Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הבדלים בין 106 לבין 306


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

 

אני מחפש רכב קטן ידני בסביבות ה 25 אלף.. בגדול אני נוסע כל יום לרכבת וחזרה (12 ק"מ סה"כ) ועוד קצת בסופי שבוע.

 

לאחד שבחנתי דיי הרבה מכוניות האופציות הצטמצמו בעיקר לפיג'ו 106 ו 306, בייחוד לאחר 3 וחצי שנים עם 205 שהייתי מאוד מרוצה ממנה..

 

השאלה שלי היא איזו מהן יותר מהנה לנהיגה (הכי חשוב כי לצערי אני יורד מאופנוע...:cry: ), ויותר משתלמת בחישוב הכללי (חיסכון, טיפולים, נוחות...)

 

יש לציין שהגודל ממש לא משנה לי כי ב 95 אחוז מהנסיעות לפחות נוסעים מקסימום 2 אנשים באוטו (זה אוטו שני במשפחה..)

 

לאחר עיון במחירון לוי יצחק:

106 מנוע 1400 מודל 99

306 מנוע 1400 מודל 98

306 מנוע 1600 מודל 97

 

תודה לכולם....

פורסם

השאלה היא מה באמת אתה צריך מהרכב שלך... ספורטיביות? נוחות נסיעה? הנאה מינימלית?

תהיה יותר ספציפי.

ב25K אתה יכול לקנות 106 ראלי יקח לך ים של זמן למצוא אחת נורמלית שלא פתחו לה את האמאמא שלה.

אתה יכול ללכת על 106XSI וליישר לה קו (אני מניח שעלות הרכישה תגיע על לכדי 18 אלף לרכב מטופל ומושקע יחסית..) בשאר הכסף תיישר לה קו עצבני!.

עוד משהו אם אתה אוהב את משפחת PSA אתה יכול ללכת גם על סיטרואן ZX וולקן או שאם זה חזק לך מידי על הAVANTAGE או הREFLEX וגם אותן להכניס ליישור קו. התקציב שלך מאפשר לך לרכוש רכב טוב , חשוב גם על האופציות הללו.

 

אני הייתי הולך על ה306 1.4 98. מהרשימה שנתת. למרות שחוסר בזמינות של כוח יורגש כאשר האדם השלישי יעלה על האוטו ובכלל..

פורסם

306 יותר מרווחת ונוחה מה-106.

106 יותר זולה לאחזקה.

שתיהן מהנות לנהיגה, ה-306 בצורה יותר בוגרת, ה-106 באופן יותר תזזיתי.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

×
×
  • תוכן חדש...