורה תתארך עד 21:15, ויתכן שאם מחר האירועים בחומש ובשא-נור יהיו "מאוד ויזואליים" המהדורה עלולה ל"בלוע" את מסע כאילו לא היה...

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

פורסם
בנורמלי החדשות עד 20:45, עם ריבוי חדשות ההתנתקות יתכן והמהדורה תתארך עד 21:15, ויתכן שאם מחר האירועים בחומש ובשא-נור יהיו "מאוד ויזואליים" המהדורה עלולה ל"בלוע" את מסע כאילו לא היה...
אייל שלום,

האם כבר ידוע מתי תשודר התוכנית היום?

על מנת לצפות בה עלי להתארגן על יציאה מהעבודה וחשוב לי לדעת מתי היא משודרת.

תודה מראש יוני (הירושלמי).

פורסם

שעת תחילת שידור מסע עולמי הערב, יום שלישי 23.8.2005, נקבע ל-20:58 (וכן, יהיו גם פרסומות ופרומואים), הדקות האחרונות של התכנית הנושאת את השם "תל אביב של פעם" מוקדשות למפגש.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

• תוכן חדש...