Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש האחיות

redroze
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שגרשו אותנו כמעט מכל חור ברמת גן וגבעת שמואל, החלטנו אני וחברים שלי לשטוף את המכוניות איפה שאני מחנה את המנטה הבאה שלי (מטעמי בטחון מידע אני לא יכול לפרסם את הכתובת). תהליך השטיפה שלנו אורך כמה שעות טובות ולכן תמיד השכנים מתלוננים על הרעש וכמות המכוניות שתוקעות את החניה.

אני ניצלתי את ההזדמנות בשביל לעשות מפגש ראשון מצולם בין 2 האחיות. אנג'ל (המיועדת לשיפוץ) נראת דווקא טוב מאוד ביחס למצב שבו מצאתי את איזבל (המשופצת). לאנג'ל כרגע אין כלום מתחת למכסה מנוע (שמישהו דאג לחסל את המכסה בצורה אכזרית), היא מוכנה להיכנס לפחח ברגע שיהיה לי את הכסף. ד"א, הכנף הלבנה הגיעה מהמנטה השלישית שכבר לא נמצאת איתנו היום (כל איבריה נתרמו).

1 copy.jpg

2 copy.jpg

3 copy.jpg

4 copy.jpg

5 copy.jpg

6 copy.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עוד תמונות מהשטיפה ...

7 copy.jpg

8 copy.jpg

9 copy.jpg

10 copy.jpg

11 copy.jpg

12 copy.jpg

פורסם

שבוע לאחר מכן, לקחנו את האוטו לקצת תמונות ביפו העתיקה ...

IMG_2662.jpg

IMG_2663.jpg

IMG_2664.jpg

IMG_2665.jpg

IMG_2666.jpg

IMG_2667.jpg

פורסם

התמונות מהממות, נחמד לראות מפגש מנטות :)

קבל ח"ח

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אלעד, איזבל פשוט מדהימה (ד"א הרגת אותי עם השם שלה :lol: ), תמשיך לשמור ככה על המנטות שלך

ואני בטוח שאנג'ל תגיע גם למצב מינט (mint) ואף למצב תצוגה כמו איזבל אם יהיו לך המזומנים!

עלה והצלח, וד"א דבר איתי בה"פ בקשר למה שדיברנו, מפגש אופל וכו' (והעזרה בחלקים..:smile:).

יונתן

פורסם

אלעד,

יפיפיות אמיתיות!

כל הכבוד. מי הנשמה הטובה שדאג לקמט את המכסה מנוע של החומה?

סוף כל סוף יש לי מצלמה דיגיטלית כך שצפה לתמונות תגמול של האחיות לבית משפחת B.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השקעת כל כך הרבה באוטו, לא היית יכול למצא משהו יותר אסטטי משני החבלים שקושרים את המיספר :wink:

אוטו מהמם...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי, יש לי כבר לוחיות חדשות (אספנות), לצערי לא שמתי אותם מפאת חוסר זמן (נכון שזה נשמע טוב? האמת היא שאני פשוט עצלן ואין לי כח לעשות חורים בלוחיות החדשות כדי שישבו טוב על הטמבון) ...

יניב, הבעלים הקודם עשה את זה, כאשר הכבל שפותח את המכסה מנוע מתנתק אופציה אחת היא לקדוח חור במכסה מנוע באזור של המנגנון ואופציה שניה היא לקפל את המכסה כמו שהוא עשה. מה שעצוב הוא שגם המנטה הלבנה (לחלקים) עם מכסה מנוע מקופל ככה שאני צריך לייבא מכסה מנוע.

יונתן, המנטה הזהובה אכן שואפת להיות במצב MINT אבל אם אני אשים את הידיים שלי על המנטה הלבנה מבני ברק (1600 ידנית), אני מבטיח לך שהמנטה החומה תקבל מנוע בריא (בדומה למה שעושים לכל המנטות בחו"ל).

עוד תמונות מיפו ...

IMG_2672.jpg

IMG_2673.jpg

IMG_2674.jpg

IMG_2675.jpg

IMG_2676.jpg

IMG_2677.jpg

פורסם

ואז השמש שקעה וביחד אתה המצלמה התחילה להשתגע (ולכן התמונות בחושך יצאו קצת משוגעות) ...

IMG_2684.jpg

IMG_2696.jpg

IMG_2713.jpg

IMG_2714.jpg

IMG_2698.jpg

IMG_2715.jpg

פורסם

זהו זה ילדים, תמונות אחרונות להיום.

