Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שזכור לי מתחלפת שנת הדגם אחרי החגים ואז יש ירידת ערך רצינית יחסית לכלי הרכב.

האם אני צודק ומתי בדיוק זה יקרה?

תודה מראש למגיבים

מרון

פורסם

הכל תלוי בסוג הרכב, היצע וביקוש וכדומה.

מן הסתם ברגע שחברות ליסינג מוציאות למכירה אלפי מכוניות, וקונות במקביל צי חדש של רכבים אז יש ירידה בשוק המשומשות הפרטיות מכיוון שצי הליסינג נמכר ב20 אחוז פחות מהמחירון והביקוש לפרטיות צולל...

ותלוי גם בדגם.

מכוניות סאלון ופאר למשל צוללות מהר מאוד מכיוון שיש יותר בשר.

ז"א מכונית שנמכרת חדשה ב- 180000 ש"ח מאבדת לפחות כ- 15 אחוז בשנה לעומת משפחתית של 130000 ש"ח שמאבדת כ- 12 אחוז בשנה בממוצע!!!

15 אחוז מ- 180000 = 27000 ש"ח

12 אחוז מ- 130000 = 15600 ש"ח

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

ברמת העיקרון כל חודש.

הירידות היותר גדולות(הכל יחסי) הם לפי מה שאני הבחנתי כאשר מוחלפת שנת הדגם,מאי-יוני, ובתחילת שנה קלנדרית חדשה(ינואר).

פורסם
כשאתה מוכר אותו.

במרוצת השנים הכל תאורטי..במכירה בפועל מרגישים את החור בכיס..... :shock:

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

מניסיון שלי עם הפיאט פונטו זה קרה שתי פעמים בשנה שלושה חודשים רצוף יש ירידה התקופה הראשונה הייתה בחודשים 3-5 והתקופה השניה היתה בחודשים 10-12 .

בברכה שמעון.

פורסם

זה תלוי אך ורק בקריזה של לוי יצחק...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממש אין חוקים בנושא. אני מסכים שזה תלוי בלוי יצחק. ראיתי כבר דברים מדהימים במחירון שלו.

אחת התנודות הגדולות מתרחשת בעת קפיצות בשערי המטבע. כשהיורו המריא זה קרה גם למכוניות. הרכב שלי לדוגמה קפץ למעלה בארבעת-אלפים שח. אחר כך הוא כבר צנח בחופשיות, כי לוי יצחק לא אוהב סיטרואן...

פורסם

ירידת ערך יכולה לקרות כאשר מתגבשת דעה ציבורית שלילית על הרכב (מבחן ריסוק שלא הצליח,תקלות אופייניות חוזרות וקשות,ליקויים שמתגלים באיחור או קריסה של היבואן/היצרן.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...