Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ח'ברה,ח'ברה,רגע רגע...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני אהיה יותר מדויק.אני לא טכנאי רכב..אני בסך הכל טכנאי כבלים שמסתובב באיזורים האלה,מתחת לבניינים ולפעמים בחצרות.כל כמה ימים יוצא לי להתקל ברכב נחמד.

הנה כמה רכבים וכתובות,עד לשבוע הבא:

ארלוזרוב 6 פ"ת-כרמל דוכס מתחת לבית.

ארלוזרוב 14 פ"ת-ווספה ספרינט או ראלי.

אריה בן אליעזר 1ר"ג מול נגבה-זקס בחצר בית פרטי

ר"ח שיר השירים ראש העין ליד מ"ס 70-וויליס טנדר סגור מכוסה.

ר"ח יבניאלי 24(?)ראש העין-טנדר וויליס כחול פתוח

ר"ח הרצוג פינת טיראן גבעת שמואל-וויליס סגור די רקוב

דויד רמז פינת גולומב ק.אונו-פרינץ.

יהוד-מוהליבר 1 מול בית השחף-טנדר וויליס דיי רקוב

העצמאות 28 יהוד-גפ"ס צבאי בחצר בית פרטי

מפגש הרחובות שנהב ויהלום בנווה מונוסון אחרי הכיכר-אודי ישנה בחניה

פעם הבאה בדביק "הסתכלו בסביב"...

"Get around better- travel Lambretta"

פורסם

יש קונטסה נחמדה במוסך של אייזיק במפרץ חיפה. אני בטוח שהוא ירצה למכור ושיש לו די הרבה חלקים. צור קשר בפרטי ואשלח לך את המספר שלו.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

לפי מה שאיזיק סיפר, הוא יד ראשונה או שניה, וקנה את הרכב כשעזב את מפעל הייצור של אילין. הרכב לא נוסע, אבל ניתן להשמישו. המנוע הוא 1300 של הינו. הצבע - אדום.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...