היום (שבת) חזרנו מטיול באשתאול, וזה אומר עוד המון תמונות מדהימות (מחר אני אעלה אותם, נשאיר אתכם במתח). ד"א, המנטה טיפסה את העליות בצורה מכובדת ביותר (כל הדרך הילוך 2-3) כאשר המד חום לא יצא בכלל מהפס הכחול, זה כבוד גדול אם תקחו בחשבון שהמנוע הוא כולה 1200 סמ"ק עם 60 כ"ס על משקל של טון. האמת שדיי היססתי האם לסוע מכיוון שלאחרונה התגלה לחץ עוקה גבוה במנוע ולכן כל מחזירי השמן והאטמים נפרצו והמנטה מסמנת טריטוריה בכל מקום שהיא חונה בו. בקרוב היא תעבור שיפוץ מנוע כמו שצריך. בנתיים שבוע הבא היא חוזרת לפחח למקצה תיקונים וצביעה מחדש של חצי מהרכב (בגלל השריטה שעשו לי).

IMG_2716.jpg

IMG_2717.jpg

IMG_2718.jpg

IMG_2719.jpg

IMG_2730.jpg

פורסם

איזבל יפיפיה..!

זה נורא מעניין,לפני 20-30 שנה,כילד וכנער שאוהב ומתעניין במכוניות הייתי מנהל ויכוחים אין סופיים עם החברים על מכוניות,באותה תקופה חשבתי שהמון מכוניות שהיום ממש עושות לי את זה מכוערות ביותר..

אופל מנטה,סיטרואן גי.אס,פז'ו על כל דגמיה,פורד קפרי,דה שוו/דיאן,פיאט 500/600 (והייתי אוהד מושבע של המותג פיאט),כל האוסטין/מוריס (שאינן קבריולט) וכיו"ב.

היום אני מוצא המון יופי במכוניות הללו ומוצא את הקווים היפים,ה"פרצוף" המיוחד ואת הקלאסי שבהן...

אגב,קשה לי למצוא יופי אמיתי ברוב המיני/משפחתיות הנפוצות היום ואשר בד"כ מגיעות מהמזרח אבל מי יודע,אולי עוד 30 שנה....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
ועוד תמונות מיפו ...

אכן יפו היא המקום לצלם רכבי ישנים אבל הרכבה אזרחים מדת שונה המליצו לי לא להיתקרב לשם עם הסובארו....:confused:

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

יניב, הבעלים הקודם עשה את זה, כאשר הכבל שפותח את המכסה מנוע מתנתק אופציה אחת היא לקדוח חור במכסה מנוע באזור של המנגנון ואופציה שניה היא לקפל את המכסה כמו שהוא עשה. מה שעצוב הוא שגם המנטה הלבנה (לחלקים) עם מכסה מנוע מקופל ככה שאני צריך לייבא מכסה מנוע.

...

אלעד, השתגעת חמודי?

אני אביא לך פחח שיעשה מהמכסה הזה, מכסה מנוע יותר יפה ,חלק ושלם מאשר כשהוא יצא משערי אופל.

אין לי שום בעיה שתייבא אבל זה חלק גדול וכבד וזה יעלה הון.

בנוסף, כמו שאתה בטח כבר יודע, אם החלק לא יהיה בתוך ארגז עץ אז אף אחד לא יסכים לעשות לך ביטוח עליו, מה שאומר שתשלם הון ותסתכן בלקבל חלק פגום/ עקום.

בברכה וקינאה גדולה:wink:

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אלעד, השתגעת חמודי?

אני אביא לך פחח שיעשה מהמכסה הזה, מכסה מנוע יותר יפה ,חלק ושלם מאשר כשהוא יצא משערי אופל.

אין לי שום בעיה שתייבא אבל זה חלק גדול וכבד וזה יעלה הון.

בנוסף, כמו שאתה בטח כבר יודע, אם החלק לא יהיה בתוך ארגז עץ אז אף אחד לא יסכים לעשות לך ביטוח עליו, מה שאומר שתשלם הון ותסתכן בלקבל חלק פגום/ עקום.

בברכה וקינאה גדולה:wink:

יניב

אני לא מנסה להקדים את המאוחר, כאשר אני אגיע לגשר אני אחצה אותו. אם אנג'ל אכן תהפוך למפלצת שאני מתכנן אז כבר נבנה מכסה מנוע מפיבר או משהו בסגנון ...

אם היא תשאר מקורית אז באחת הנסיעות הבאות לגרמניה אני אביא איתי מכסה מנוע (אין לי שום כוונה לשלוח כזה דבר, לייבא רכב שלם יהיה כבר הרבה יותר זול.

משה, אין לך מה לדאוג, אנחנו הגענו בשעות אחר הצהריים וגם לא הייתה תנועה כבדה, שלא נדבר על זה שאף אחד לא העיר לנו שאנחנו חוסמים כבישים/חניות לצורך צילומים (אלא רק שאלו פרטים על המנטה והקוראדו של חבר שלי שגם הצטרפה לתמונות).

• תוכן חדש...