Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים הקרובים, אני עומד לקבל את הרכב הנ"ל - חדש מהעבודה. אז אני זונח את ה 205CTI1.9 שלי בצד לטובת רכב העבודה. עכשיו, בעוד שברור לי שהרכב הנ"ל הוא לא האריה של פז'ו מבחינת התנהגות כביש - אינני מכיר את הדגם בכלל.

אשמח לקבל פרטים הבאים:

1. הספק/מומנט.

2. איבזור.

3. קבוצת רישוי הרכב (3? או 4?).

4. התנהגות הרכב - רק ממי שנהג עליו.

5. בטיחות הרכב.

תודתי הכנה, מראש...

אלון

נ.ב.

ולא... עד כמה שזה תלוי בי, ה - 205CTI1.9 לא למכירה - אבל הנושא יסגר בעוד מספר ימים בשיחה עם אישתי. הקסארה 1.8 16V של אישתי לעומת זאת - תעמוד למכירה בימים הקרובים - פרטים בנפרד בפורום מכירה - מכוניות.

אלון

פורסם

נהגתי ברכב הזה, ואני חייב להגיד לך שזה זבל של רכב!!!

תנוחת הישיבה לא נוחה אתה מרגיש שאתה יושב גבוהה מדי וזה משגע!

האוטו מעיץ כל כך לאט שפעם עקף אותי צב ברמזור!!

בקיצור לא ממליץ להתקרב לרכב הזה בכלל!

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
נהגתי ברכב הזה, ואני חייב להגיד לך שזה זבל של רכב!!!

תנוחת הישיבה לא נוחה אתה מרגיש שאתה יושב גבוהה מדי וזה משגע!

האוטו מעיץ כל כך לאט שפעם עקף אותי צב ברמזור!!

בקיצור לא ממליץ להתקרב לרכב הזה בכלל!

בכבוד רב

לאון חבקין

עד כדי כך גרוע?

אם כך, אבקש גם השוואה לרכבים מקבילים בקטגוריה כמו מאזדה 3 1.6, טויוטה 1.6, יונדאי 1.6 וכדומה - אוטומטיות כמובן.

תודה מראש,

אלון

פורסם

קודם כל את תשווה בין הרכב שלך לבין המיצובישי, בכול הקשור להנה מנהיגה,מדובר בקטגוריות שונות של מכוניות ובהתאם לכך גם הכיול והתכנון של הרכב.זה ממש לא קשור לסמל מקדימה מכיון שגם סמל היהלום כשהוא רוצה מפיק מכוניות מהנות לנהיגה (ע"ע איבו).

לגבי הדגם ספציפי מדובר בדגם שהוצג עוד בשנת 2001 אשר הגיע לישראל רק לפני שנה ולכן מדובר ברכב יחסית מיושן.

מנוע 1.6 מפיק 98 כ"ס ב5,000 סל"ד לעומת זאת הרכב מפיק מומנט מצוין ביחס למתחרות:15.3קג"מ ב4,000 סל"ד.

עם משקל לא נמוך, הרי שבכל הקשור לביצועים בקו ישר אין לרכב (כמו לרוב המתחרים) הרבה להציע.

אני מניח שאתה תקבל מכוניות מקב' רישוי 2 מה שאומר שלרכב יש 2 כריות אויר.

בכל הקשור לבטיחות הרכב נבחן בארצות הברית שם הוא קיבל תוצאה יחסית גבוהה (אני מדבר על מבחני הריסוק המחמירים יותר)-WWW.IIHS.ORG.

מבחינת נוחות הרכב יחסית נוקשה ונסיעה על כבישים עירונים "שבורים" לא היתה לי נוחה.

הרכב לעומת זאת מרווח מאחור ודי שקט.

אם אתה מחפש חלופות בעלות "אופי" הייתי בודק את המאזדה 3,פורד פוקוס וסובארו אימפרזה.שלושתן עדיפות עליה בהתנהגות הכביש,בטוחות ממנה עפ"י אותם מבחני ריסוק וגם יותר נוחות (למעט המאזדה)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

האם מצב הנוחות הוא כל כך גרוע כמו שתיאר אותו קודמך בהודעה מעליך?

אלון

מנסיעה רצופה בן שמן-חיפה-בן שמן בלאנסר 2005, המושבים הגרועים בטח שלא מוסיפים לחוסר הנוחות של הרכב בנסיעה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כזה קונצנזוס של בכירי הפורם????

אני ממש מקווה שעוד ניתן לשנות את סוג הרכב - אם לא.... אני אאלץ לבוא לקחת "סיבוב" על ה VTS של רוני מידי פעם.... רק כדי להרגע... (או להשאר עם ה CTI שלי עוד 10 שנים)

:wink:

אלון

פורסם

הלאנסר אינה מכונית גרועה(מה שאפשר להגיד על כל מכונית חדשה שנימכרת היום)פשוט ישנן אופציות עדיפות.

בקשר לביצועים-שום 1.6 אוטומטית לא תדביק אותך לגב המושב,ולכל היותר הן מספקות ביצועים סבירים.

בכל מיקרה,המאזדה 3 עדיפה עליה,למעט המזגן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
שתי שאלות -

1. האם אתה בטוח שהרכב קבוצה 2 - חשוב לי מאוד לדעת.

2. האם מצב הנוחות הוא כל כך גרוע כמו שתיאר אותו קודמך בהודעה מעליך?

אלון

1.אם מדובר על רכב שנרכש בליסינג אז כנראה מדובר בקב' רישוי 2 (אלא אם חברת הליסינג מפגרת).

2. המצב לא כל כך גרוע, אבל כמי שנסע בקסארה אני מאמין שההבדל יהיה די גדול כך שלפעמיים תחשוב שאתה נוסע בכבישים שונים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

מנסיון של המון שעות שינה במושב האחורי באוטו הנ"ל בזמן העבודה בשמירה אצל היבואנים של מיצובישי (כן זה מה שעושים שמה במשמרות לילה :lol: :lol: :lol: ) אני יכול להגיד לך שהמושב האחורי צפוף מאוד מאוד (3 אנשים יסבלו שמה :? ) אך הנוחות סבירה ולא רעה בכלל.

נ.ב:אל תמכור ה205 cti , כזה אוטו מיוחד נדיר ומושקע יהיה קשה לך למצוא בארצנו הקטנה מוכת החוסר מכוניות מעניינות:| .

יוגב 205

• תוכן חדש...