Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדואר האמריקני עומד להנפיק סידרה בת 5 בולים של מכוניות קלאסיות משנות ה-50: שברולט קורבט 1953, פורד ת'נדרבירד 1955, נאש-היילי 1952, קייזר דארין 1954 וסטודיבייקר סטארליינר 1953.

אולי השירות הבולאי שלנו ייזכר פעם להקדיש סידרת בולים למכוניות שנבנו בארץ....

http://www.orlandosentinel.com/features/home/orl-stamps2005aug20,0,4234638.story?coll=orl-shoppinghg-headlinesforthe

old cars.JPG

פורסם

טוב,זה בדיוק היה סוף תור הזהב של היצרנים האמריקאיים...

ובנוגע לרעיון בארץ-הדילמה קשה;מה לבחור?סוסיתא 60\13 או טריומף 1300?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אולי השירות הבולאי שלנו ייזכר פעם להקדיש סידרת בולים למכוניות שנבנו בארץ....

ואולי כאות הוקרה לתעשית הרכב הישראלית יתנוססו עליהם דגמי מוכרים כמו הסברה ספורט, סוסיתא קוביה ועוד....

משה.

AUTOCARS 007.jpg

Theeuw1.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
ואולי כאות הוקרה לתעשית הרכב הישראלית יתנוססו עליהם דגמי מוכרים כמו הסברה ספורט, סוסיתא קוביה ועוד....

משה.

איזה אקט אירוני יהיה לשים תמונה של סברה (כמו שצירפת...) שצולמה (כמו רבות ממנה ששרדו...) - בחו"ל. :???:

הסנדלר הולך... וחבל.

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
איזה אקט אירוני יהיה לשים תמונה של סברה (כמו שצירפת...) שצולמה (כמו רבות ממנה ששרדו...) - בחו"ל. :???:

הסנדלר הולך... וחבל.

:twisted: חולה~הגה :twisted:

יש את האדומה שהופיע הבגה.

ויש באלבום המועדון עוד כמה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
יש את האדומה שהופיע בהגה.

ויש באלבום המועדון עוד כמה.

- ויש את הסברה לשעבר של בני בתפן...

- ויש את הסברה לפני השיפוץ בתל-אביב...

- והיו שני פגרים (שלא מוגדרים בכלל כרכבים) שפירטתי עליהם ליובל ("משה והרפורמים") - לא

רלוונטיים יותר עד לפני כחצי שנה...

- ויש את השמועות על איש מהדרום שמחזיק 8 רכבים...

- ו... זהו.

הנקודה שאני מחדד היא שבבלגיה ובארה"ב ביחד ישנם למעלה מ-80 (!!) רכבים משופצים ברמות יפות מאוד. (אך בהכללה זו אני כולל גם רכבים שיוצרו עוד באנגליה, עוד לפני שפס הייצור התמקם סופית בחיפה...)

:twisted:חולה~הגה :twisted:

פורסם
- ויש את הסברה לשעבר של בני בתפן...

- ויש את הסברה לפני השיפוץ בתל-אביב...

- והיו שני פגרים (שלא מוגדרים בכלל כרכבים) שפירטתי עליהם ליובל ("משה והרפורמים") - לא

רלוונטיים יותר עד לפני כחצי שנה...

- ויש את השמועות על איש מהדרום שמחזיק 8 רכבים...

- ו... זהו.

הנקודה שאני מחדד היא שבבלגיה ובארה"ב ביחד ישנם למעלה מ-80 (!!) רכבים משופצים ברמות יפות מאוד. (אך בהכללה זו אני כולל גם רכבים שיוצרו עוד באנגליה, עוד לפני שפס הייצור התמקם סופית בחיפה...)

:twisted:חולה~הגה :twisted:

ואני מכירה את האיש היקר הזה, ויש מצב לראות את כלי הרכב אבל זה צריך להיות בתיאום מראש והסכמתו

אירית

פורסם

שלום

כאספן טלכרדים אני יכול לנחם אותכם בכך שחברת בזק לא "שכחה" את חובבי הרכב העתיק והקלאסי והנפיקה בשנה שעברה סדרה של 6 טלכרדים שנושאם היה רכבים עתיקים וקלאסיים.

נושא אספנות הטלכרדים נמצא בדעיכה בשנים האחרונות היות שכולנו כבר מחוברים למכשירי הסלולר ואיננו נזקקים יותר לכרטיס "הפלא" – הטלכרט, ולהזכיר לכולנו שקדם לו האסימון האגדי.

דרך אגב בביתי מותקן לו בגאווה מכשיר טלפון ציבורי של ימים עברו הפועל על אסימונים – כן עדיין משמש את יושבי הסלון בביתי בעזרת אסימונים באם הינם נזקקים לקו הפיסי ולא לקו הסללולרי.

דרך אגב בני בהמשך למה שהצגתה רשות הדאר הנפיקה בזמנו עוד מספר בולים בהם מוצגים רכבים עתיקים בין השאר בול נוסף באותה סידרה שצרפתה בו מוצג אוטובוס על שילדה של פורד מודל T, ישנה סדרה שמוקדשת לכבאות והצלה סדרה בת 2 בולים בהם מוצגים רכבי כיבוי ישנים, וישנו בול ל-25 שנה למד"א עם תמונה של רכב אמבולנס ישן.

פורסם
טוב,זה בדיוק היה סוף תור הזהב של היצרנים האמריקאיים...

ובנוגע לרעיון בארץ-הדילמה קשה;מה לבחור?סוסיתא 60\13 או טריומף 1300?

למה הציניות? מה לעשות, הסוסיתא לא השפיע על העולם כמו המיני (שמכללליה שימשו פעם אב טיפוס שפיתחה בריטיש ליילנד כמכונית העתיד של אוטוקרס), אבל היא חלק מזכרונות הילדות והחיים בכלל של המון ישראלים. לא פחות מקרטיב לימון, אירווויזיון, או השירות הצבאי. מחופפת, מקומבנת, חיה ונושמת כנגד כל הסיכויים - הסוסיתא היא אנחנו.

איזה מכוניות ראויות לבול? אם אגביל את עצמי לחמש כמו הסידרה האמריקנית, הסוסיתא קובייה הראשונה חייבת להיות ברשימה וכמובן שגם הסברה. הלארק, במדי משטרה, הייתה מייצגת את המכוניות הזרות שהורכבו כאן, יחד עם האסקורט שהיא לדעתי הרכב הנמכר ביותר שהורכב בארץ ישראל. עוד בול היה הול לאחד מדגמי הג'יפ, סיקס עם חפוי פיברגלאס מכוער אבל מאוד ישראל, או סופה.

• תוכן חדש...